HP ProDesk 600 G1 SFF

301x

Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Intel Core i5 4590 3.3 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4600, Windows 8.1 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:823716
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF
      Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 1/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 2/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 3/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 4/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 5/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP ProDesk 600 G1 SFF

      Produktivita a možnosti správy na jednom místě. Poskytněte vytíženým pracovníkům nástroj, který potřebují pro udržení náskoku před konkurencí. Výkonné zabezpečení a software pro správu na podnikové úrovni uvolní ruce IT pracovníkům.

      Méně prostojů

      • Rychlý výkon a odezva pro vykonávání více úloh najednou. Po celý den si užijete vyšší rychlost a větší výkon. Rozhodněte se pro nejmodernější technologii zpracovávání s výběrem procesorů Intel® Core™ 4. generace.

       

      Mějte vše na dohled

      • Sledujte svou příchozí poštu a přitom zpracovávejte další úlohy. Díky podpoře více monitorů budete mít dostatek místa pro všechny vaše pracovní činnosti.
      • Využijte co nejlépe virtuální konference. S bohatým zvukem DTS Sound+ a obrazem z webové kamery oživíte své pracovní činnosti.
      • Snadno připojíte svá nejdůležitější zařízení. Rychlý přístup a vysoké přenosové rychlosti dat díky dvěma čelním portům USB 3.0.
      • Věnujte více času dívání z očí do očí. S aplikací Skype™ předem konfigurovanou v počítači HP ProDesk 600 G1 jste připraveni na webové chaty a konference. Je to skoro stejné, jako byste se přímo účastnili.

       HP ProDesk 600 G1 SFF

      Bezproblémové zabezpečení a správa

      • Sada softwaru HP Client Security vám pomůže rychle a snadno zašifrovat pevný disk, trvale odstranit nechtěná nebo zrušená data, zamezit neoprávněnému přístupu a provádět další akce.
      • Nepřerušujte práci. HP BIOS Protection nabízí vylepšenou ochranu před virovými útoky a dalšími hrozbami zabezpečení a pomáhá bránit ztrátám dat a redukovat prostoje.
      • S nástrojem HP Support Assistant se dostanete přímo k potřebným aktualizacím a správa aktualizací vám nezabere tolik času.

       HP ProDesk 600 G1 SFF

      Plánování s důvěrou

      • Vytěžte ze svých investic maximum. Počítač HP ProDesk 600 G1 byl navržen, aby poskytoval dlouhý životní cyklus s platformovou stabilitou v délce až 30 měsíců.
      • Počítače HP ProDesk absolvují přísné testy, které pomáhají zajistit jejich spolehlivý provoz. Během procesu komplexního testování HP jsou počítače vystaveny 115 000 hodinám zkušebního výkonu, aby se zajistilo, že vás v průběhu pracovního dne nezklamou.
      • Vaše pracoviště bude vypadat stylověji. Firemní počítače HP se vyznačují novým průmyslovým designem se zaoblenými hranami a dalšími vlastnostmi, které přispívají k dlouhodobě modernímu vzhledu.

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4590 3.3 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Operační systém 
      Windows 8.1 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, 2xDisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      Desktop