Toshiba Satellite P50T-B-108

0x

Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Intel Core i7 4700HQ 2.4 GHz, 16 GB, 1000 GB HDD, BD-RE, AMD Radeon R9 265MX, 15.6 palců 3840 x 2160 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:733471
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108
      Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 1/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 2/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 3/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 4/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 5/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 6/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 7/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 8/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 9/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 10/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 11/12Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 - Fotka 12/12
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      PODNĚT PRO VAŠE SMYSLY
      Řada Satellite P50-B je připravena probudit vaše smysly. Na velkém 15,6 palcovém (39,6 cm) displeji Ultra HD (4K) uvidíte každý dokonale ostrý detail v úchvatném rozlišení 3 840 x 2 160 s neuvěřitelnými 282 pixely na palec. Je to zážitek, který vám skutečně otevře oči. Zároveň je však přirozeně výrazný a přesný, a to díky realistické kalibraci softwarem Chroma Tune™ a certifikátu společnosti Technicolor. Vezměte ovládání do vlastních rukou díky dotykovému ovládání a využijte naplno systém Windows 8.1. Díky čtyřjádrovému procesoru Intel® Core™ i7 s technologií Hyper-Threading a grafické kartě pro nadšence AMD Radeon™ R9 M265X s 2 GB paměti VRAM (GDDR5) zažijete dokonalý výkon. Prostřednictvím prémiových stereofonních reproduktorů Harman Kardon® vyladěných technologií DTS® Sound™ navíc uslyšíte působivý zvuk. K tomu přidejte nejmodernější možnosti připojení a komunikace, které se mohou hodit. Skrývají se pod sofistikovaným stříbrným hliníkovým pláštěm i na jeho povrchu. Přenosné počítače Satellite P50-B od společnosti Toshiba podnítí vaše smysly.

       

      DOKONALÝ OBRAZ
      Je čas otevřít oči a objevit nejintenzivnější kvalitu obrazu, jaká je k dispozici v přenosném počítači. 15,6palcový (39,6 cm) model Satellite P50-B obsahuje dotykový displej Ultra HD (4K), který přináší úžasné rozlišení 3 840 x 2 160 s neuvěřitelnými 282 pixely na palec. To znamená čtyřikrát více zobrazovacích bodů než v případě Full HD, tedy čtyřikrát čistší obraz. Všimnete si tak více detailů a text bude dokonale ostrý. Teprve když displej uvidíte, uvěříte, že je skutečný. Přirozenější je i reprodukce barev, protože displej Ultra HD absolvoval realistickou kalibraci barev softwarem Chroma Tune™ a získal certifikát společnosti Technicolor. Každý model se navíc dodává s předinstalovaným softwarem Chroma Tune™ pro počítače Toshiba, takže si můžete zvolit nejvhodnější profil barev podle zobrazovaného obsahu a používaných softwarových aplikací.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

      VÝKON, KTERÝ UCÍTÍTE
      Od modelu Satellite P50-B můžete očekávat optimální výkon bez omezení. Čtyřjádrový procesor Intel® Core™ i7 s technologií Hyper-Threading poskytuje dostatek výkonu na vytváření souborů, hraní her i používání nejnáročnějších aplikací a přináší okamžitou odezvu a výkon, když to nejvíc potřebujete. K dispozici je navíc vestavěná grafická karta pro nadšence AMD Radeon ™ R9 M265X s 2 GB paměti VRAM (GDDR5), která přináší rychlý, ale zároveň plynulý grafický výkon, a to i při hraní náročných her nebo používání více aplikací současně.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

      NEUNIKNE VÁM ŽÁDNÝ ZVUK
      Obklopte se kvalitním zvukem, který bude hudbou pro vaše uši. Díky renomovaným stereofonním reproduktorům Harman Kardon® zdokonaleným technologií DTS® Sound můžete rozdíl skutečně slyšet a cítit - v každé melodii, filmu či videu. Spojením zdokonalení zvuku na této úrovni a prémiových značkových reproduktorů bude váš zážitek z ozvučení přirozenější a důkladnější s výraznějšími dialogy a působivým obklopujícím prostorovým zvukem.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

      VŠESTRANNÉ PŘIPOJENÍ
      Model Satellite P50-B je vybaven celou škálou nejmodernějších a všestranných možností připojení. Stačí připojit kabel do některého ze čtyř portů USB 3.0 a můžete do zařízení nebo z něj přenášet data vysokou rychlostí. Jeden z těchto portů podporuje technologii Sleep-and-Charge, takže jej můžete použít k nabíjení zařízení USB i tehdy, když se přenosný počítač nachází v režimu spánku. Kromě toho získáte příslušenství ke svému nejnovějšímu televizoru - bez ohledu na to, zda chcete zažít realistické rozlišení na obrazovce televizoru 3D nebo objevit nejlepší dostupnou kvalitu obrazu na obrazovce televizoru s podporou Ultra HD - prostřednictvím výstupního portu HDMI, který podporuje oba formáty. Využít můžete i zásuvku na kartu SD™ s podporou UHS-II, která znamená vyšší produktivitu díky vyšší rychlosti přenosu dat.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

      ZŮSTAŇTE V KONTAKTU
      Díky nejlepším dostupným bezdrátovým a kabelovým připojením získáte i potřebnou volnost. Integrovaná dvoupásmová bezdrátová technologie Intel® AC 3160 podporuje nejnovější standard Wi-Fi™ 802.11ac, a tak přináší zcela novou úroveň spolehlivosti, rychlosti a pokrytí při používání domácí sítě. Vestavěné rozhraní Bluetooth® umožňuje modelu P50-B komunikovat s ostatními zařízeními s podporou technologie Bluetooth®. K dispozici je také technologie Intel® WiDi, takže můžete bezdrátově vysílat všechen svůj oblíbený obsah včetně hudby, videí a fotografií přímo na velkou obrazovku televizoru HD. A nakonec, pro neomezený rychlý přístup do lokální sítě můžete použít rozhraní Gigabit LAN.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

      SPRÁVA VAŠICH MULTIMÉDIÍ
      Model Satellite P50-B je nabitý funkcemi, a tak máte více možností práce s multimédii. Po připojení přehrávače MP3 si můžete vychutnat své melodie ve vylepšené kvalitě prostřednictvím prémiových stereofonních reproduktorů Harman Kardon®. Díky funkci Sleep-and-Music se můžete ponořit do svých oblíbených skladeb i tehdy, když je notebook vypnutý. K dispozici je vestavěná jednotka Blu-Ray (BDXL). Jde o nejnovější formát s možností nahrávání na zapisovatelné a přepisovatelné disky s vysokou kapacitou až 100 GB. Kromě toho můžete zálohovat videa a data z pevného disku, takže budou déle v bezpečí. Bez ohledu na to, zda chcete vyjádřit svůj názor prostřednictvím prezentací nebo vytvořit digitální příběh z nedávné dovolené, správa, prohledávání a sdílení multimédií jsou prakticky bezproblémové.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

      PŮSOBIVÝ DESIGN
      Model Satellite P50-B má skutečný smysl pro styl a upoutá vás ještě dřív, než ho vůbec zapnete. Nové sofistikované stříbrné tělo zanechá trvalý dojem. Má broušenou povrchovou úpravu s chromovým lemováním, které odráží jeho prémiovou kvalitu. Součástí charakteristického designu je i podsvícená klávesnice s vystouplými klávesami, na kterou je vidět i v prostředí s nedostatečným osvětlením. Velké a prostorné zařízení ClickPad navíc výrazně zjednodušuje navigaci na displeji. Tento přenosný počítač je neuvěřitelně stylový a snadno se používá, takže ho bez váhání vezmete všude s sebou.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

      DOTYKOVÉ OVLÁDÁNÍ
      Můžete využít možnosti, které vám poskytuje nejnovější technologie kapacitního dotykového displeje. Díky dotykovému displeji s 10-bodovým snímáním můžete intuitivnější interaktivní používat aplikace a hry všemi prsty. Naplno využijete i systém Windows 8.1. Dotykový displej se přirozeně snadno používá a je opatřen ochrannou vrstvou proti otiskům prstů, takže při posouvání, přesouvání, potáhnutí či dokonce roztažení obrázků nebudou vašim multimédiím stát v cestě šmouhy.

      Toshiba Satellite P50T-B-108

       

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 4700HQ 2.4 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      16384 MB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      BD-RE 
      Grafická karta 
      AMD Radeon R9 265MX 2048 MB 
      Displej 
      15.6" LCD UHD s rozlišením 3 840 x 2 160 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      stříbrná 

      Notebook Toshiba Satellite P50T-B-108 je zařazen také v těchto kategorií: