22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver

0x

Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver - 22 palců 1680 x 1050 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:826072
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver
      Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver - Fotka 1/6Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver - Fotka 2/6Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver - Fotka 3/6Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver - Fotka 4/6Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver - Fotka 5/6Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Ergonomický displej pro podniky zvyšuje produktivitu
      Díky funkcím jako SmartImage , přední stereofonní audio, USB rozhraní a základně Ergo base, 220B2 představuje monitor pro podniky jako energeticky úsporné řešení zvyšující Vaši produktivitu.

       

      Vestavěný stereofonní zvuk pro multimediální zážitek
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje.

      22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver

      SmartImage: zážitek z optimalizovaného a uživatelsky příjemného zobrazení
      SmartImage je exkluzivní špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení. Toto uživatelsky přívětivé rozhraní umožňuje nastavit různé režimy, např. Kancelář, Obrázky, Zábava, Ekonomický atd., tak aby odpovídaly používané aplikaci. Na základě výběru technologie SmartImage dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí a výsledkem je dokonalé zobrazení. Ekonomický režim nabízí značné úspory energie. To vše v reálném čase, stisknutím jediného tlačítka!

      22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver

      Bezproblémové vyladění zobrazení s funkcí SmartControl II
      SmartControl II je software pro monitory se snadno použitelným grafickým rozhraním na obrazovce, které Vás provede vyladěním rozlišení, kalibrací barev a dalšími nastaveními zobrazení, včetně jasu, kontrastu, hodinami a fází, pozicí, RGB, bílého bodu a - u modelů s vestavěnými reproduktory nastavením hlasitosti -.

      22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver

      TrueVision : laboratorní kvalita zobrazení
      TrueVision je vlastní špičková testovací technologie Philips a algoritmus technologie pro úpravu a doladění monitorů, rozsáhlého procesu, který zajišťuje maximální výkon zobrazení v souladu se standardem čtyřikrát přísnějším, než jsou požadavky systému Microsoft, pro každý monitor, který opustí továrna - ne jen pár vzorků pro recenze. Pouze společnost Philips jde tak daleko, že zaručí takovouto vysokou úroveň kvality barevné přesnosti a zobrazení u každého monitoru.

      22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver

      EPEAT Silver zaručuje nižší dopad na životní prostředí
      Monitory Philips s certifikací EPEAT Silver zajišťují ochranu lidského zdraví a životního prostředí a jsou energeticky vysoce účinné a zaručují nižší emise klimatických plynů, které se mění. Program EPEAT pomáhá kupujícím ohodnotit, porovnávat a vybírat monitory podle 51 kritérií podporovaných organizací US EPA. EPEAT Silver je platná pouze v případě, že Philips svůj výrobek zaregistroval.

      22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver

      Energy Star pro energetickou účinnost a nízkou spotřebu energie
      Energy Star je US EPA sponzorována programem energetické účinnosti a přijatý mnoha dalšími zeměmi. Certifikace Energy Star zaručuje, že kupujete výrobek, který splňuje standardy energetické účinnosti a který pracuje s maximální energetickou účinností na všech provozních úrovních. Monitory Philips jsou certifikovány pro specifikace Energy Star 5.0 a splňují nebo překračují tento standard. Například , v režimu spánku Energy Star 5.0 vyžaduje méně než 1 Watt spotřeby energie, přičemž monitory Philips spotřebovávají méně než 0,5 Wattu.

      22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver

      Parametry a specifikace

      Displej 
      22" LCD WSXGA+ s rozlišením 1 680 x 1 050 
      Rozhraní 
      DVI, VGA, 2xUSB 2.0 
      Barva 
      stříbrná 

      Monitor 22" LCD Philips Brilliance 220B2 Silver je zařazen také v těchto kategorií: