HP ZBook 15 G5

88x

Notebook HP ZBook 15 G5 - Intel Core i7 8850H 2.6 GHz, 32 GB, 1024 GB SSD, nVidia Quadro P2000, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1368245
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP ZBook 15 G5
      Notebook HP ZBook 15 G5 - Fotka 1/6Notebook HP ZBook 15 G5 - Fotka 2/6Notebook HP ZBook 15 G5 - Fotka 3/6Notebook HP ZBook 15 G5 - Fotka 4/6Notebook HP ZBook 15 G5 - Fotka 5/6Notebook HP ZBook 15 G5 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      HP ZBook 15 G5


      Notebook HP ZBook 15 G5

      S mobilní pracovní stanicí HP ZBook 15 G5 můžete pracovat prakticky kdekoli s.výkonem srovnatelným se stolní pracovní stanicí. Je navržená tak, aby bez problémů zvládla rendering, software pro design, simulace a další náročné profesionální aplikace. Elegantní design mobilní pracovní stanice ZBook 15 G5 upoutá pozornost na cestách, u klientů i v kancelářích.

      • Špičkový výkon pro profesionální nasazení.
      • Zvládá Revit, SolidWorks, AutoCAD, 3ds Max a další náročné aplikace.
      • Pokročilá správa a zabezpečení.
      • Odolná konstrukce a dlouhá výdrž baterie.

      HP ZBook 15 G5

      Profesionální mobilní pracovní stanice

      Moderní výkonné a přesto úsporné procesory Intel Core nebo Xeon vám poskytnou nejen sílu, ale také skvělou výdrž při práci na bateriové napájení. S pomocí procesorů Intel nové generace je zajištěna špičková podpora multitaskingu, která usnadňuje používání více aplikací najednou. Výkonné procesory jsou ještě doplněny vysokou propustností a kapacitou operační paměti DDR4 a pevnými disky SSD M.2 s rozhraním SATA nebo PCIe NVMe a podporou zabezpečení SED (vybrané modely). Potřený grafický výkon pak zajistí integrované grafické karty Intel UHD Graphics nebo dedikované grafické akcelerátory AMD Radeon Pro nebo NVIDIA Quadro (dle konfigurace). Výkon, který na cestách ocení každý profesionál.

      • 4 sloty SODIMM pro až 64 GB DDR4 operační paměti.
      • 2x slot pro jednotky M.2 SSD, včetně podpory PCIe NVMe rozhraní, 1x pozice pro pevný disk 2.5" HDD.

      HP ZBook 15 G5

      Pokročilá ochrana

      S nástroji HP můžete snadno zabezpečit a spravovat vše potřebné, uchovávat kritická data a identity v bezpečí. Technologie HP Sure Start a BIOSphere detekují poškození a zotavuje systém BIOS a jsou připraveny pro centralizovanou správu v celém podniku. Podle konfigurace mohou být notebooky vybaveny ověřenými technologiemi zabezpečení zahrnující čtečku otisků prstů, IR kameru, filtr displeje pro ochranu soukromí, automaticky šifrovaný disk SED, nebo TPM 2.0 (liší se dle modelu). HP vám s notebookem ZBook 15 G5 poskytuje prvotřídní řešení pro zabezpečení a komplexní správu.

      HP ZBook 15 G5

      Podpora moderních rozhraní

      Mezi moderní rozhraní patří především 2 konektory USB Type-C a v tomto případě dokonce v silné kombinaci s podporou vysokorychlostního Thunderbolt 3. Další potřebná nabídka portů USB 3.0/3.1 Gen 1, Gigabit Ethernet, HDMI zajistí připojení ke všem vašim zařízením. Samozřejmostí jsou také bezdrátové technologie WiFi ac a Bluetooth. Vybrané modely vám pak nabídnou také podporu mobilního připojení LTE (dle konfigurace).

      HP ZBook 15 G5

      Excelentní konferenční hovory

      Komunikujte s kolegy, klienty a obchodními partnery za pomoci pokročilých technologií. Webová kamera a citlivé mikrofony, v kombinaci se skvělým zvukem Bang & Olufsen, stereofonními reproduktory, jsou zárukou dokonale čisté komunikace. V případě modelu s IR kamerou pak dále získáte možnost přihlášení k systému pomocí identifikace tváře.

      HP ZBook 15 G5

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8850H 2.6 GHz Coffee Lake 
      Operační paměť 
      32 GB DDR4 
      Pevný disk 
      1024 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro P2000 4 GB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 11 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, numerická klávesnice, 3G modem, podsvícená klávesnice 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      376 × 26 × 264 (mm)
      Hmotnost
      2.6 kg