Lenovo Yoga 9 15IMH5

4x

Notebook Lenovo Yoga 9 15IMH5 - Intel Core i7 10750H 2.6 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce GTX 1650 Ti Max-Q, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1367875
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo Yoga 9 15IMH5
      Notebook Lenovo Yoga 9 15IMH5 - Fotka 1/3Notebook Lenovo Yoga 9 15IMH5 - Fotka 2/3Notebook Lenovo Yoga 9 15IMH5 - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo Yoga 9 15IMH5

       

      Yoga pro všechny

      Podívejte se kolem sebe, jsme fascinující! Jsme vynalézaví a optimističtí... a někdy také netrpěliví. Neuvěřitelně ambiciózní a snadno rozptýlení – a to je v pořádku! Yoga je pro nás všechny. Ať už hledáte výkonné zařízení pro práci nebo nekonečnou zábavu, Yoga je přesně pro vás.

      Zvyšte výkon

      Yoga 9i je poháněn 10. generací procesorů Intel® Core™ s rychlostí až 5,3 GHz Turbo, 8 jádry a 16 vlákny pro prvotřídní výkon. Tento druh výkonu vám dává možnost spouštět nejnáročnější software, včetně kreativních nástrojů pro úpravy fotografií a videa, hudební produkci a herní tituly pro neomezenou kreativitu a zábavu. Zvyšte výkon s grafikou NVIDIA GTX1650 Ti, která zrychlí aplikace, které používáte každý den.

      Lenovo Yoga 9 15IMH5

      Poutavý design

      Yoga 9i (15") je precizně zpracovaný a překoná vaše očekávání. Toto stylové zařízení typu 2v1 je dostupné v barvě Slate Grey a je vytvořeno pro ten nejlepší zážitek. Umístěte ho na stůl a připojte k externímu monitoru pro profesionální práci nebo ho použijte na gauči v režimu tablet pro sledování oblíbených pořadů. Tento notebook se přizpůsobí vašim potřebám, ať už jsou jakékoliv.

      Výkonné zařízení pro skvělou zábavu

      Užijte si ohromující zobrazení na 15,6" displeji s rozlišením až 4K a skvělou přesnost barev. Yoga 9i je optimalizovaný s Dolby Vision™ a má poměr těla k obrazovce 90 %, takže získáte ze sledování maximum. A se systémem reproduktorů Dolby Atmos® zabudovaným v pantu otočném o 360° si vychutnáte trojrozměrný zvuk, který vás obklopí.

      Lenovo Yoga 9 15IMH5

      Chytré funkce

      Yoga 9i disponuje funkcemi umělé inteligence. Technologie Intel® Dynamic Tuning využívá algoritmy strojového učení k předpovídání potřeb pracovní zátěže, inteligentně přizpůsobuje výkon na základě využití a teploty systému, prodlužuje výdrž baterie – a když potřebujete větší výdrž, získáte ji za pouhý okamžik díky rychlému nabíjení. Video se automaticky přizpůsobí na vyšší rozlišení pro skvělý zážitek ze zábavy. A také budete moci mluvit s hlasovou asistentkou Alexou na vybraných trzích, nyní s vylepšeným uživatelským rozhraním a rozšířenými funkcemi.

      Skvělé funkce

      Užijte si nejlepší konektivitu Intel® Wi-Fi 6, která vám umožní snadno prohlížet web, i když jsou k vaší domácí síti připojena chytrá zařízení a další notebooky a tablety. A dva vysokorychlostní konektory USB-C Thunderbolt™ vám dávají možnost připojení k nejnovějším špičkovým gadgetům a periferiím. Díky krytu kamery pro větší soukromí se nemusíte bát hackerů a jistě oceníte i vestavěné pero, které se nabíjí přímo v zařízení. K tomu všemu můžete zařízení probudit během vteřiny díky čtečce otisku prstu.

      Lenovo Yoga 9 15IMH5

       

       
       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 10750H 2.6 GHz Comet Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce GTX 1650 Ti Max-Q 4 GB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá 
      Rozměry zboží
      355 × 19 × 238 (mm)
      Hmotnost
      2.0 kg