Lenovo ThinkPad S540

0x

Notebook Lenovo ThinkPad S540 - Intel Core i5 4200U 1.6 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, AMD Radeon HD8670M, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:822250
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad S540
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      15.6" stylový business ultrabook™
      Stylový Ultrabook™ ThinkPad S540 s procesorem až Intel® Core™ i7 čtvrté generace nabízí úžasný výpočetní a grafický výkon a celou řadu jedinečných vlastností, jako je nový 5-tlačítkový TrackPad, dokovací technologie OneLink pro dokování a napájení jediným kabelem nebo baterie RapidCharge zajišťující extrémně rychlé nabíjení.


      Stylový a všestranný design
      ThinkPad S540 nabízí konstrukci ze slitiny hliníku a hořčíku, která i přes svou nízkou hmotnost zajišťuje vysokou mechanickou odolnost. Špičkové panty jsou extra odolné a umožňují otevření displeje až do úhlu 180. Zkosené hrany dodávají vyšší uživatelský komfort a usnadňují přenášení zařízení.

      Lenovo ThinkPad S540

      Volitelně grafická karta AMD Radeon™ HD
      Vyberte si konfiguraci ultrabooku S540 s grafickou kartou AMD Radeon 8670M 2GB HD a získejte ten nejlepší grafický výkon na systému Windows 8.

       

      Procesory Intel® Core™ čtvrté generace
      Procesory 4. generace Intel® Core™ poskytují výkon potřebný pro zvýšení produktivity vašeho podnikání. Zařízení se ihned zapnou a jsou neustále aktualizovaná. Můžete se rychle a snadno pohybovat mezi aplikacemi, účastnit se videokonferencí ve vysoké kvalitě – a to vše s výhodou dlouhé výdrže na baterii. Můžete se také chránit před napadením a zajistit bezpečný přístup do sítě pomocí integrovaných bezpečnostních funkcí. Stručně řečeno, jediná věc, která je úžasnější než počítač s procesorem Intel Core, je to, co s ním dokážou jeho uživatelé.

      Lenovo ThinkPad S540

      Technologie Lenovo OneLink
      Revoluční replikátor portů Lenovo OneLink Dock umožňuje dokování a napájení notebooku zároveň pomocí jediného kabelu! Nabízí rozšíření portů o další video výstup, porty USB 3.0, Gigabit Ethernet a audio výstupy.

       

      Full HD nebo HD rozlišení
      Full HD (1920 x 1080) nebo HD (1366 x 768) – dle konfigurace - rozlišení displeje s vysokým jasem a živými barvami poskytuje úžasný a čistý vizuální zážitek ať už pracujete nebo se bavíte.

      Lenovo ThinkPad S540

      Oblíbená klávesnice optimalizovaná pro operační systém Windows 8
      Legendární plnohodnotná ergonomická klávesnice notebooku ThinkPad s polohovacím zařízením TrackPoint® a 5-tlačítkovým TrackPadem nabízí vynikající pocit při práci. Tato plnohodnotná klávesnice je odolná proti polití a zajišťuje ochranu vnitřních obvodů před kapalinami.


      Dlouhá výdrž baterie
      Dostatečná výdrž baterie na celý pracovní den - až 9 hodin. Nabíjení baterie je díky inovativní technologii RapidCharge extra rychlé - z vybitého stavu na 80% kapacity se nabije za pouhých 45 minut. Baterie je vyjmutelná a je možné ji snadno vyměnit.

      Lenovo ThinkPad S540

      Špičkové webové konference
      Dokonale ostrý obraz, křišťálově čistý zvuk, funkce sledování obličeje a potlačení zvuků klávesnice umožňují provádět webové konference nebo konverzace v dokonalé kvalitě.


      Dolby® Home Theater® v4
      Technologie Dolby® Home Theater® přináší dokonalý prostorový zvuk, který si můžete vychutnat na kterémkoliv místě. S vaším notebookem se nyní můžete obklopit zvukem s velkým množstvím detailů, jako byste seděli v kině, a zažít bezprostřednost živého vystoupení.

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4200U 1.6 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon HD8670M 1024 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá