Jawbone Up24 Small - Red

0x

Chytré příslušenství Jawbone Up24 Small - Red - Chytrý náramek Jawbone UP24, který Vám pomůže se dostat do formy

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Jawbone
Kód:857422
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Chytré příslušenství Jawbone Up24 Small - Red
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Doprodejová akce výrobce - sleva 68%

      Produkt je zabalen v bulk balení - plastikový sáček
      Součástí balení je: náramek, nabíjecí kabel


      Fitness náramek od světoznámé firmy
      San Francisská firma Jawbone se výrobě fitness doplňků věnuje od roku 2011. Mimo to je také známá výrobou bluetooth sluchátek a přenosných reproduktorů. My vám nyní nabízíme jejich sportovní náramek Jawbone UP24 v pestrých barvách.

      Jawbone Up24 Small - Red

      Unikátní provedení
      Flexibilní, pogumovaný náramek krásně obepne vaši ruku a vytvaruje se podle velikosti zápěstí. Nikde nic netlačí a za chvíli o něm ani nebudete vědět. Veškeré nasazování a sundávání náramku je velmi pohodlné a nemusíte se bát, že byste svému UP24 mohli nějak ublížit. Náramek je také odolný proti zvýšené vlhkosti.  Voda při mytí rukou, či déšť mu vůbec nevadí.

      Jawbone Up24 Small - Red

      Přehledná aplikace a dlouhá výdrž
      Stáhněte si do svého mobilního telefonu, či tabletu aplikaci UP a budete mít neustále přehled o své fyzické aktivitě a dennímu příjmu kalorií. Aplikace je dostupná pro přístroje s operačním systémem minimálně Android 4.0, nebo iOS 8.0. Náramek následně spárujete pomocí  Bluetooth 4.0 a můžete začít objevovat všechny jeho funkce. Jawbone UP24 si samozřejmě rozumí i s aplikacemi třetích stran, jako je například RunKeeper, Strava, nebo MyFitnessPal. Baterie v náramku vydrží až 7 dní a díky přiloženému USB kabelu ji nabijete už za 80 minut.

      Pomůže vám dostat se do formy
      Ať už se chystáte na maratón, nebo si chcete jen zvýšit svou fyzickou kondici, budete stále vědět, jak se vám daří plnit dané plány. Náramek vás jemnou vibrací upozorní až se budete blížit svému dennímu cíli a díky přehledným grafům vás namotivuje udělat ještě těch pár kroků. Navíc můžete své dosažené výsledky sdílet a porovnávat s přáteli.

      Jawbone Up24 Small - Red

      Hubnutí je hračka
      Budete se divit jak jednoduše půjdou kila dolů, když si budete dávat pozor na to, co jíte. S každým přidaným jídlem vám aplikace UP vypočítá počet přijatých kalorií a vy pak můžete snadno upravit svůj jídelníček.

      Jawbone Up24 Small - Red

      Plnohodnotný spánek je základ
      Nic neovlivňuje vaši náladu jako spánek. Aplikace Up dokáže určit, kdy se nacházíte v REM fázi spánku a vibracemi vás probudí. Sami uvidíte, jak se ráno budete cítit odpočatí a svěží.

      Jawbone Up24 Small - Red

      Velikost náramku
      Náramek nabízíme ve třech velikostech. Před koupí proto doporučujeme si změřit velikost zápěstí a zvolit ten nejlepší model.

      Jawbone Up24 Small - Red

      Parametry a specifikace

      Barva 
      červená 
      Provedení 
      náramek 

      Chytré příslušenství Jawbone Up24 Small - Red je zařazen také v těchto kategorií: