HP All-in-One 24-df1030na

9x

Počítač HP All-in-One 24-df1030na - Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz, 8 GB, 1024 GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, 24 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1399139
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP All-in-One 24-df1030na
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP All-in-One 24-df1030na

      HP All-in-One 24

      Počítač HP All-in-One spojuje výkon stolního počítače s krásou tenkého moderního displeje do jednoho spolehlivého zařízení navrženého tak, aby rostlo s vámi.

      HP All-in-One 24-df1030na

      Stvořeno pro zítřek

      Hledáte výkonný počítač All-in-One, který může snadno růst s vámi? Udržovat technologie v aktuálním stavu nebylo nikdy jednodušší. Počítač je navržen s panelem, který můžete vyjmout ve třech jednoduchých krocích, a snadno tak můžete upgradovat svůj hardware, abyste měli vždy dostatek výkonu pro práci.

      Výkon

      Zvládněte své nejrušnější dny s výkonem spolehlivého procesoru. Uložte si více toho, co máte rádi, díky bohatému úložišti pro všechny vaše fotografie, videa a dokumenty.

      HP All-in-One 24-df1030na

      Promyšlený design

      Díky vhodně umístěným portům vám nebudou překážet kabely, takže váš prostor bude působit čistě a přehledně. Třístranný displej s mikrohranami vám umožní vidět více z obrazovky s výsuvnou kamerou pro ochranu soukromí, kterou můžete zavřít, když ji nepoužíváte.

      Získejte novou perspektivu

      Systém Windows 11 poskytuje klidný a kreativní prostor, kde se můžete věnovat svým vášním prostřednictvím nových zkušeností. Od omlazené nabídky Start po nové způsoby připojení k oblíbeným lidem, zprávám, hrám a obsahu - Windows 11 je místem, kde můžete přirozeně přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit.

      Výjimečný zážitek kdekoli

      Procesory Intel® Core™ 11. generace přinášejí dokonalou kombinaci funkcí, díky níž budete nezastavitelní. Dělejte věci rychle díky vysokému výkonu, okamžité odezvě a nejlepšímu připojení ve své třídě.

      HP All-in-One 24-df1030na

      Panel s ochranou proti odleskům

      Vychutnejte si slunce a svůj oblíbený obsah s tímto antireflexním panelem. Díky nereflexnímu provedení a nízkému lesku se vám při pobytu venku bude méně odrážet.


      Úložiště PCIe SSD, dvoukanálová paměť

      Spusťte počítač během několika sekund bleskovou rychlostí díky úložišti PCIe SSD s kapacitou až 512 GB. Díky dvoukanálové technologii pracují dva kanály současně a zdvojnásobují rychlost komunikace mezi paměťovým řadičem a pamětí RAM, čímž se zvyšuje výkon systému.

      Kamera HP True Vision HD pro ochranu soukromí

      Videohovory v živé čistotě s rozlišením Full HD i při slabém osvětlení s vyskakovací kamerou, kterou můžete bezpečně schovat mimo dohled, když ji nepoužíváte, a zajistit si tak bezpečí online.

      HP All-in-One 24-df1030na

       

      Klávesnice a myš není součástí balení

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz Tiger Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      1024 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel Iris Xe Graphics 
      Displej 
      24" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      All In One 
      Rozměry zboží
      540.8 × 409.3 × 204.5 (mm)
      Hmotnost
      5.85 kg