Toshiba Encore 2 WT8-B-102

0x

Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102 - Intel Atom 1.33 GHz, 1 GB, 32 GB, 8 palců 1280 x 800 px, Windows 8.1, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:756599
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102
      Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102 - Fotka 1/6Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102 - Fotka 2/6Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102 - Fotka 3/6Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102 - Fotka 4/6Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102 - Fotka 5/6Tablet Toshiba Encore 2 WT8-B-102 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

      8" ENCORE 2. WINDOWS NA DOSAH RUKY.
      Lehký, tenký a ultra-přenosný Encore 2 WT8-B má elegantní a stylový zaoblený design, který je optimalizovaný pro režim na výšku a je snadné jej držet a používat v jedné ruce, takže jej můžete používat více přirozeně a procházet webové stránky pomocí intuitivního 10bodového dotykového displeje. Sledujte filmy, spolupracujte s aplikacemi nebo kontrolujte svůj den - vše je jasné, na pohlcujícím 20,3 cm (8") displeji pro ty, kteří chtějí být produktivní na cestách. Zachyťte neuvěřitelné fotografie a videa s vysoce kvalitní 5 MP Full HD kamerou. Zvuk je umocněn pokročilou funkcí Dolby® Digital Plus, takže váš obsah a mediální zvuk, je stejně působivý, jako na obrazovce. Dobře umístěné reproduktory nebudou zakryty vašimi rucemi, takže můžete slyšet vše.

       

      PERFEKTNÍ OBRAZ
      Pokud chcete, cenově dostupný tablet, který je neuvěřitelně poutavý a má perfektní obrazí, pak Toshiba Encore 2 je právě pro vás. To byl vyroben pro pohodlné použití v jedné ruce - a má dobře umístěné reproduktory, které nezakryjete vašimi rukami. Zobrazte všechny ostré detaily na jasné 20,3 cm (8") obrazovce s širokým pozorovacím úhlem - je optimalizován pro použití v režimu na výšku, takže si můžete číst, pozorovat a studovat s úplnou lehkostí. Toshiba Encore 2 váží jen 380 g hmotnosti, je tak lehký a tenký, že jej budete chtít mít vždy při sobě, kamkoli budete cestovat.

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

      CELODENNÍ VÝKON
      S procesorem Intel® Atom™ a integrovanou grafickou kartou, dokáže rychle reagovat a snadno se hladce pohybovat mezi aplikacemi, webovými stránkami nebo přehrávat video. Nabídne také působivou 8,5 hodiny výdrž baterie, nebudete muset obětovat cestování nelehko.

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

      MALÁ OBRAZOVKA – VELKÉ DETAILY
      Chcete-li obrazovku ještě více uživatelsky zpříjemnit pro čtení menšího tisku, přidala Toshiba aplikaci Toshiba Display Utility. Je vždy po ruce pro zvětšení těžko čitelných detailů - například v menu textu a ikon - což umožňuje lepší čtení a používání. Nejen, že je to jednodušší, než měnit nastavení prohlížení, ale je to to, co dělá čtení pohodlnější a je snadno přístupné.

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

      ZACHYŤTE SKUTEČNÉ ŽIVOTNÍ UDÁLOSTI
      Encore 2 přichází se vším, co potřebujete pro zábavu a práci. Takže pokud chcete fotografovat jasné, ostré fotografie nebo videa pro použití v prezentaci nebo sdílení on-line, můžete. Vysoce kvalitní 5 MP zadní kamera nabízí rozlišení možnost záznamy Full HD 1080p videa a také automatické zaostřování, takže obraz můžete zachytit přesně tak, jak jste to viděli.

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

      OBKLOPTE SE ČISTÝM ZVUKEM
      Vše, co uslyšíte, bude neuvěřitelně ostré a jasné, díky ergonomickému designu a lepšímu zvuku. Umístění vestavěných reproduktorů umožňuje držet tablet pohodlně, aniž by to ovlivnilo zvukový výkon Dolby® Digital Plus. To vás obklopí s realistickými zvuky, pro pohlcující zážitek.

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

      SNADNÉ POUŽITÍ
      Ať už se rozhodnete dělat s vaší Encore 2 cokoli, můžete si být jisti, že byl navržen tak, aby byl uživatelsky přívětivý. K dispozici je 1 GB paměti, aby byla každodenní práce a úkoly jednodušší. A můžete použít tabletu jako druhý displej pro vaše PC a to díky bezdrátové technologii displeje. Dokonce i když váš hlavní počítač nebo televizor nemá dotykovou obrazovku, můžete zrcadlit zobrazení aplikace a pracovat s nimi s dotykem na Encore 2.

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

      PŘIPRAVEN K PŘIPOJENÍ
      Vše, co potřebujete připojit k jiným zařízením, je na zde přítomno. Můžete rychle přenášet obsah prostřednictvím portu micro-USB. Navíc, je přítomen slot pro micro-SD, podporuje bezproblémovou výměnu s ostatními zařízeními se systémem Windows - nebo rozšířit paměť až 128 GB, pomocí micro-SD karty.

      Toshiba Encore 2 WT8-B-102

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Atom 1.33 GHz QuadCore 
      Operační paměť 
      1024 MB 
      Pevný disk 
      32 GB 
      Displej 
      8" LCD WXGA s rozlišením 1 280 x 800 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      1xMicroUSB 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, bluetooth 
      Barva 
      šedá 
      Typ karty 
      microSD 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení