Dell Latitude 5490

184x

Notebook Dell Latitude 5490 - Intel Core i5 7300U 2.6 GHz, 8 GB, 250 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1361713
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude 5490
      Notebook Dell Latitude 5490 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude 5490 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude 5490 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude 5490 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude 5490 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude 5490 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dell Latitude 5490


      Dell Latitude 14 (5490)

      Firemní 14palcový notebook Dell Latitude 14 (5490) je přímo stvořen pro práci na cestách a vždy vám poskytne spolehlivost a potřebný výkon. je navržený s důrazem na lepší zabezpečení, spravovatelnost, spolehlivost a zahrnuje nezbytné firemní funkce. Firemní notebooky s vysokou odolností, dlouhou výdrží při práci na baterie a excelentní mírou zabezpečení - to jsou notebooky Dell řady Latitude. Firemní zaměření ovšem neznamená, že si právě tento notebook nemůže oblíbit i kdokoliv jiný. V notebooku řady Latitude získáte elegantního společníka s robustní konstrukcí, který je vždy připraven splnit vaše požadavky.

      Dell Latitude 5490

      Dell Latitude řady 5000

      Notebooky a zařízení 2v1 Dell Latitude jsou systémy, které byly navrženy pro jedinečnou spolehlivost, mobilní výkon a použitelnost ve firemním prostředí. Dell Latitude řady 5000 představují zařízení se špičkovou přenositelností, možnostmi správy a vysokým stupněm zabezpečení. Řada 5000 je skvělou investici do spolehlivého partnera po vaše podnikání.

       

      Dell Latitude 5490

      Výkon pro vysokou produktivitu

      Díky moderním procesorům Intel 7. nebo 8. generace, v kombinaci s operační pamětí DDR4, dostanete k využití vysoký výkon pro náročné úkoly i zábavu. V případě volby modelu s SSD diskem (ve vybraných modelech M.2 PCIe NVMe) je dalším bonusem exkluzivně rychlý start operačního systému stejně jako dalších aplikací, případně je možné zvolit model s vysokokapacitním klasickým diskem. Za pomoci úsporné grafické karty integrované v procesoru dále notebook vydrží pracovat dlouho na bateriové napájení. V případě modelu s dedikovaným grafickým akcelerátorem NVIDIA GeForce pak získáte vyšší výkon pro grafické aplikace.

      Dell Latitude 5490

      Odolný a praktický design

      Notebook je vybaven odolným krytem displeje z polymeru vyztuženého uhlíkovými vlákny s vylepšenou strukturou a profesionálním designovým provedením. Dokáže vám zajistit bezpečnou práci, ať jste kdekoli, díky splnění náročných testů armádního standardu MIL STD 810G.

      Dell Latitude 5490

      Pracujte v bezpečí

      Latitude 14 (5490) vám poskytnou zabezpečení, které potřebujete pro své podnikání. Samozřejmostí je celá řada technologií zabezpečení včetně Trusted Platform Module v závislosti na konfiguraci, nebo osvědčené řešení ochrany dat před zcizením Dell Data Protection. Nechybí ani možnost volby konfigurace s dotykovou čtečkou otisků prstů, nejrůznějšími kontaktními a bezkontaktními čtečkami čipových karet s vysokou mírou zabezpečení. Pomocí volitelné infračervené kamery, která usnadňuje rozpoznávání tváře získáte snadný a bezpečný přístup s novou funkcí Windows Hello. Prostřednictvím bezplatné sady nástrojů Dell Client Command Suite využijete automatizované možnosti konfigurace BIOS a systému. V případě modelů s podporou technologie Intel vPro můžete vzdáleně spravovat a diagnostikovat své notebooky Dell v naprostém bezpečí. Zvolte tu správnou konfiguraci pro vaše potřeby.

       

      Dell Latitude 5490

       

      Využijte různé možnosti připojení

      Dnes je samozřejmostí nezbyté rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1, přičemž je jeden z portů vybaven funkcí PowerShare. USB je přítomné také v podobě portu Type-C s podporou výstupu DisplayPort i dokování. Ovšem notebook poskytuje také řadu dalších možností konektivity. Nechybí Wi-Fi ac pro připojení k bezdrátovým sítím, Gigabit Ethernet pro kabelovou konektivitu a Bluetooth pro bezdrátové připojení periferií. Vybrané modely pak mohou být osazeny také modulem WWAN pro širokopásmové mobilní připojení. Nechybí ani rozhraní HDMI a VGA pro pohodlné připojení externího monitoru a celá řada dalších prémiových vlastností.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7300U 2.6 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      250 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      333.4 × 22.5 × 229 (mm)
      Hmotnost
      1.65 kg