HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch

5x

Počítač HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch - Intel Core i5 11500T 1.5 GHz, 16 GB, 1256 GB Kombinované, nVidia GeForce MX350, 24 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1414212
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch
      Počítač HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch - Fotka 1/3Počítač HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch - Fotka 2/3Počítač HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch

      HP Pavilion All-in-One 24 Touch

      Počítač HP Pavilion All-in-One je stvořen k řešení náročných projektů, sledování filmových maratonů a přitom dobře vypadá - od dokonalého designu až po výkon. Dokonalá kombinace formy a funkce se skvěle hodí do každého prostoru.

       

      Světla, kamera a veškerá akce

      Nejlepší místo je u vás doma. Reproduktory zabalené do akustické tkaniny a vyladěné na míru odborníky ze společnosti B&O poskytují neuvěřitelnou kvalitu zvuku a díky obrazovce s vysokým rozlišením každá scéna ožije v dechberoucích detailech. Snadno streamujte hudbu ze svého chytrého telefonu pomocí služby HP Audio Stream.

      Promyšlené zpracování

      Vyrobeno pro moderní oko. Díky displeji s mikrohranami, elegantnímu a tenkému designu a koženým akcentům je tento počítač zahalen do sofistikovanosti. Pohodlně umístěné porty na boční a zadní straně zařízení umožňují snadný přístup a snižují zahlcení kabely.

      Protože na klidu duše záleží

      Streamujte a prohlížejte si bezstarostně díky vysouvací kameře pro ochranu soukromí, která se bezpečně schová, když se nepoužívá. Zvládněte i ty nejrušnější dny s výkonem spolehlivého procesoru a uložte si více toho, co máte rádi, díky velkému úložišti pro všechny vaše fotografie, videa a dokumenty.

      Kryjeme vám záda

      Již 80 let vám kryjeme záda. Značka HP, které důvěřují miliony zákazníků, staví spolehlivou technologii nade vše. Proto naše počítače procházejí více než 230 individuálními testy, abychom vám zajistili výkonný a spolehlivý počítač, který vám vydrží.

       

       

      Získejte nový pohled na věc

      Systém Windows 11 poskytuje klidný a kreativní prostor, kde se můžete věnovat svým vášním prostřednictvím nových zkušeností. Od omlazené nabídky Start až po nové způsoby připojení k oblíbeným lidem, zprávám, hrám a obsahu - Windows 11 je místem, kde můžete přirozeně přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit.

      Znovuobnovení výkonu pracovní plochy

      Procesory Intel® Core™ 11. generace pro stolní počítače jsou vybaveny inovativní novou architekturou, která nově představuje inteligentní výkon (AI), pohlcující displej a grafiku a vylepšené ladění a rozšiřitelnost spolu s rychlostí paměti až DDR4-3200, integrovaným USB 3.2 Gen 2x2 (20G) a až 20 linkami CPU PCIe 4.0, aby uživatelé měli pod kontrolou skutečné zážitky, které jsou pro ně nejdůležitější[b].

      Úložiště PCIe SSD, FHD displej s úzkýmy rámečky

      Spusťte počítač během několika sekund bleskovou rychlostí díky úložišti až 512 GB PCIe SSD.

      Vychutnejte si křišťálově čistý obraz z jakéhokoli úhlu. Díky širokým pozorovacím úhlům 178° a živému rozlišení 1920 x 1080 bodů budete mít vždy skvělý výhled na svůj oblíbený obsah.

      Díky vtěsnání větší obrazovky do menšího rámečku tento úzký rámeček optimalizuje vzhled displeje s efektivním designem.

      Výstup HDMI

      Nikdy nebylo snazší dát svému zařízení větší nebo druhý displej. Díky výstupu HDMI můžete přenášet obraz a zvuk v rozlišení HD pomocí jediného standardního kabelu.

      DDR4 RAM

      Paměť DDR4 je navržena tak, aby pracovala efektivněji a spolehlivěji při vyšších rychlostech, a je budoucností operační paměti. Díky vyšší šířce pásma se zvýší výkon všeho od multitaskingu až po hraní her.

      Skutečně silný zvukový zážitek, Mikrofon s dvojitým polem

      Duální reproduktory HP a zvuk vyladěný na míru ve spolupráci s odborníky ze společnosti B&O poskytují bohatý, autentický zvuk. Nechte zvuk, ať vás rozhýbe.

      Díky dvěma mikrofonům a pokročilému softwaru pro potlačení šumu budete mít při videochatu nebo nahrávání vždy křišťálově čistý zvuk.

      Kamera HP pro ochranu soukromí

      Tato inovativní webová kamera a mikrofon byly navrženy tak, aby se objevovaly pouze při používání a bezpečně se schovaly z dohledu, když nejsou, a zajistily tak vaše bezpečí online.

       

      Klávesnice a myš není součástí balení

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 11500T 1.5 GHz Rocket Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce MX350 2 GB 
      Displej 
      24" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      All In One 
      Rozměry zboží
      540.3 × 435.3 × 165 (mm)
      Hmotnost
      6.9 kg

      Počítač HP Pavilion All-in-One 24-k1083nh Touch je zařazen také v těchto kategorií: