Fujitsu Celsius H760

188x

Notebook Fujitsu Celsius H760 - Intel Core i7 6820HQ 2.7 GHz, 32 GB, 500 GB SSD, DVD-RW, nVidia Quadro M1000M, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1411336
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Celsius H760
      Notebook Fujitsu Celsius H760 - Fotka 1/6Notebook Fujitsu Celsius H760 - Fotka 2/6Notebook Fujitsu Celsius H760 - Fotka 3/6Notebook Fujitsu Celsius H760 - Fotka 4/6Notebook Fujitsu Celsius H760 - Fotka 5/6Notebook Fujitsu Celsius H760 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu Celsius H760

       

      Fujitsu Celsius H760

      Řada přenosných pracovních stanic Fujitsu Celsius H760 nabízí stylový design v kombinaci s profesionální spolehlivostí pro nasazení ve firemním prostředí. Za pomoci displeje s vysokým rozlišením v kombinaci s dedikovanou grafikou jsou notebooky Fujitsu Celsius ideálním nástrojem pro CAD aplikace. Tato mobilní pracovní stanice nabízí vysoký výkon a mnoho možností připojení. Stejně tak mnohé potěší unifikovaná modulární šachta použitelná pro přídavnou baterii, optickou jednotku nebo další pevný disk. Mezi další přednosti notebooků Celsius patří též komplexně řešené zabezpečení.

      Fujitsu Celsius H760

      Spolehlivý výkon dle potřeby

      Notebooky Celsius H760, za pomoci procesorů Intel Core nebo Xeon a volitelných profesionálních grafických karet NVIDIA Quadro, poskytují vysoký výkon pro náročné aplikace. Rozšiřitelná operační paměť DDR4 a možnost výběru konfigurace vysokokapacitního pevného disku HDD, hybridního SSHD, nebo dokonce rychlého SSD (včetně podpory PCIe) vám dává možnost volby optimálního systému.

      Fujitsu Celsius H760

      Maximální pracovní nasazení

      Bezpečná a efektivní práce i pro nejnáročnější uživatele ve všech situacích, to je základní heslo pro řadu notebooků Celsius. Zaměření na podnikovou sféru je patrno i v rámci poskytované záruky. Samozřejmostí je robustní tělo s odolnou konstrukcí a celá řada dalších funkcí v závislosti na konkrétní konfiguraci daného modelu, jako například zdokonalená ochrana proti krádeži, volitelný snímač PalmSecure nebo snímač otisků prstů, případně čtečka čipových karet, modul TPM a další možnosti zabezpečení pro ochranu vašich dat a celého zařízení. Záleží jen na vás pro jakou míru zabezpečení se rozhodnete.

      Fujitsu Celsius H760

      Provedení nejvyšší úrovně

      Použití součástí nejvyšší kvality a dlouholeté zkušenosti inženýrů z Fujitsu v oblasti návrhu, výroby a komplexního testování mobilních pracovních stanic zajišťují vysoký standard, spolehlivost a vaši maximální spokojenost. Mobilní pracovní stanice Fujitsu Celsius jsou zárukou vaší dobré investice do Německé kvality.

      Fujitsu Celsius H760

      Konektivita pro vaše potřeby

      Díky integrovaným bezdrátovým rozhraním WiFi, Bluetooth a kabelovému připojení k sítím LAN, nebo dokonce mobilnímu širokopásmovému připojení 3G/4G LTE (dle konfigurace) můžete být online kdykoli a kdekoli. Nebylo opomenuto ani univerzální rozhraní v podobě konektoru Type-C s podporou protokolů USB i Thunderbolt 3 (40 Gb/s). Samozřejmostí je přítomnost rozhraní USB 3.0 a s porty VGA a DisplayPort snadno připojíte další zobrazovací zařízení kdekoli budete potřebovat. Dokonalou pružnost pak zajistí volitelná modulární šachta (pro druhý pevný disk nebo druhou baterii) a konektor pro replikátor portů sdílený mezi dalšími produkty Fujitsu.

      Fujitsu Celsius H760

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6820HQ 2.7 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      32 GB DDR4 
      Pevný disk 
      500 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro M1000M 2 GB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, 4G modem, numerická klávesnice 
      Barva 
      šedá 
      Rozměry zboží
      380 × 35 × 257 (mm)
      Hmotnost
      2.8 kg