HP Pavilion Gaming TP01-2065ur

3x

Počítač HP Pavilion Gaming TP01-2065ur - Intel Core i7 11700F 2.5 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce RTX 3060, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1370517
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Pavilion Gaming TP01-2065ur
      Počítač HP Pavilion Gaming TP01-2065ur - Fotka 1/3Počítač HP Pavilion Gaming TP01-2065ur - Fotka 2/3Počítač HP Pavilion Gaming TP01-2065ur - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      GOLD kvalita - nové, pouze jednou vybalené z krabice

      Předváděcí herní mašina HP Pavilion Gaming TP01-2065ur pro dokonalé herní zážitky

      Předváděcí herní PC HP plný výkonných komponentů, s nimiž srazíte všechny protivníky do kolen. Užijte si herní zážitky naplno a bez kompromisů. V kompaktní elegantní case se ukrývá výkonný procesor Intel Core i7 11. generace, který bez problémů utáhne i náročné AAA tituly. Vysoký výkon ještě dokresluje použitá operační paměť 16 GB. Grafická karta GeForce RTX 3060 zajišťuje hry ve vysokém rozlišení na maximální detaily s dokonalou plynulostí. Počítač je vybaven rychlým SSD diskem s kapacitou 512 GB, takže si užijete rychlé načítání her a aplikací. Disk disponuje dostatkem místa na hry i všechna vaše důležitá data. Kompaktní case s herním designem v minimalistickém provedení zapadne do každé pracovny, ať už jej umístíte pod stůl nebo na něj. Navíc nabízí prostor pro budoucí upgrade některých komponent. Dopřejte si dokonalý audiovizuální zážitek se špičkovým zvukovým podáním HD Audio s podporou prostorového zvuku. Od zábavy vás již nebude nic rušit. Počítač disponuje promyšleným konceptem chlazení, které snižuje hlučnost na minimum při plném zatížení procesoru. Důmyslný systém konektorové výbavy vám umožní využít všechny funkce počítače na maximum. K dispozici jsou USB porty, DisplayPort, HDMI, Bluetooth a čtečka paměťových karet. Zařízení připojíte k internetu pomocí LAN portu či WiFi.

      HP Pavilion Gaming TP01-2065ur

       

      Zvládněte své úkoly s HP Pavilion Desktop Gaming TP01

      Sledování videí, práce na projektech a spojení s rodinou a přáteli je díky vysoce výkonnému procesoru a nejnovější integrované technologii Bluetooth® snazší a rychlejší než kdykoli předtím.

      Skutečná akce vyžaduje seriózní výkon a testovanou odolnost. Stolní počítač HP Pavilion přináší vysoký výkon a spolehlivost od důvěryhodné značky, která chrání to, co je pro vás nejdůležitější.


      Značka, které důvěřujete. Vyrobeno tak, aby vydrželo.

      Již 80 let vám kryje záda. Značka HP, které důvěřují miliony zákazníků, staví spolehlivou technologii nade vše. Proto jejich počítače procházejí více než 230 individuálními testy, aby bylo zajištěno, že získáte výkonný a spolehlivý počítač, který vám vydrží.

      Vyrobeno pro moderní rodinu

      Zahoďte nudnou černou krabici s leštěným stříbrným kartáčovaným povrchem, který dokonale zapadne do každého prostoru. Navržen s několika porty umístěnými na přední straně, abyste mohli snadno a rychle připojit svá zařízení.

      Získejte novou perspektivu

      Systém Windows 11 poskytuje klidný a kreativní prostor, kde se můžete věnovat svým vášním prostřednictvím nových zážitků. Od omlazené nabídky Start až po nové způsoby připojení k oblíbeným lidem, zprávám, hrám a obsahu - Windows 11 je místem, kde můžete přirozeně přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit.

      Znovuobnovení výkonu pracovní plochy

      Procesory Intel® Core™ 11. generace pro stolní počítače jsou vybaveny inovativní architekturou, která představuje inteligentní výkon (AI), pohlcující displej a grafiku a vylepšené ladění a rozšiřitelnost spolu s rychlostí paměti až DDR4-3200, integrovaným rozhraním USB 3.2 Gen 2x2 (20G) a až 20 linkami CPU PCIe 4.0, aby uživatelé měli pod kontrolou skutečné zážitky, které jsou pro ně nejdůležitější.

      Úložiště PCIe SSD

      Spusťte počítač během několika sekund bleskovou rychlostí díky úložišti až 512 GB PCIe SSD.

      Zařazením jednotky SSD pro operační systém i tradičního pevného disku získáte výhody obou světů - rychlé spouštění systému, svižnou odezvu a větší kapacitu úložiště (dle konfigurace).

      Paměť DDR4 RAM

      Paměť DDR4 je navržena tak, aby pracovala efektivněji a spolehlivěji při vyšších rychlostech, a je budoucností operační paměti. Díky vyšší šířce pásma se zvýší výkon ve všech oblastech, od multitaskingu až po hraní her.

      Díky dvoukanálové technologii pracují dva kanály současně a zdvojnásobují rychlost komunikace mezi paměťovým řadičem a pamětí RAM, což zvyšuje výkon systému.

      Wi-Fi 5 (2x2) a Bluetooth® 5.0 (802.11a/b/g/n/ac)

      Už nikdy se nemusíte obávat nejednotného internetu a slabého připojení. Zůstaňte výkonně připojeni k síti Wi-Fi a k příslušenství Bluetooth® díky nejnovějšímu adaptéru Wi-Fi 5 (2x2) WLAN a Bluetooth® 5.0 (dle konfigurace).

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 11700F 2.5 GHz Rocket Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce RTX 3060 12 GB 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      155.4 × 337.4 × 304 (mm)
      Hmotnost
      6.0 kg