ASUS Zenbook UX31E-RY012V

0x

Notebook ASUS Zenbook UX31E-RY012V - Intel Core i7 2677M 1.8 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics, 13.3 palců 1600 x 900 px, Windows 7 Home Premium

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:833545
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS Zenbook UX31E-RY012V
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      ASUS Zenbook UX31E-RY012V

      Luxusně designovaný ultrabook pro každodenní reprezentativní mobilitu, kde zaujme nápadným, jednolitým tělem s povrchem z broušeného kovu a neuvěřitelně tenkým tělem s úctyhodnými 18 mm v nejširším místě! Zajímavá je pro přenášení i hmotnost dosahující přibližně 1,3 kg. Do tohoto malého šasi se podařilo zakomponovat prvotřídní hardware, který poslouží pro naprosto neomezující použití v náročných aplikacích v mnoha oknech i pro multimediální použití. Multimédia jsou podpořeny kvalitními reproduktory SonicMaster.

      ASUS Zenbook UX31E-RY012V

      Notebook ASUS UX31E je rozměrově dokonale přizpůsobený displeji o úhlopříčce 13.3" s jemným rozlišením HD+ a úsporným LED podsvícením pro dobrou viditelnost i energetickou úsporu.

       

      Srdcem tohoto přenosného počítače ASUS UX31E je dvoujádrový procesor z rodiny Sandy Bridge se sníženým odběrem a vysokým výkonem Intel řady Core i3, i5 nebo i7. Inovativní architektura a funkce dokážou velmi příjemně překvapit vyšším výkonem při stejné frekvenci a optimalizovanou spotřebou dle momentální situace. Podporují ho rovnou 4 GB operační paměti typu DDR3. Výhodou je i přímo v procesoru integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 3000, která hravě zvládne běžnou kancelářskou práci i multimédia včetně HD videa.

      ASUS Zenbook UX31E-RY012V

      Kromě moderního výkonu zaujme rychlým a vysoce spolehlivým SSD diskem s kapacitou 128 GB, jehož technologie zaručuje vysokou přístupovou rychlost a navíc i ochranu dat proti otřesům. Notebook je možno připojit do sítě pomocí rychlého bezdrátového WiFi. Mobilní periferie snadno připojíte přes rozhraní Bluetooth 4.0 a pro vysokorychlostní připojení paměťových zařízení je přítomen konektor USB 3.0. Pokud si chcete pustit například video, přijde vhod Micro HDMI port, kterým můžete notebook připojit k moderním televizím nebo projektorům ve vysokém rozlišení.


      Neuvěřitelná krása - každý Asus ZENBOOK je vyroben s maximální péčí, vepředu má pouhé 3 mm a vzadu jen 9mm. Tvary jsou zároveň praktické i elegantní, navíc i přes výkonný hardware je design naprosto unikátní. V dokonalé harmonii spojuje krásu a výkon.

      Neuvěřitelná reakční doba - exkluzivní technologie ASUS Hybrid Engine II zaručí probuzení ultrabooku ze! spánku do dvou vteřin, navíc ASUS ZENBOOK UX31E vydrží ve standby dokonce devět dnů! Navíc pro bezpečí Vaší práce při poklesu baterie na 5% dojde k automatické záloze Vašich dat.

      Neuvěřitelný výkon - ASUS ZENBOOK UX31E obsahuje 6 Gb/s (SATA III) SSD disk. Navíc všechny ASUS ZENBOOKy nabízejí USB 3.0 port, což oproti USB 2.0 znamená obrovský skok v rychlosti. Kombinace ultrarychlého SSD a USB 3.0 zaručuje naprosto nekompromisní přenosové rychlosti.

      Neuvěřitelné audio - ASUS exkluzivně nabízí technologii SonicMaster, která byla vyvinuta ve spolupráci s Bang & Olufsen ICEpower, což zajišťuje dechberoucí, živý zvuk, který předčí všechny omezení klasického zvuku notebooku.

      ASUS Zenbook UX31E-RY012V

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 2677M 1.8 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      13.3" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 7 Home Premium 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení