Lenovo ThinkPad T480

344x

Notebook Lenovo ThinkPad T480 - Intel Core i5 8250U 1.6 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1389029
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T480
      Notebook Lenovo ThinkPad T480 - Fotka 1/3Notebook Lenovo ThinkPad T480 - Fotka 2/3Notebook Lenovo ThinkPad T480 - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Na výběr 18 variant
      4 631,- až 7 792,-

      Lenovo ThinkPad T480

      Lenovo ThinkPad T480

      Nový notebook Lenovo ThinkPad T480 z řady T-series  je opět velmi odolný a přesto zůstává tenký a lehký. Má k dispozici nové technologie pro vyšší produktivitu a je speciálně připraven pro profesionály s veškerým potřebným vybavením a funkcemi, které zajistí větší pohodlí a komfort při užívání, při zachování maximálního výkonu. Zároveň se může pochlubit dlouhou výdrží baterie a skvělými možnostmi zabezpečení. Notebooky série T vynikají především svými výkonovými a užitkovými vlastnostmi. Díky neustálému vývoji, výzkumu a testování, posouvají hranice profesionálních notebooků o velký kus dopředu.

      Lenovo ThinkPad T480

      Odolný dle armádních standardů

      Svou konstrukcí se ThinkPad T480 řadí mezi nejodolnější zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách podle mnoha různých parametrů.

      Lenovo ThinkPad T480

      Výkonný a mobilní notebook

      Společnosti Lenovo využívá u notebooků ThinkPad T480 výkonné více jádrové procesory Intel Core 7. nebo 8. generace, které disponují neuvěřitelným výkonem vzhledem k rozměrům zařízení. Jejich skvělý výkon ještě podpoří použitá paměť DDR4 (2 sloty až 32 GB) a u vybraných konfigurací také SSD pevné disky PCIe NVMe. Potěšeni budou především nároční firemní zákazníci a uživatelé, kteří jsou často na cestách. Tento notebook s hmotností začínající na hranici cca. 1.6 kg (max. necelých 1.9 kg s bateriemi 24+72 Wh) a tloušťkou necelých 20 mm je mimořádně snadno přenosný a zároveň opravdu výkonný pracant.

      Lenovo ThinkPad T480

      Zabezpečení podnikové úrovně

      ThinkPad T480 může být vybaven volitelnou čtečkou otisků prstů, se kterou získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo pracného zadávání hesla stačí pouhý dotyk prstu a nehrozí možnost zcizení dat ztrátou nebo krádeží hesla. Navíc je vybaven také technologií TPM 2.0 (Trusted Platform Module). Další volitelnou možností zabezpečení je technologie Intel vPro zvyšující ochranu a usnadňující správu při provádění aktualizací. Mezi další volitelné možnosti patří také čtečka čipových karet, nebo IR kamera. ThinkPad T480 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

      Lenovo ThinkPad T480

      Plně vybavený

      ThinkPad T480 přichází především s rozhraním Thunderbolt 3, které využívá konektor USB Type-C a je kompatibilní s USB 3.1 Gen 2. S tímto rozhraním tak získáte opravdu široké možnosti připojení, nabíjení i dokování. S pomocí rozhraní HDMI je velice snadné připojit externí zobrazovací zařízení. Nechybí nezbytná síťová konektivita v podobě WiFi ac, Bluetooth a Gigabit Ethernet. U vybraných konfigurací je dostupné také připojení WWAN 4G LTE, nebo možnost dodatečného osazení modemu. Za samozřejmost pak již lze považovat rozhraní USB specifikace 3.0/3.1 Gen 1 pro extrémně rychlé datové připojení externích paměťových zařízení. Jako každému správnému ThinkPadu ani T480 nechybí kombinace touchpadu a Trackpointu, každý tak může využít právě tu periferii, která mu vyhovuje.

      Lenovo ThinkPad T480

      Komunikujte a bavte se

      Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a dvojicí mikrofonů bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Je také vybavena fyzickým uzávěrem ThinkShutter, který zajistí vaše soukromí. Vybrané modely pak mohou být vybaveny také IR kamerou, pro identifikaci pomocí tváře (u těchto modelů není dostupná funkce ThinkShutter). Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Audio Premium.

      Lenovo ThinkPad T480

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8250U 1.6 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      336 × 20 × 232 (mm)
      Hmotnost
      1.7 kg