HP Compaq 2230s

0x

Notebook HP Compaq 2230s -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:72034
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Notebook HP Compaq 2230s
      Notebook HP Compaq 2230s - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Nový Compaq 2230s, sub-notebook s 12“ displejem je postaven na nové technologii Intel Centrino2, určený pro podnikovou sféru. Oproti low-endovému HP Mini-note má několik bezpečnostních zapezpečení, které jej posouvají do vyších tříd. Například je zde čtečka otisku prstu, ke které je dodáván speciální software (ProtectTools Security Manager ) pokrývající zabezpečení celého notebooku. Další obsažené bezpečnostní technologie jsou: HP 3D DriveGuard, HP Spare key nebo vylepšené zabezpečení před samotným nabootováním systému.

      Velmi kvalitní značkové notebooky firmy HP, velmi úspěšně prodávané po celém světě. Jedná se o velmi rychlé, kvalitní a spolehlivé přenosné počítače, ideální jak pro firmení klientelu, tak pro domácí využití, k internetu, hraní her a kancelářskou práci. Tyto notebooky prodáváme za několikanásobně nižší ceny než se pohybují běžně ve světě, vzhledem k tomu, že se jedná o předváděcí kusy přímo od firmy HP - notebooky jsou jako nové, v originálních HP krabicích, pokud je uvedeno i s operačním systémem.
      Tyto notebooky jsou předurčeny k dlouhodobému stabilnímu využití vzhledem k velmi kvalitním značkovým komponentům, ze kterých jsou složené, a jsou převážně určené pro prodej v západní Evropě.
      Značka HP patří k lídrům ve výpočetní technice po celém světě a tyto značkové stroje jsou obrazkem celé firmy HP, proto pokud chcete kvalitní značkový notebook, využijte této velmi výhodné nabídky předváděcích kusu (HP REMARKETING) za zlomek původní ceny!