ASUS ROG G751JY-T7061H

0x

Notebook ASUS ROG G751JY-T7061H - Intel Core i7 4710HQ 2.5 GHz, 16 GB, 1512 GB Kombinované, BD-ROM/DVD-RW, nVidia GeForce GTX980M, 17.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:847607
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS ROG G751JY-T7061H
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Neporazitelný herní notebook s technologií TurboMaster pro lepší přetaktování
      G751 je neporazitelný herní notebook vybavený procesorem 4. generace Intel® Core™ i7 a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX. Nechybí ani technologie TurboMaster umožňující stabilní přetaktování GPU nebo nástroj ROG AudioWizard, který je zárukou působivého herního zvuku. O účinné chlazení i při nejvyšším herním nasazení se postará chladicí systém s dvojicí inteligentních ventilátorů. K dispozici máte rovněž speciální klávesy pro přístup ke službě Steam nebo pro sdílení nezapomenutelných herních momentů s vašimi přáteli.

       ASUS ROG G751JY-T7061H

      Design zaměřený na hráče
      Již při prvním pohledu je jasné, že notebook ROG G751 je výkonný herní stroj. Svědčí o tom mimo jiné hliníkový kryt a podsvětlené logo ROG. O skvělou podívanou se postará Full HD displej s širokými pozorovacími úhly 178° a speciální úpravou proti odleskům. Ergonomicky zakřivená klávesnice pomáhá zmírnit únavu rukou při dlouhotrvajících herních akcích.

       

      Hliníkové tělo inspirované designem bojového letounu
      ROG G751 si zachovává typické křivky bojového letounu F-22 Raptor, které známe z předchozích modelů řady G, a přidává navíc hliníkové tělo a podsvětlené logo ROG. Dvojice zadních výdechů horkého vzduchu zajišťuje nejen působivý vzhled, ale také účinné chlazení.

      ASUS ROG G751JY-T7061H

      Optimalizovaný síťový provoz s GameFirst III
      Technologie GameFirst III optimalizuje síťový provoz tak, aby byly online hry naprosto plynulé. Herní data budou mít nejvyšší prioritu a vyhrazenou šířku pásma. K dispozici máte čtyři přednastavené režimy pro určování priority herních dat. Pokud však chcete mít naprostou kontrolu, nechybí ani možnost ručního nastavení. Pomocí integrovaného nástroje Network Monitor můžete spravovat síťový provoz a testovat rychlosti připojení.


      Programovatelné herní klávesy a označené klávesy WASD
      Jednolitá klávesnice s podsvícením a klávesy se zdvihem 2,5 mm zaručují rychlou odezvu a přesné ovládání. Můžete se těšit na jisté a pohodlné psaní bez nepříjemného pohybu kláves. Jasně oddělené směrové klávesy přispívají k lepším herním zážitkům a velký multidotykový touchpad s přesnými tlačítky s nůžkovým mechanismem zajišťuje pohodlnější ovládání. Intenzitu podsvícení klávesnice lze nastavit v několika úrovních. Klávese ASUS ROG pro spouštění maker lze naprogramovat až tři příkazy, ve hře tak můžete snadno provádět akce, které by jinak vyžadovaly stisknutí několika kláves současně, spouštět aplikace nebo načíst konkrétní webovou stránku jediným stisknutím tlačítka. Nechybí ani speciálně označené směrové klávesy WASD.

       ASUS ROG G751JY-T7061H

      Full HD displej s technologií IPS
      Full HD displej s technologií IPS se vyznačuje širokými pozorovacími úhly 178°, takže ani při sledování obrazovky z extrémních úhlů nezaznamenáte téměř žádné zkreslení barev. Můžete se těšit na velkolepou podívanou a přesné barevné podání. Sledování obsahu obrazovky ve skupině přátel nebo s rodinou bude vždy příjemným zážitkem. Matný panel se speciální úpravou zabraňuje nepříjemným odleskům, šetří vaše oči a umožňuje vám plně se soustředit na dění na obrazovce.


      Podpora rozlišení 4K/UHD
      Port HDMI 1.4 podporuje extrémně vysoké rozlišení obrazu, které dalece přesahuje dnešní systémy 1080p. Notebook ROG G751 zůstává věrný svému předsevzetí být připraven na budoucí nároky, a tak nyní podporuje LCD displeje s rozlišením 4K/UHD, které je předpokladem pro bezkonkurenční herní zobrazení. Díky technologii Trinity Display lze k notebooku ROG G751 prostřednictvím konektorů HDMI 1.4 a mini DisplayPort 1.2 připojit až tři monitory současně. Technologii Trinity Display tak oceníte nejen při hraní her, ale také při sledování filmů či práci s několika aplikacemi současně.

        ASUS ROG G751JY-T7061H

      Vvýkonný procesor Intel®Core™
      Procesor 4. generace Intel® Core™ i7 zajišťuje notebooku ROG G751 energetickou účinnost, efektivní multitasking a vysoký výkon, který oceníte nejen při každodenní práci s počítačem, ale také při hraní náročných her.


      Grafická karta NVIDIA®GTX pro opravdové nadšence
      Nejnovější grafická karta NVIDIA® GTX získala v testovacím programu 3DMark 11 více než 9300 bodů. Můžete se proto těšit na brilantní zobrazení i při hraní náročných her. Softwarový nástroj NVIDIA® GeForce®Experience™ optimalizuje nastavení pro vyšší rozlišení, lepší detaily ve hře a výjimečně ostré zobrazení. Vylepšuje rovněž snímkovou frekvenci, aby byly všechny hry dokonale plynulé.

       ASUS ROG G751JY-T7061H

      Technologie ASUS TurboMaster zajišťující vysoký grafický výkon
      Technologie ASUS TurboMaster je zárukou nevšedních herních zážitků. ASUS TurboMaster umožňuje přetaktovat GPU v reálném čase a zvýšit tak výkon o více než 5 %. Samostatný třífázový napájecí systém pro GPU s tantalovými kondenzátory a vylepšená konstrukce desky s tištěnými spoji zajišťují stabilní napájení.


      Stabilní výkon díky inteligentnímu systému chlazení se dvěma ventilátory
      O naprostou stabilitu dokonce i během přetaktování se stará technologie Hyper Cool, dvojice měděných chladičů a dva nezávislé ventilátory se zadními výdechy horkého vzduchu. Jednotky CPU i GPU mají každá svůj vlastní ventilátor. K účinnému a tichému chlazení přispívají tři tepelné trubice odvádějící teplo k ventilátoru GPU. Teplý vzduch vystupuje směrem od uživatele pomocí zadních výdechů.

        ASUS ROG G751JY-T7061H

      Realistický zvuk, který vás vtáhne do hry
      Zvuková technologie SonicMaster je zárukou působivého a kvalitního zvuku. Pomocí profesionálního nástroje MaxxAudio pro zpracování zvuku a programu ROG Audio Wizard navíc můžete zvukový přednes ještě vylepšit prostřednictvím několika předvoleb určených přímo pro konkrétní herní žánry. Notebook ROG G751 je vybaven rovněž interním 3W subwooferem Bass Eye, který zajišťuje hutnou basovou složku. Výbuchy, rachot zbraní ani burácení motorů na notebooku ještě nikdy nezněly tak dobře!

       

      Intuitivní zpracování zvuku s technologií MaxxAudio
      Notebook ROG G751 je vybaven technologií MaxxAudio® Master od společnosti Waves, držitele ocenění Technical GRAMMY Award®. Ta obsahuje stejné profesionální nástroje pro zpracování zvuku, které můžete znát ze světově nejpopulárnějších hudebních nahrávek, filmů a videoher. Intuitivní rozhraní nástrojů MaxxAudio® Master usnadňuje vlastní úpravy zvukového podání, které si tak můžete vyladit přesně podle svých potřeb. Úprava zvuku je vždy rychlá, snadná a zábavná.

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 4710HQ 2.5 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      16384 MB DDR3 
      Pevný disk 
      512 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      BD-ROM/DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce GTX980M 4096 MB 
      Displej 
      17.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 

      Notebook ASUS ROG G751JY-T7061H je zařazen také v těchto kategorií: