HP Compaq 8000 Elite USDT

0x

Počítač HP Compaq 8000 Elite USDT - Intel Core2Duo E8500 3.16 GHz, 4 GB, 250 GB HDD, DVD-RW, Intel Graphics Media Accelerator 4500, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:854731
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Compaq 8000 Elite USDT
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP Compaq 8000 Elite USDT

      Stabilita, vylepšené zabezpečení a efektivita - tyto počítače jsou určeny k práci: Nejstabilnější a nejbezpečnější podnikový počítač HP s výkonnými technologiemi a profesionálními inovacemi, jako jsou energeticky úsporné funkce a špičková řešení vzdálené správy.


      Maximální flexibilita
      • Globální konfigurace, tři inovativní provedení, celá řada portů, slotů a pozic a množství předpřipravených možností a příslušenství HP umožňují získat z vašich investic maximum.

      Energeticky úsporné funkce
      • Všechny modely 8000 Elite mají o 30 % vyšší úsporu energie oproti předchozím generacím při nečinnosti počítače. Získejte ještě lepší efektivitu s procesory s nízkým napájením a úspornými napájecími zdroji.

      HP Compaq 8000 Elite USDT

      Zdokonalená správa
      • Počítač HP Compaq 8000 Elite byl navržen pro snadné nasazení a správu. Pomáhá snižovat náklady na údržbu a chrání vaše data s celou řadou technologií pro vzdálenou správu od společností HP, Altiris a Intel.

      Bezpečnější
      • Bezpečnostní software HP ProtectTools™ pomáhá lépe zabezpečit váš hardware, software, firmware a operační systém. Poskytuje ochranu infrastruktury umožňující se zaměřit na vaši práci bez nutnosti brát ohled na zranitelná místa.

      Celosvětové služby a podpora
      • S tímto počítačem získáte možnost využívat špičkové globální služby a podporu společnosti HP zahrnující službu HP Total Care a globální síť partnerů, díky nimž budete moci svou investici do technologie maximálně zužitkovat.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core2Duo E8500 3.16 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel GMA 4500 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet 
      Velikost 
      MiniPC