HP OMEN 40L GT21-0027nl

3x

Počítač HP OMEN 40L GT21-0027nl - Intel Core i7 12700F 2.1 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce RTX 3060 Ti, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1381719
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP OMEN 40L GT21-0027nl
      Počítač HP OMEN 40L GT21-0027nl - Fotka 1/2Počítač HP OMEN 40L GT21-0027nl - Fotka 2/2
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Nespokojte se s málem, chtějte to nejlepší. Předváděcí herní počítač HP OMEN 40L GT21-0027nl vás dovede k vítězství

      Posuňte hranici nemožného s počítačem HP OMEN. Tato nabušená herní mašina vám bude věrným průvodcem ve všech vašich oblíbených hrách i nejnovějších AAA titulech, které prozatím ladem ležely ve vaší knihovně. Počítač dokáže nabídnout poutavý výkon Intel Core i7 12. generace, který je doplněn o 16 GB RAM. Bez potíží tak utáhne jakoukoliv hru a vy si tak můžete na maximální detaily užít jakýkoliv herní svět. O dokonalý obraz se stará grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti s podporou Ray-tracingu, která posune kvalitu hraní na zcela novou úroveň. Živé osvětlení, odrazy a stíny si s ničím nezadají s kvalitou filmového plátna. Zapomeňte na medium, odteď už jen ultra s maximální plynulostí. Počítač se neztratí ani na poli práce. Díky podpoře softwaru pro úpravy fotografií a videí a podpoře více displejů splní vaše představy pro tvorbu digitálního obsahu na jedničku. Pro rychlé načtení systému a her je zařízení vybaveno SSD diskem s kapacitou 512 GB, takže dostanete štědrou porci prostoru pro všechny vaše hry. Chytrý systém chlazení udrží počítač chladný za každé situace. Ventilátory umístěné strategicky z různých stran chrání před přehřátím i při maximálním vytížení. Úžasný herní design a RGB LED osvětlení se stanou dominantou každé pracovny či obývacího pokoje. Kompaktní rozměry umožňují umístění i do menších prostorů, aniž by počítač zabíral příliš mnoho místa. Zároveň však uvnitř case najdete prostor na možný budoucí upgrade jednotlivých komponentů. Bohatá konektorová výbava zahrnuje USB porty, DisplayPorty a HDMI. Pro připojení k internetu lze využít LAN port či rozhraní WiFi.

      Užijte si ve FullHD rozlišení:

      Elden Ring, Hogwarts Legacy, Red Dead Redemption 2, Assassin’s creed Valhalla, FIFA 23, Plague Tale: Requiem, God of War 3, Monster Hunter, Overwatch 2, The Callisto Protocol a další.

      HP OMEN 40L GT21-0027nl

      HP OMEN 40L - nabušené herní PC

      Přijmi svůj herní osud díky počítači OMEN 40L Gaming Desktop s dostupným kapalinovým chlazením a úžasnou skříní s možností přístupu bez nářadí.

      • Zůstaňte v chladu i pod tlakem - Ventilátory umístěné strategicky z různých stran chrání před přehřátím i při hraní žhavých novinek.
      • Design bez použití nářadí - Vylepšuj a rozšiřuj snadno paměť, úložiště a vnitřní rozšiřující sloty podle svých herních potřeb.
      • OMEN Gaming Hub - OMEN Gaming Hub ti bude pomáhat pomocí softwarových vylepšení, možností ovládání hardwaru a služeb v reálném čase.

      HP OMEN 40L GT21-0027nl

      Nový úhel pohledu

      Windows 11 nabízí neotřelý, příjemný a tvůrčí prostor, ve kterém se můžeš věnovat svým zálibám. Od přepracované nabídky Start, po nové způsoby komunikace s lidmi a získání přístupu ke zprávám, hrám a obsahu – Windows 11 je místo pro přemýšlení, komunikaci a tvůrčí činnost přirozeným způsobem.

      Dynamický procesor, který se přizpůsobuje pro dosažení jedinečného výkonu při multitaskingu

      Procesory Intel® Core™ 12. generace přináší výkon tam, kde ho nejvíc potřebuješ – šetří čas a umožňují dělat to, co opravdu chceš.

      NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 Ti 8 GB

      Grafická karta GeForce RTX™ 3060 Ti využívá architekturu Ampere, která představuje 2. generaci platformy RTX od společnosti NVIDIA. Vylepšená jádra RT a Tensor, nové streamovací multiprocesory a vysokorychlostní paměť G6X nabízí výkon, který si hravě poradí s nejnáročnějšími hrami.

      SuperSpeed USB Type-A s přenosovou rychlostí signálu 5 Gb/s

      Zapoj externí úložiště pomocí portu SuperSpeed USB Type-A s přenosovou rychlostí signálu 5 Gb/s. 

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 12700F 2.1 GHz Alder Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce RTX 3060 Ti 8 GB 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, 2xUSB Type-C, 3xDisplayPort, HDMI, LAN 
      Výbava 
      WiFi 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      204 × 467 × 470 (mm)
      Hmotnost
      18.7 kg