24" LCD Samsung 2443BW Black

0x

Monitor 24" LCD Samsung 2443BW Black - 24 palců 1920 x 1200 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Samsung
Kód:722141
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 24" LCD Samsung 2443BW Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Společnost SAMSUNG mění způsob, jakým společnosti realizují svůj byznys. Monitor SyncMaster 2443BW od společnosti SAMSUNG představuje ergonomicky pokročilý byznysový nástroj, který zvýší produktivitu, efektivitu a spokojenost firemních pracovníků. Monitor SyncMaster 2443BW sestaven se špičkovou technologií a s nejpokročilejšími funkcemi současnosti byl navržen tak, aby lahodil uživatelům.

       

      Nízká spotřeba energie:
      Ve srovnání se standardními monitory dokáže monitor SyncMaster v provozním režimu ušetřit až 40 - 50% energie. Díky funkci úspory energie je příkon monitoru pouze 0,3 W, čímž se ještě více snižuje celková spotřeba energie.

      Rychlost, která vás dostane:
      Úžasně rychlý čas odezvy 5 ms produkuje křišťálově čistý obraz bez ohledu na rychlost pohybu zobrazovaných objektů. I v těch nejrychlejších akčních sekvencích si obraz zachovává svou čistotu a jasnost. Efekty rozmazání byly eliminovány, abyste si mohli vždy vychutnat precizní obraz.

      Další možnosti:
      Pro moderních pracovníky v kancelářích jsme vytvořili širokou nabídku monitorů, které s nimi spolupracují a umožňují jim maximálně využívat jejich pracovní schopnosti. Monitor s výškově nastavitelným stojanem si můžete přizpůsobit tak, aby ideálně zapadl do vašeho pracovního prostředí.

      Ochrana HDCP:
      Ochrana HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) vestavěná v monitoru SyncMaster zabraňuje kopírování digitálního audio a videoobsahu při jeho přenášení přes různé připojení, jako jsou například DVI (Digital Visual Interface) a HDMI (High-Definition Multimedia Interface), čímž chrání vás i váš byznys.

      Zobrazení s hlubšími a dynamičtější barvami:
      Hlubší tmavé tóny a jasnější světlé tóny se daří dosahovat díky poměru dynamického kontrastu 20 000:1. Výsledkem je precizní, čistý a živý obraz. Obraz je zobrazován s intenzitou, která posouvá požitek z filmů, her a obrázků na vyšší úroveň.

      TCO'03 a Windows Vista certifikace:
      Monitor SyncMaster 2443BW má certifikaci TCO'03 a je certifikován pro systém Windows Vista. Znamená to, že tento monitor poskytuje optimalizované zobrazovací prostředí a zároveň je uznán jako spolehlivé zařízení s nízkou spotřebou energie, které je šetrné k životnímu prostředí. Náš monitor SyncMaster 2443BW je certifikován pro systém Windows Vista, takže má odpovídající výkon a poskytuje zobrazení vysoké kvality.

      Funkce velikosti obrazu:
      Jasný obraz se správným poměrem stran se na širokoúhlé obrazovce zobrazuje díky funkci pro úpravu zobrazení s poměrem stran 4:3 nebo 5:4. Tato funkce eliminuje zkreslení obrazu a zajišťuje zobrazení se správnou velikostí dokonce i na širokoúhlé obrazovce.

      Efektivní používání přizpůsobitelných kláves:
      Jednoduché přizpůsobení kláves slouží k nastavení vlastních funkcí kláves pro MagicBright, MagicColor, barevný efekt a velikost obrazu, díky čemuž je používání monitoru intuitivnější a efektivnější.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      24" LCD WUXGA s rozlišením 1 920 x 1 200 
      Rozhraní 
      DVI, VGA 
      Barva 
      černá 

      Monitor 24" LCD Samsung 2443BW Black je zařazen také v těchto kategorií: