Lenovo ThinkPad L580

238x

Notebook Lenovo ThinkPad L580 - Intel Core i5 8250U 1.6 GHz, 16 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1393168
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad L580
      Notebook Lenovo ThinkPad L580 - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad L580 - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad L580 - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad L580 - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad L580 - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad L580 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad L580


      Notebook Lenovo ThinkPad L580

      Notebook Lenovo ThinkPad L580 vám přináší víc, než by jste čekali. Je tenký, lehký a přesto vyniká odolnou konstrukcívysokým výkonem a dlouhou výdrží na baterii. ThinkPad L580 oceníte pro každodenní práci a stane se spolehlivým partnerem pro vaše podnikání nebo příjemným společníkem v domácnosti. Poznejte pohodlí mobilní kanceláře v podání notebooku ThinkPad L580.

      Notebook ThinkPad je zárukou kvality

      Podpořte své podnikání na cestách notebookem Lenovo ThinkPad L580. Kombinace špičkových materiálů jednotlivých součástí a ověřených komponent dělá z přenosných počítačů ThinkPad L580 neuvěřitelně výkonná a odolná zařízení, na která se vždy můžete spolehnout.

      Lenovo ThinkPad L580

      Výkonná mobilní kancelář

      Proč se omezovat pouze výkonem stolního počítače v kanceláři? I na cestách můžete mít dostatek výkonu a rychlé připojení s notebookem ThinkPad L580. Se špičkovými procesory Intel 7. nebo 8. generace, ve spojení s vysokou kapacitou operační paměti DDR4 (2 sloty až 32 GB) a výkonnými pevnými disky SSD M.2 (až PCIe NVMe) nebo vysokokapacitními HDD (nelze kombinovat s SSD), snese srovnání se stolní pracovní stanicí. Grafický výkon pak podpoří integrované grafické řešení Intel HD/UHD Graphics nebo diskrétní akcelerátor AMD Radeon ve vybraných modelech. Využijte rychlé bezdrátové připojení WiFi ac a v některých modelech také dokonce rychlé připojení k mobilním sítím prostřednictvím volitelného modulu WWAN. 

      Vysoká odolnost splňující armádní standardy

      U notebooku Lenovo ThinkPad L580 si můžete být jisti, že konstrukce prošla náročným testováním. Displej, šasi, panty, porty, systém chlazení, prostě celý notebook je testován dle náročných armádních standardů MIL-SPEC a v mnoha aspektech je dokonce překonává. Notebook ThinkPad pozbývá jakékoli slabé místo, které by ho mohlo ohrozit.

      Lenovo ThinkPad L580

      Pracujte celý den bez ztráty energie

      Dlouhé výdrže při práci na baterie je dosaženo kombinací moderního hardwarového vybavení, v čele s procesory Intel, a celé řady dalších úsporných vlastností. Celková výdrž při práci na 45 Wh baterii může dosáhnout až 12 hodin v závislosti na konfiguraci, nastavení správy napájení a způsobu použití. To vám umožní strávit celý den mimo kancelář a přesto mít k dispozici potřebné aplikace. A pokud energie dojde nastupuje funkce rychlého nabíjení, která doplní kapacitu baterie na cca. 80% za pouhou hodinu.

      Zabezpečení podnikové úrovně

      S notebooky řady ThinkPad L580 můžete, v závislosti na konfiguraci, zvolit jakou úroveň zabezpečení vyžadujete. S volitelnou čtečkou otisků prstů získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo pracného zadávání hesla stačí pouhý dotyk prstu a nehrozí možnost zcizení dat ztrátou nebo krádeží hesla. Navíc může být ve vybraných konfiguracích vybaven také modulem dTPM 2.0 (Trusted Platform Module), což je specializovaný čip určený k zabezpečení hardwaru. Další volitelné možnosti zabezpečení jsou technologie Intel vPro zvyšující ochranu a usnadňující správu při provádění aktualizací nebo čtečka čipových karet. ThinkPad L580 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

       Lenovo ThinkPad L580

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8250U 1.6 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      335 × 22.5 × 235 (mm)
      Hmotnost
      1.68 kg