Dell Latitude 5580

595x

Notebook Dell Latitude 5580 - Intel Core i5 7300U 2.6 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1375366
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude 5580
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Na výběr 9 variant
      6 990,- až 9 970,-

      Dell Latitude 5580


      Multifunkční a všestranný Dell

      Notebook v malém, 15,6“ provedení s neuvěřitelným výkonem a škálovatelností. Zahrnuje špičkové funkce zabezpečení a flexibilní možnosti dokování.

       Dell Latitude 5580

      Zabezpečení, na které se můžete spolehnout

      Snadné přihlášení: Aktivujte funkci Windows Hello (dle konfigurace) pomocí volitelné infračervené kamery, která usnadňuje rozpoznávání tváře a zajišťuje snadný a bezpečný přístup.

      Důvěryhodné ověřování: Notebook Latitude 5480 nabízí více možností zabezpečení, které si můžete vybrat podle svých potřeb. Funkce zahrnují základní hardware pro ochranu před neoprávněným přístupem pomocí vícefaktorového ověřování, jako je dotyková čtečka otisků prstů, kontaktní čtečka čipových karet s certifikací FIPS 201 a bezkontaktní čtečka čipových karet NFC s certifikací Control Vault 2 Fips 140-2 úrovně 3.

      Ochrana před útoky: Řešení Dell ControlVault poskytuje bezpečnější alternativu k uchovávání a zpracování hesel, biometrickým šablonám a kódům zabezpečení.

      Snadná správa: Pomocí jedinečných rozšíření vPro společnosti Dell můžete vzdáleně spravovat skupinu zapnutých i vypnutých zařízení, včetně diagnostiky.

       Dell Latitude 5580

      Dokáže držet krok s vámi i s prací

      Vysoký výkon: Využijte výhod škálovatelného výkonu díky nejnovějším procesorům společnosti Intel Core i Dual (U) nebo Quad Core (H) 7. generace, grafice NVIDIA a obsáhlé řadě variant úložiště od pevného disku po disk SSD s rozhraním M.2 PCIe NVMe.

      Navržen pro konkrétní účel: V klidu pracujte na notebooku vybaveném celodenní životností baterie a kdybyste potřebovali pracovat ještě déle, můžete využít zařízení Dell Power Companion.

      Soustřeďte se na práci, ne na notebook: Naše neuvěřitelně odolné systémy jsou testovány 15 benchmarky MIL STD 810G, dokáží vám tedy zajistit bezpečnou práci, ať jste kdekoli.

       Dell Latitude 5580

      Flexibilní možnosti dokování

      Dok Dell | WD15
      Napájejte notebook Latitude a připojte až dva monitory s rozlišením Full HD a další periferní zařízení jedním kabelem DisplayPort přes USB typu C.

      Dok Dell se stojanem na monitor | DS1000
      Zjednodušte pracovní prostor díky integrovanému doku a stojanu na monitor s přístupem ke dvěma monitorům s rozlišením Full HD prostřednictvím připojení USB-C z notebooku Latitude.

      Bezdrátový dok Dell
      Bezdrátově rozšiřte své pracoviště díky technologii Intel WiGig a připojte notebook k více monitorům a příslušenství.

      Zabezpečený
      Pouze společnost Dell nabízí špičkové šifrování a ověřování včetně volitelné dotykové čtečky otisků prstů a ochrany před malwarem z jediného zdroje dodávané přímo s produktem. Navíc díky řešení Dell Data Protection | Protected Workspace budou vaše data v bezpečí na všech koncových bodech, včetně externích médií, samošifrovacích disků i veřejných cloudových úložišť.

      Dell Latitude 5580

      Spravovatelný

      Tento nejlépe spravovatelný notebook na světě umožňuje flexibilní a automatizované konfigurace systému BIOS a systému prostřednictvím bezplatné sady nástrojů Dell Client Command Suite. S námi jsou nasazení, monitorování a aktualizace všech zařízení Latitude snadné.

      Spolehlivý

      Odolné šasi s dlouhodobou výdrží, které prošlo rozsáhlým vojenským testováním třídy MIL-STD 810G, zajišťuje, že systém obstojí v reálných podmínkách.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7300U 2.6 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      376 × 23.3 × 251 (mm)
      Hmotnost
      1.95 kg