SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White

0x

Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Intel Pentium 3560Y 1.2 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics, 11.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Sony
Kód:635679
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White
      Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 1/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 2/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 3/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 4/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 5/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 6/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 7/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 8/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 9/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 10/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 11/12Notebook SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White - Fotka 12/12
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Tenký, výkonný tablet PC
      Ať jste kdekoli, stačí vzít tablet PC se systémem Windows – má totiž vše, včetně superrychlého procesoru Intel®. Zařízení VAIO® Tap 11 spojuje vlastnosti tabletu s produktivitou počítače.

      SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White

      Hezky hraje, pilně pracuje
      Všestrannost tabletu i počítače

      Mžikem přejděte od brainstormingu k vytváření prezentací. Spusťte zařízení rychlostí tabletu a můžete skicovat nebo si psát poznámky. Poté přejděte do režimu počítače a plynule pokračujte v práci. Snadno použitelný také jako poznámkový blok. Díky stylusu si budete moci dělat poznámky, jak jste zvyklý a následněn s nimi pracovat dle požadavků.

      To vše při váze pouhých 756g a včetně klávesnice neuvěřitelný 1,05 kg.

      SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White

      Klávesnice jako kryt
      Klávesnice se rychle promění z magnetického krytu tabletu v praktické počítačové příslušenství. Navíc si díky funkci bezdrátového přenosu můžete užívat svobodu psaní z pohovky. A když zařízení nepoužíváte, nechte klávesnici připojenou, aby se mohla nabít.


      Stojací podpěra
      Na zadní straně lze pohodlně otevřít menší, odolnější pant, který umožňuje svislé umístění.


      Design OmniBalance
      Design OmniBalance vytváří symetrii ve všech směrech, takže zařízení lehce a pohodlně padne do ruky. Zaoblené okraje s vyhlazenými plochami, to vše upevněné v inovativním rámu typu „skeleton“.

       

      Spontánní vznik nápadů
      Funkce VAIO® Inspiration Stream™; oživí vaši kreativitu pomocí sady výkonných aplikací a funkcí, díky nimž můžete bez problémů snímat, upravovat a sdílet, a to s nekonečnou řadou možností.


      Rychlé poznámky
      Pomocí aplikace VAIO Scan lze zachytit, upravovat a sdílet poznámky. Zadní 8MP kamerou se snímačem Exmor RS® přizpůsobeným speciálně pro potřeby mobilních zařízení a tabletů pořídíte snímky dokumentů, obrázků nebo poznámek na tabuli. Funkce optického rozeznávání znaků konvertuje ručně psané poznámky na text a obrázky můžete pro dokonalou čitelnost automaticky opravit.


      Vložte do schránky a uložte
      Doplňte své dílo barevnými obrázky, fotografiemi nebo grafikou: stačí vzít stylus, vybrat potřebné obrázky pro poutavou prezentaci či dokumenty a uložit je do schránky.

      Aplikace VAIO Clip provede synchronizaci se stylusem a umožní rychlý výběr, kopírování a vložení obrázků do schránky. Poté je vložíte do nových dokumentů.


      Sdílení s týmem
      Nabízí se spousta způsobů, jak sdílet myšlenky a nápady ve službě cloud nebo e-mailem pomocí vestavěných aplikací, které během okamžiku odešlou soubory do chytrého telefonu, počítače, tabletu nebo do jiného zařízení. Sdílet můžete odkudkoli a z jakéhokoli zařízení vybaveného aplikací PlayMemories, která vám umožní soukromě odesílat fotografie a video vašemu týmu.

      SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White

      Funguje všude
      Přenositelnost je ústřední vlastností tohoto všestranného provedení, které se vyznačuje výjimečnou lehkostí a kompaktností s rozměrem 11". A díky krytu v podobě magnetické klávesnice a rychlému nabíjení baterie jste připraveni vyrazit.

       

      Pestrost aplikací
      Sdílejte, ať jste kdekoli

      Aplikace PlayMemories nabízí řadu funkcí, které umožňují prohlížení a sdílení fotografií a videí na oblíbených stránkách z libovolného zařízení. Svůj obsah můžete jednoduše upravovat a spravovat: vše se automaticky aktualizuje v kalendáři, takže můžete snadno vyhledávat podle dne, měsíce nebo roku.

      SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White

      Velkorysý a krásný
      Vše od filmů po prezentace vynikne díky technologii displeje TRILUMINOS™ pro mobilní zařízení, původně vyvinuté pro řadu špičkových televizorů Sony BRAVIA®. Vychutnejte si širší paletu sytých, přirozených barev s optimalizovanou ostrostí, která přináší čistou a živou kvalitu obrazu.


      Čistě a zřetelně
      Technologie X-Reality pro mobilní zařízení využívá rozsáhlou obrazovou databázi a zdokonaluje jednotlivé snímky v reálném čase. Výsledkem je ostřejší video z libovolného zdroje.


      Větší pozorovací úhel
      Technologie IPS (přepínání v rovině) umožňuje sledovat jasný obraz z libovolného pozorovacího úhlu, což je skvělé v situacích, kdy musíte sdílet obrazovku se skupinou lidí.


      Méně odrazů
      Panel OptiContrast je opticky spojen se spodní vrstvou obrazovky LCD, jejíž odrazy snižuje na minimum. To znamená, že máte k dispozici výrazně vyšší kvalitu obrazu, zvláště pokud se nacházíte v jasně osvětlené místnosti.

      SONY VAIO Tap 11 SVT1121B2EW White

      Klepněte a sdílejte
      Technologie NFC jedním dotykem od společnosti Sony vám umožní rychle sdílet hudbu mezi zařízeními bez kabelů a složitého nastavení. Stačí klepnout jedním zařízením o druhé a plynulý přenos je zajištěn.

       

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium 3560Y 1.2 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      11.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      bílá