Dell Latitude 5590

547x

Notebook Dell Latitude 5590 - Intel Core i7 8650U 1.9 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1375626
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude 5590
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dell Latitude 5590


      Multifunkční a všestranný

      15,6" notebook pro maximální produktivitu a výkon Zahrnuje špičkové funkce zabezpečení a flexibilní možnosti dokování. Vynikající zabezpečení, všestrannost a příslušenství k zařízení Latitude podporují váš způsob práce. Protože váš úspěch závisí na možnosti uchovat si produktivitu jako v kanceláři, ať vás vaše práce zavede kamkoli.

      Dell Latitude 5590

      Zabezpečení, na které se můžete spolehnout.

      Snadné přihlášení: Aktivujte funkci Windows Hello pomocí infračervené kamery, která usnadňuje rozpoznávání obličeje a zajišťuje snadný a bezpečný přístup.

      Důvěryhodné ověřování: Notebook Latitude 5590 nabízí více možností zabezpečení, které si můžete vybrat podle svých potřeb. Funkce zahrnují základní hardware pro ochranu před neoprávněným přístupem pomocí vícefaktorového ověřování, jako je dotyková čtečka otisků prstů, kontaktní čtečka čipových karet s certifikací FIPS 201 a bezkontaktní čtečka čipových karet NFC.

      Ochrana před útoky: Řešení Dell ControlVault 2 s certifikací FIPS 140-2 3. úrovně poskytuje bezpečnější alternativu k uchovávání a zpracování hesel, biometrickým šablonám a kódům zabezpečení.

      Snadná správa: Pomocí jedinečných rozšíření vPro společnosti Dell můžete vzdáleně spravovat skupinu zapnutých i vypnutých zařízení, včetně diagnostiky.

      Dell Latitude 5590

      Dokáže držet krok s vámi i s prací

      Výkon pro práci: Využijte mimořádný výkon procesorů Intel Dual Core 7. generace nebo procesorů Quad Core 8. generace. Rozsáhlá řada úložišť od pevného disku až po disk M.2 PCIe NVMe doplní notebook Latitude 5590 a podpoří váš pracovní den.

      Navržen s jasným cílem: Vyberte si mezi rozlišením HD, Full HD nebo Full HD s možností dotykového ovládání a pracujte sebevědomě díky výjimečnému zobrazení. Baterie notebooku Latitude zajistí celodenní provoz, případně lze za delších pracovních dní využít zařízení Dell Power Companion.

      Soustřeďte se na práci, ne na notebook: Naše neuvěřitelně odolné systémy jsou testovány 17 benchmarky MIL STD 810G, dokážou vám tedy zajistit bezpečnou práci, ať jste kdekoli.

      Připojte se k tomu, co máte rádi: Pohybujte se elegantně v rušných pracovních prostorách díky široké škále bezdrátových možností, včetně širokopásmového mobilního připojení, jež umožňuje pracovat odkudkoli.

      Dell Latitude 5590

      Dok Dell Business – WD15: Výkon, jenž přináší náskok
      Dejte se rychle do díla s dokem Dell Business – WD15. Hladký přechod od práce na cestách k pracovnímu stolu s nejvýkonnějším, kompatibilním a spravovatelným dokem USB-C.

      Dok Dell Business – WD15:  Napájejte notebook Latitude a připojte až dva monitory s rozlišením Full HD a další periferní zařízení jedním portem DisplayPort přes kabel USB Type-C.

      Dell Latitude 5590

      Celodenní produktivita

      Notebook Dell Latitude přináší uživatelům potřebný výkon a konektivitu po celý den, bez ohledu na způsob práce. Díky vynikající výdrži baterie, rozsáhlým možnostem připojení jako 4G/LTE (dle konfigurace) a dokování pomocí jediného kabelu si uživatel může být jist, že bude ve spojení, ať už zavítá kamkoli. A díky funkcím jako Express Charge, která nabije baterii až na 80 % za jedinou hodinu, mohou uživatelé plynule přecházet mezi svým pracovním stolem a schůzkami.

      Nádherný design

      Notebooky Latitude a zařízení 2 v 1 mají nápadité provedení, na které budete hrdí. Notebooky Latitude jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, například z recyklovaných uhlíkových vláken, a můžete se spolehnout na jejich odolnost a zároveň využívat nejmenšího a nejlehčího provedení na světě. A díky skvělým displejům a tenkým rámečkům se můžete plně ponořit do nádherného zobrazení, které vám notebook Latitude zprostředkuje.

      Důvěra od odvětví IT

      Portfolio Dell Latitude zahrnuje nejlépe zabezpečené notebooky a zařízení 2 v 1 na světě. Můžete v klidu odpočívat s vědomím, že vaše data jsou neustále v bezpečí díky široké škále biometrických čteček a šifrovaných pevných disků. Zjednodušte vzdálenou správu a možnosti nasazení pomocí sady Dell Client Command Suite. Na základě více než deseti let zkušeností s využíváním ekologických materiálů navíc získáte dobrý pocit díky menšímu množství odpadů z produktu i obalu.

      Dell Latitude 5590

      Porty a sloty

      1. Kombinovaný audio konektor | 2. USIM (volitelně) | 3. Port USB 3.1 1. generace s technologií PowerShare | 4. Port VGA | 5. Slot pro bezpečnostní zámek Noble Wedge | 6. Port RJ45 | 7. Port HDMI | 8. Port USB 3.1 1. generace | 9. Napájení | 10. Port DisplayPort přes Type C | 11. Port USB 3.1 1. generace | 12. Karta SD | 13. Čtečka čipových karet (volitelná)

      Dell Latitude 5590

      Rozměry a hmotnost

      1. Výška (vpředu): 20,6 mm (0,8") | 2. Šířka: 376,0 mm (14,8") | 3. Hloubka: 250,65 mm (9,87") | Hmotnost: 1,88 kg (3,52 lb)

      Dell Latitude 5590

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8650U 1.9 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      376 × 20.6 × 250.6 (mm)
      Hmotnost
      1.9 kg