Lenovo ThinkPad S531

0x

Notebook Lenovo ThinkPad S531 - Intel Core i3 3217U 1.8 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, Intel HD Graphics 4000, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 8.1 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:827813
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad S531
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Stylový designe, vysoký výkon a snadné přenášení
      15,6" Ultrabook™ ThinkPad S531 s procesorem až Intel® Core™ i7 optimalizovaný pro Windows 8 nabízí nové vylepšené funkce TrackPadu, podsvícenou klávesnici s numerickým blokem a technologii Lenovo OneLink, která zjednodušuje konektivitu a umožňuje napájení připojených zařízení pomocí jednoho kabelu.

        Lenovo ThinkPad S531

      Stylový a tenký design s prémiovými funkcemi
      ThinkPad S531 nabízí konstrukci ze slitiny hliníku a hořčíku, která i přes svou nízkou hmotnost zajišťuje vysokou mechanickou odolnost. Špičkové panty jsou extra odolné a umožňují otevření displeje až do úhlu 180. Zkosené hrany dodávají vyšší uživatelský komfort a usnadňují přenášení zařízení. 

       

      Špičková podsvícená klávesnice s funkcemi pro Windows 8
      Legendární plnohodnotná klávesnice ThinkPad odolná proti polití s ergonomickým designem a polohovacím zařízením TrackPoint® zaručuje vynikající pocit při práci. Klávesnice nabízí praktická multimediální tlačítka, LED indikátory stavu, zámek funkčních kláves a okamžitý přístup k aplikacím a je optimalizována pro Windows 8. Větší a hladší zařízení TrackPad s pěticí virtuálních tlačítek – s hmatově zvýrazněným středem a vroubky – lze navíc různě nakonfigurovat prostřednictvím nabídky nastavení.

        Lenovo ThinkPad S531

      Vynikající webové konference / optimalizace pro Voice-Over IP (VoIP)
      720p HD webkamera s vysokou citlivostí i při nízkém osvětlení, širokými pozorovacími úhly, funkcí sledování obličeje a dvojicí mikrofonů s redukcí šumu umožňuje snadno provádět soukromé i konferenční hovory přes VoIP. Praktické multimediální klávesy nabízí navíc snadný a rychlý přístup k ovládání mikrofonu, reproduktoru a kamery.

       

      Integrovaná čtečka otisků prstů
      Pohodlný rychlý přístup a bezpečné přihlášení dotykem prstu.

        Lenovo ThinkPad S531

      Technologie Dolby® Home Theater® a vestavěné reproduktory JBL®
      Prostřednictvím nejnovějších audio technologií si můžete vychutnat působivý prostorový zvuk s větší čistotou zvuku pro dokonalé VOIP vlastnosti, vyšší úroveň hlasitosti bez zkreslení a lepší kvalitu dialogů při sledování videa.

       

      Rychlý přenos dat
      USB 3.0 nabízí až 10x větší přenosovou rychlost a umožňuje tak bleskové kopírování velkých multimediálních souborů a bezproblémové připojení periferních audio a video zařízení. Navíc je zpětně kompatibilní se zařízeními podporujícími rozhraní USB 2.0

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 3217U 1.8 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 8.1 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá