ASUS EEE Pad Transformer TF101

0x

Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - nVidia Tegra 2 1.0 GHz, 1 GB, 16 GB, 10.1 palců 1280 x 800 px, Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:398350
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101
      Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 1/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 2/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 3/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 4/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 5/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 6/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 7/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 8/9Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 - Fotka 9/9
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Extrémně tenké a lehké provedení s jedinečným stylovým vzorem
      Vzhledem k velmi štíhlému profilu pouhých 12,98 mm a hmotnosti 680 gramů bude manipulace s ASUS Eee Pad Transformer vždy pohodlná. Jedinečný strukturovaný povrch je příjemný na dotek a vy nebudete mít pocit, že vám zařízení co nevidět vyklouzne z ruky.

       

      Miniaturní kino pro velkolepou zábavu na cestách
      Transformer poháněný dvoujádrovým procesorem NVIDIA® Tegra™ 2 sviští webovými stránkami rychlostí větru a nabízí rychlejší odezvu i vyšší výkon při multitaskingu. Kromě toho je vybaven portem HDMI 1.3a, s nímž můžete připojit HDTV i 5.1 systém domácího kina a vychutnat si skvělý pocit při sledování multimédií.

       

      IPS panel z pevného skla odolného proti poškrábání můžete sledovat z úhlu až 178°. Vždy uvidíte ostřejší obraz a o 50 % přesnější barvy než u ostatních tabletů na trhu.

       

      Vhod jistě přijde i zadní kamera s rozlišením 5 Mpx nebo 1,2Mpx přední kamera – můžete s nimi fotit a pořizovat HD video ve vysokém rozlišení až 1080p. Video ve vysokém rozlišení můžete sledovat na HDTV také prostřednictvím výstupního konektoru Mini HDMI, Transformer je zkrátka tím pravým zařízením pro mobilní zábavu.

       

      Integrovaná technologie SRS Sound vestavěných reproduktorů tabletu Transformer poskytuje pevné a hluboké basy i dynamický stereofonní 3D zvuk.

      ASUS EEE Pad Transformer TF101

       

      Touchpad, 3,5mm audio jack, 2 porty USB a integrovaná čtečka SD karet pro snadné sdílení a ukládání dat dokreslují všestrannost tohoto zařízení coby multimediálního hubu.

       

      Operační systém Android 3.0 Honeycomb (s automatickou aktualizací na novější verzi 4.0 Ice Cream Sandwich) s uživatelským rozhraním ASUS Waveshare
      Android Honeycomb od společnosti Google je revoluční operační systém navržený a optimalizovaný speciálně pro tablety. Umožňuje uživatelům na cestách prohlížet webové stránky, komunikovat a věnovat se příležitostné práci jako na počítači. Díky podpoře Adobe® Flash® 10.2 a neustále se rozrůstajícímu Android Marketu budete mít zábavu a aplikace doslova na dosah.

       

      Pomocí obslužného programu ASUS Launcher můžete snadno spouštět software, spravovat obsah, přistupovat k on-line službám nebo připojit zařízení jen několika dotyky.

       

      Poslouchejte hudbu nebo on-line rádio, kamkoli vás kroky zanesou.   

      Funkce MyLibrary shromažďuje stažené knihy, časopisy a noviny na jednom místě.

       

      Speciální rozhraní Waveshare od společnosti ASUS nabízí pestrou škálu jedinečných aplikací jako MyNet, MyLibrary, MyCloud a další. Aplikace MyNet bez problémů bezdrátově přehrává digitální média na zařízeních připojených v domácí síti, takže si hudbu a videa ve vysokém rozlišení budete moci vychutnat na HDTV nebo třeba stolním PC.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      nVidia Tegra 2 1.0 GHz 
      Operační paměť 
      1024 MB 
      Pevný disk 
      16 GB 
      Displej 
      10.1" LCD WXGA s rozlišením 1 280 x 800 
      Operační systém 
      Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich 
      Rozhraní 
      1xMiniHDMI 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, bluetooth 
      Barva 
      hnědá 

      Tablet ASUS EEE Pad Transformer TF101 je zařazen také v těchto kategorií: