23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray

13x

Monitor 23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray - 23 palců 1920 x 1080 px IPS

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:EIZO
Kód:1386371
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray
      Monitor 23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray - Fotka 1/3Monitor 23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray - Fotka 2/3Monitor 23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray

       

      Prvotřídní kvalita obrazu

      Špičkový FullHD monitor EIZO EV2336W je vybaven technologiemi a funkcemi, jako je panel IPS pro excelentní zobrazení se širokými úhly pohledu a LED podsvícení pro snížení spotřeby energie. Velká pracovní plocha 23“ a reprezentativní design jsou vhodné pro nasazení v kancelářích, podnikové sféře a státních institucích. Výhodou tohoto modelu je také ergonomický odstavec s možností výškového nastavení v rozmezí 165mm a funkcemi Tilt, Swivel a Pivot.

      23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray

      10bitová tabulka LUT: zcela přesné řízení barev

      Obraz může být dokonalý jedině s dokonalými barvami. Z toho důvodu jsou kancelářské monitory EIZO vybaveny nejméně desetibitovou tabulkou LUT (Look-Up-Table), jež převádí informace o barvách výrazně přesněji než obvyklé osmibitové tabulky LUT. Jemné odstupňování barev se stará o dokonale vykreslené přechody a nadto umožňuje také různá individuální nastavení. Proto je například možné bezeztrátově volit úroveň bílého bodu v rozmezí 4000 K až 10000 K v krocích po 500 K.

      Funkce Auto EcoView šetří elektřinu i vaše oči

      V libovolném světle brilantní: Funkce Auto EcoView upravuje jas monitoru podle okolního světla. Zcela automaticky s použitím snímače. V jasnějším prostředí zesiluje jas obrazu, ve tmavším jej snižuje. Přednosti: Minimalizuje se rušivé oslňování, zlepšuje se čitelnost a vaše oči se neunavují tak rychle.
      Ruční nastavení monitoru je samozřejmě nadále k dispozici. Funkce EcoView Index přitom slouží k orientaci, jak je vaše nastavení šetrné k životnímu prostředí. Tímto způsobem můžete sami řídit spotřebu elektřiny.

      23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray

      EcoView-Sense: Snímač pohybu jako funkce pro úsporu elektřiny

      Snímač přítomnosti osoby (EcoView-Sense) umožňuje spořit elektřinu a snížit příslušné náklady. Princip činnosti: Sedíte-li před obrazovkou, je monitor v provozu. Opustíte-li své pracoviště, aktivuje se automaticky úsporný režim. Jakmile se vrátíte, monitor se znovu aktivuje – zcela automaticky prostřednictvím snímače pohybu.

      Uspořte až 30 % energie – díky funkci EcoView-Optimizer

      Úspora elektřiny bez újmy na kvalitě: Funkce EcoView-Optimizer snižuje pro tmavé obrazy automaticky intenzitu podsvícení. Spotřeba elektřiny přitom klesá až o 30 %. Zároveň se zesiluje signál a upravují hodnoty barevných odstínů. Účinek: Při nižší spotřebě se zobrazuje obraz obvyklé kvality.

      23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray

      Optimalizované zobrazení jediným stisknutím tlačítka

      Přednastavené uživatelské režimy vám usnadňují práci a sledování obrázků, textů a filmů. Pro nastavení barev je rozdíl, zda sledujete film, upravujete obrázek, brouzdáte po internetu, nebo píšete text. Prostým stisknutím tlačítka můžete použít příslušné standardní nastavení jasu, korekce gama a teploty barev. Díky přibalenému softwaru ScreenManager Pro lze každé aplikaci přiřadit určitý režim, který se samočinně aktivuje při spuštění příslušného programu. Příklad: Režim Paper simuluje příjemný kontrast knihy snížením podílu modrého světla. Tímto způsobem se šetří zrak a předchází se únavě očí.

      ScreenManager Pro: Pro vaše osobní nastavení

      Všechny monitory FlexScan obdržíte včetně softwaru ScreenManager Pro, v němž lze barvy i funkce EcoView namísto nabídky na displeji nastavovat pomocí myši a klávesnice. Postačuje připojovací kabel nebo rozhraní USB. Pomocí funkce Multi-Monitor Matching lze sjednotit všechny monitory FlexScan připojené k témuž PC.

      23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray

      Jeden monitor, více rozhraní

      Jednodušší už to nebude: Většina koncových zařízení, tj. například stolní a přenosné počítače nebo kamery, lze připojit přímo k monitoru. Monitor je totiž vybaven různými rozhraními. To vám usnadňuje každodenní práci.

      Podsvícení LED: Nízká spotřeba, bez rtuti

      Monitory s podsvícením LED šetří životní prostředí po celou dobu své existence – od výroby přes provoz až po likvidaci. Vyznačují se totiž velmi nízkým příkonem. Typická spotřeba je přibližně 15 W. Dále neobsahují žádnou rtuť, která je jedovatá pro člověka i pro ostatní živočichy a likviduje se se značnými potížemi.

      23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray

      Nastavitelný stojan

      Ergonomický a stabilní: nastavitelný stojan se zaměřuje na ergonomii. Stojan monitoru můžete otočit, naklonit a sklopit do polohy, která bude nejpohodlnější pro vaše záda, šíji a posez. Rovněž umožňuje plynulé nastavení výšky a pro některé modely spuštění dolů až ke stolní desce. Horní řádek tak může zaujmout ergonomickou polohu pod úrovní vašich očí.

      Antireflexní povrch: více obrazu, méně odrazů.

      EV2316 je vybaven optimálním antireflexním povrchem. Díky minimalizaci odráženého světla rozptylováním odrazů antireflexní povrch účinně přispívá k ochraně před přetěžováním zraku. Únava očí se snižuje a uživatel může před monitorem sedět zcela uvolněně bez potřeby vyhýbat se optickým odrazům.

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      23" LCD IPS FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      DisplayPort, DVI, VGA, 2xUSB 2.0 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      540 × 340 × 230 (mm)
      Hmotnost
      6.1 kg

      Monitor 23" LCD Eizo FlexScan EV2336W Gray je zařazen také v těchto kategorií: