HP EliteBook 850 G6

183x

Notebook HP EliteBook 850 G6 - Intel Core i5 8365U 1.6 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1373830
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP EliteBook 850 G6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      HP EliteBook 850 G6

       

      Pracovní ntb HP

      Výkonný firemní notebook s vysokou odolností,snadnou správou, pokročilým zabezpečením, dlouhou výdrží při práci na baterie a praktickými rozměry pro cestování. Právě tyto náročné požadavky splňuje notebook HP EliteBook 850 G6. Vyniká precizním řemeslným zpracováním a nabízí výkonné nástroje pro spolupráci s kolegy. Využijte výkon, zabezpečení a funkce správy notebooku EliteBook 850 G6, které vám umožní pracovat efektivně.

      • Velmi kompaktní hliníková konstrukce o síle přibližně 18 mm a hmotnosti cca. 1.79 kg
      • Výkon procesoru Intel 8. generace
      • Kvalitní displej
      • Port Thunderbolt 3/Type-C
      • Skvělý zvuk Bang & Olufsen

      HP EliteBook 850 G6

      Vysoký výkon pro profesionály

      Moderní výkonné a přesto úsporné procesory Intel Core 8. generace vám poskytnou nejen sílu, ale také skvělou výdrž při práci na bateriové napájení. S pomocí procesorů Intel Core je zajištěna špičková podpora multitaskingu, která usnadňuje používání více aplikací najednou. Výkonné procesory jsou ještě doplněny vysokou propustností a kapacitou operační paměti DDR4 (2 sloty až 32 GB) a také pevnými disky SSD M.2 až v provedení PCIe NVMe. Potřený grafický výkon pak zajistí integrované grafické karty Intel UHD Graphics nebo dedikované grafické řešení v případě potřeby vyššího výkonu. Práce s notebooky řady EliteBook 850 G6 bude nejen efektivní, ale i příjemná.

      HP EliteBook 850 G6

      Zabezpečení a správa na podnikové úrovni

      S řešením společnosti HP můžete snadno zabezpečit a spravovat vše potřebné, uchovávat kritická data a identity v bezpečí. S funkcí automatického opravení a obsáhlými možnostmi správy ochrání váš počítač před škodlivým malwarem a hrozbami budoucnosti. S nástroji HP jste připraveni pro centralizovanou správu v rámci celého podniku. Podle konfigurace mohou být notebooky vybaveny ověřenými technologiemi zabezpečení zahrnující čtečku otisků prstů, čtečku čipových karet, IR kameru, automaticky šifrovaný disk SED, nebo TPM 2.0 (liší se dle modelu). HP vám s notebookem EliteBook 850 G6 poskytuje prvotřídní řešení pro zabezpečení a komplexní správu.

      HP EliteBook 850 G6

      Tenký, přesto plně vybavený

      Pro notebooky určené do firemního sektoru je samozřejmá možnost použití v kombinaci s dokovací stanicí a řada EliteBook 850 G6 se svým řešením dokování podnikové úrovně není výjimkou. Pro dokování vám nabízí hned 2 řešení. Jedním je port Thunderbolt 3/USB Type-C a druhým podpora klasického dokování na boční straně, abyste mohli dále využívat existující dok. Nabídka portů USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1, Gigabit Ethernet, HDMI zajistí připojení ke všem vašim zařízením. Samozřejmostí jsou také bezdrátové technologie WiFi a Bluetooth. 

      HP EliteBook 850 G6

      Podmanivý zvuk

      Na své si přijdou i milovníci multimédií, kterým poslech umocní zvukové technologie a reproduktory z dílen Bang & Olufsen přinášející zvuk nevšední kvality. Oživte svou zábavu o podmanivý a velice přesný zvuk od mistrů audia.

      Excelentní konferenční hovory

      Komunikujte s kolegy, klienty a obchodními partnery za pomoci pokročilých technologií. Webová kamera a citlivé mikrofony, v kombinaci se skvělým zvukem, stereofonními reproduktory a softwarem HP Noise Cancellation pro potlačení šumu, jsou zárukou dokonale čisté komunikace. V případě modelu s IR kamerou pak dále získáte možnost přihlášení k systému pomocí identifikace tváře.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8365U 1.6 GHz Whiskey Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, 3G modem, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
      Barva 
      stříbrná 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      383.6 × 19.4 × 257.7 (mm)
      Hmotnost
      1.85 kg