Fujitsu LifeBook U748 Touch

53x

Notebook Fujitsu LifeBook U748 Touch - Intel Core i7 8650U 1.9 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1400483
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu LifeBook U748 Touch
      Notebook Fujitsu LifeBook U748 Touch - Fotka 1/4Notebook Fujitsu LifeBook U748 Touch - Fotka 2/4Notebook Fujitsu LifeBook U748 Touch - Fotka 3/4Notebook Fujitsu LifeBook U748 Touch - Fotka 4/4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu LifeBook U748 Touch

       

      Fujitsu Lifebook U748 Touch

      Hlavní důraz je v případě Ultrabooků kladen na jejich mobilitu a atraktivnost. Ani Fujitsu Lifebook není v tomto případě výjimkou a své potenciální uživatele láká nejen nízkou hmotností, ale i precizností zpracování v kombinaci s moderně vyhlížejícím designem. Nechybí ani displej s až ohromujícím rozlišením nebo možnost rychlého mobilního připojení kdykoliv a kdekoliv u vybraných modelů. Ani to ale zdaleka není vše. Jelikož je většina důležitých informací poslední doby digitálního typu je třeba myslet i na zabezpečení těchto dat. I zde jde řada notebooků U748 až na hranici dnes možného.

      Výkonná mobilní kancelář

      Pohodlná práce kdekoli díky celé řadě funkcí pro nejnáročnější mobilní uživatele, to jsou Ultrabooky Fujitsu Lifebook U748. Moderní procesory Intel Core, v kombinaci s dostatkem operační paměti, zaručují vynikající výkon pro náročné aplikace. Dále si můžete vybrat model s hybridním nebo SSD pevným diskem a několik variant rozlišení displeje sahající až k Full HD s dotykovou obrazovkou (dle konfigurace). Možností je celá řada, stačí si jen vybrat.

      Zvolte si to správné zabezpečení

      V podnikové sféře je zabezpečení a správa jedním ze základních parametrů pro investici do informačních technologií. V případě řady Lifebook si můžete vybrat z řady možností zabezpečení v konfiguraci jaká vám bude vyhovovat. K dispozici jsou modely s volitelným snímačem dlaňových cév nebo otisků prstů, služby Zdokonalená ochrana proti krádeži (ATP) a Šifrování celého disku (FDE), volitelná čtečka čipových karet SmartCard, nebo volitelný modul TPM (Trusted Platform Module). Je jen na vás jakou bezpečnost vyžadujete.

      Skvělá konektivita

      Jak již bylo zmíněno Ultrabooky Lifebook U748 podporují celou škálu možností připojení k internetu. Samozřejmostí je WiFi, nebo výsuvný konektor LAN. ale nechybí ani rozhraní Bluetooth. Mezi volitelné vlastnosti dále patří například moduly 3G a 4G připojení k mobilním sítím (dle konfigurace)Dokovací konektor pro replikátor portů společný pro řadu Lifebook E vám usnadní připojení periferií v kanceláři a s porty VGA a Display Port snadno připojíte další zobrazovací zařízení kdekoli budete potřebovat.

      Pohodlný a přesto nadčasový design

      Mnohé zajisté potěší tenké provedení, kde výrobce uvádí tloušťku pouhých 19 mm v kombinaci s nepatrnou hmotností od 1.55 kg. To s sebou ovšem přináší rizika pro egronomičnost zařízení jako celku. Nemusíte se obávat, i tato stránka použití byla brána v potaz. Navíc je třeba zde uvést například volitelné podsvícení klávesnice, provedení displeje s magnéziovým krytem včetně podpory dotykového ovládání u vybraných modelů a hliníkovou opěrku zápěstí.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8650U 1.9 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 11 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, 4G modem 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      332.6 × 19 × 234 (mm)
      Hmotnost
      1.6 kg