HP Z2 Mini G3 Workstation

19x

Počítač HP Z2 Mini G3 Workstation - Intel Xeon E3 1245 v5 3.5 GHz, 32 GB, 256 GB SSD, nVidia Quadro M620, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1397092
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Z2 Mini G3 Workstation
      Počítač HP Z2 Mini G3 Workstation - Fotka 1/4Počítač HP Z2 Mini G3 Workstation - Fotka 2/4Počítač HP Z2 Mini G3 Workstation - Fotka 3/4Počítač HP Z2 Mini G3 Workstation - Fotka 4/4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      Pracovní stanice HP Z2 Mini G3

      Profesionální pracovní stanice řady Z2 Mini G3 společnosti HP přináší špičkový výkon ve velmi kompaktní konstrukci. Počítače této řady umožňují vytvořit zcela pohlcující pracovní prostředí s vysokou spolehlivostí a ohledem na rozpočet. Poskytuje pokročilou generaci procesorů a grafických technologií.

      • Precizně navržená pracovní stanice pro náročné aplikace.
      • Velmi kompaktní provedení Mini PC.
      • Výkon, na který se můžete spolehnout.

      Špičkový výkon pro profesionální nasazení

      Pracovní stanice HP Z2 Mini G3 vám poskytne profesionální výkon a spolehlivost. Stanice Z2 Mini G3 je osazena procesory Intel 6.generace, takže dokáže poskytnout obrovský výpočetní výkon. Nijak nezaostává ani grafický výkon, kdy obsahují vybrané konfigurace profesionální grafické akcelerátory NVIDIA Quadro a AMD Radeon Pro (dle konfigurace). To vše může být doplněno operační pamětí DDR4 s kapacitou až 32 GB (dle konfigurace). Procesor a RAM jsou doplněny o rychlé SSD, které vám práci velmi zpříjemní a zrychlí.

      Stvořeno pro náročné nasazení

      HP Z2 Mini G3 poskytují spolehlivost a dostupnost v každém ohledu. Byly navrženy pro každodenní práci a bez potíží zvládají celodenní zatížení. Náročné testy a ověřovací procesy jsou zárukou, že nový počítač HP Z2 Mini G3 bude jedním ze stavebních kamenů pro vaše podnikání.

      Kompaktní styl

      Proč by neměla být pracovní stanice pro profesionální aplikace kompaktní, stylová a elegantní? Takovou otázku si položili inženýři z HP a vytvořili pracovní stanici HP Z2 Mini. můžete ji umístit na stůl, skrýt pod stůl a podporuje montáž na zadní stranu monitoru podle standardu VESA.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Xeon E3 1245 v5 3.5 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      32 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro M620 2 GB 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, 2xUSB Type-C, 4xDisplayPort, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Mini PC 
      Rozměry zboží
      216 × 58 × 216 (mm)
      Hmotnost
      2.1 kg