Lenovo IdeaPad G70-70

0x

Notebook Lenovo IdeaPad G70-70 - Intel Core i3 4005U 1.7 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, 17.3 palců 1600 x 900 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:853482
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo IdeaPad G70-70
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      17,3" Notebook s výkonem stolního počítače
      Vyměňte svůj stolní počítač za notebook Lenovo G70. Notebook G70 vybavený velkým displejem, volitelnou dedikovanou grafickou kartou a integrovanou DVD mechanikou nabízí výkon stolního počítače v provedení notebooku.

      Lenovo IdeaPad G70-70

      Procesory Intel® Core™ čtvrté generace
      Procesory Intel® Core™ čtvrté generace vám poskytnou výkon, který vás mile překvapí. Zařízení se spouští během okamžiku a jsou ihned připravena k použití. Bez potíží můžete provádět více úloh najednou a rychle se přesouvat mezi jednotlivými aplikacemi, bezdrátově spolupracovat s ostatními prostřednictvím vysoce kvalitních videokonferencí – a přitom si můžete užívat delší výdrž na baterii. Díky vestavěným funkcím zabezpečení vám nikdo nezcizí identitu a přístup k síti bude vždy naprosto bezpečný. Je jen jediná věc, která je ještě zajímavější než počítač s procesorem Intel Core, a sice to, co s ním dokážete.

      Lenovo IdeaPad G70-70

      Velký 17,3" HD+ displej
      Rozměrný 17,3" HD+ (1600 × 900) displej notebooku G70 je ideální pro hraní her nebo sledování filmů a videí.


      Reproduktory s technologií Dolby® Advanced Audio™
      Vychutnejte si působivý prostorový zvuk bez ohledu na to, zda se jedná o prezentace nebo filmy. Pomocí této technologie lze dosáhnout lepší kvality hovorů přes VoIP aplikace, vyšší hlasitosti zvuku bez zkreslení a větší čistoty dialogů při sledování filmů.


      Rychlé připojení k internetu
      Notebook G70 je vybaven rozhraním Wi-Fi 802.11 a/c, které nabízí až třikrát rychlejší připojení než standard 802.11n.


      Integrovaná DVD vypalovačka
      Nemusíte si dokupovat externí optickou mechaniku. Notebook Lenovo G70 disponuje integrovanou DVD/CD-RW mechanikou, takže můžete pohodlně načítat programy, poslouchat CD nebo sledovat filmy offline.

      Lenovo IdeaPad G70-70

      Vícedotykový touchpad
      Tento touchpad optimalizovaný pro systém Windows 8.1 umožňuje používat ovládací tlačítka a aplikace, přepínat mezi aplikacemi, otáčet, přibližovat a oddalovat obraz a používat další funkce pomocí snadných pohybů a gest.


      Klávesnice AccuType
      Ergonomická ostrůvková klávesnice AccuType moderního vzhledu umožňuje oproti standardním klávesnicím pohodlnější a plynulejší psaní bez zbytečných překlepů.

      Lenovo IdeaPad G70-70

      Rychlý přenos dat
      Rozhraní USB 3.0 SuperSpeed zajišťuje rychlý přenos dat mezi notebookem G70 a jinými zařízeními. Přenos je až desetkrát rychlejší než v případě předchozích USB technologií a toto rozhraní je navíc zpětně kompatibilní.


      Technologie pro úsporu baterie
      Lenovo Energy Management zaručuje dlouhou životnost baterie a používá pokročilou technologii úspory energie pro zvýšení intervalů mezi nabíjeními.

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4005U 1.7 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      17.3" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá