Fujitsu Celsius M740

17x

Počítač Fujitsu Celsius M740 - Intel Xeon E5 1620 v3 3.5 GHz, 32 GB, 756 GB Kombinované, DVD-RW, nVidia Quadro K4200, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1400310
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Fujitsu Celsius M740
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu Celsius M740

       

      Fujitsu Celsius M740

      Pracovní stanice z produkce společnosti Fujitsu, řady Celsius, jsou výkonné systémy vhodné pro nasazení v profesionálních grafických či CAD aplikacích, ve kterých je vyžadován vysoký výkon a vynikající spolehlivost. Jsou konstruovány pro neustálé maximální pracovní nasazení v podnikovém prostředí a při návrhu těchto systémů je kladen důraz na výběr komponent vysoké kvality.

      Tichý provoz

      Základem dobrých pracovních vztahů na pracovišti nebo pro lepší soustředění na práci je udržování klidu ve svém okolí. Na tento problém se zaměřila i společnost Fujitsu a vyrobila velmi tiché počítačové sestavy. Hodnota hluku je nejnižší ve své třídě (pouhých 30 dB) a je zárukou tichého a efektivního pracovního prostředí.

      Fujitsu Celsius M740

      Snadná správa

      Komplexní certifikace nezávislých dodavatelů softwaru je zárukou, že Vaše profesionální aplikace poběží vždy bez problémů. Kromě toho systém přístupu ColdPlug v přední části pracovní stanice umožňuje snadno rozšířit kapacitu úložiště nebo vyměnit jednotky a dosáhnout větší flexibility při práci. Svými stabilními funkcemi a rozšířenou dostupností produktů podporuje Vaše dlouhodobé projekty.

      Procesor Intel Xeon

      Procesor patří do rodiny produktů pro základní desky vybavené novým socketem LGA2011. Procesor disponuje funkcí Hyper-threading. Každé z fyzických je taktováno na vysokou rekvenci s možností režimu Turbo a automatickým přetaktováním. Stejně jako u předchozí generace procesorů Intel je i v tomto procesoru integrován paměťový řadič přímo do čipu. V tomto případě se jedná o čtyřkanálový řadič pamětí typu DDR4. Procesor je dále vybaven vyrovnávací pamětí třetí úrovně (L3 Cache).

      Fujitsu Celsius M740

      Microsoft Windows

      Operační systém Windows firemním zaměřením obsahuje veškeré dostupné funkce operačního systému důležité pro firemní nasazení v podnikových sítích. Mezi samozřejmé součásti systému patří podpora grafického rozhraní Windows Aero, integrované multimediální centrum nebo rychlé přepínání uživatelů. Za pomoci Windows Media Center má uživatel nepřeberné možnosti domácí zábavy, mezi něž patří sledování televize, filmů, prohlížení fotografií a podobně.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Xeon E5 1620 v3 3.5 GHz 
      Operační paměť 
      32 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD + 500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro K4200 4 GB 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, 2xDisplayPort, DVI, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Midi Tower 
      Rozměry zboží
      186 × 430 × 481 (mm)
      Hmotnost
      18.0 kg