HP Pavilion Elite HPE-510fr

0x

Počítač HP Pavilion Elite HPE-510fr -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:265084
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Počítač HP Pavilion Elite HPE-510fr
      Počítač HP Pavilion Elite HPE-510fr - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Uvnitř tohoto elegantního rámu se skříní ve vínové barvě Merlot inspirovaného závodními auty se nachází cenově dostupný kompaktní stolní počítač v provedení micro-tower s výkonem potřebným pro náročné hry a další náročné úlohy a rozšiřitelností, která ohromí i v budoucnosti.

      Obsahuje originální Windows 7, který nabízí výjimečnou digitální zábavu a pokročilé funkce.

      • Uzpůsoben pro rychlost a výkon. Počítač HP Pavilion Elite HPE je vybaven výkonem, který potřebujete pro hry a kreativní aplikace. Optimalizované verze softwaru udržují systémové zdroje dostupné pro nejnáročnější úlohy.
      • Díky procesorům Intel CoreTM Intel Core™ i3, i5 a i7 a originálnímu Windows® 7 Home Premium zajišťuje počítač HP Pavilion Elite HPE výkon potřebný pro hraní her a kreativní práci.
      • Sladění výkonu a elegance, které se u vás doma hezky vyjímá. Počítač HP Pavilion Elite HPE má masku ve vínové barvě Merlot, lesklý černý kryt a pochromovanou lištu a jeho design je jako stvořený pro tenké provedení microtower.
      • Výkon, který potřebujete dnes, a flexibilita pro budoucí rozšíření. Počítač HP Pavilion Elite HPE používá snadno upgradovatelné standardní součásti.
      • Natolik tichý, aby mohl být umístěn kdekoli doma. Technologie HP Extra Quiet zabraňuje přehřívání vašeho počítače díky optimalizované interní ventilaci.

      Velmi kvalitní značkové počítače firmy HP, velmi úspěšně prodávané po celém světě. Jedná se o sladěné a vyvážené stroje sestavené ze značkových komponent, které jsou přímo vybrané pro nejlepší spolupráci mezi sebou. Tyto počítače prodáváme za několikanásobně nižší ceny než se pohybují běžně ve světě, vzhledem k tomu, že se jedná o předváděcí kusy přímo od firmy HP - počítače jsou jako nové, v originálních HP krabicích, téměř se vším příslušenstvím. Tyto kvalitní stroje jsou nesrovnatelně stabilnější než skládané sestavy nebo neznačkové "noname" sestavy běžně prodávané v ČR, vykazují také vyšší výkon, daný přesným sladěním jednotlivých komponent. Značka HP patří k lídrům ve výpočetní technice po celém světě a tyto značkové stroje jsou obrazkem celé firmy HP, proto pokud chcete kvalitní značkový počítač, využijte této velmi výhodné nabídky předváděcích kusu (HP REMARKETING) včetně rozšířené záruky, kterou naše firma poskytuje.