Lenovo ThinkCentre M910s 10ML SFF

156x

Počítač Lenovo ThinkCentre M910s 10ML SFF - Intel Core i5 7500 3.4 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 630, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1357406
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M910s 10ML SFF
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Všestranný repasovaný počítač Lenovo ThinkCentre M910s 10ML SFF pro práci i zábavu

      Kompaktní profesionální počítač Lenovo ThinkCentre, který posune vaši produktivitu na další úroveň. Je vybaven kvalitním a výkonným hardwarem, se kterým hravě zvládnete jakoukoliv práci. Za pomocí procesoru Intel Core i5 7. generace je připraven splnit i náročné požadavky. Spolu s 16 GB RAM poskytují dostatečný výkon na spuštění náročných aplikací, her i na pokročilý multitasking. O grafické zobrazení se stará Intel HD Graphic 630. Ukládejte velké množství uživatelských dat a zároveň si užijte excelentní rychlost chodu systému s SSD diskem o kapacitě 512 GB. Počítač Lenovo hlídá spotřebu energie, a pomáhá tak šetřit náklady. I přes malé rozměry je počítač rozšiřitelný a nabízí dostatek prostoru na výměnu či upgrade jednotlivých komponentů. Z konektorové výbavy jsou k dispozici USB porty, DisplayPorty, VGA, COM a LAN. Zařízení také disponuje mechanikou DVD-RW. Počítač podporuje zapojení více monitorů.

      Lenovo ThinkCentre M910s 10ML SFF


      Počítač Lenovo ThinkCentre M910, který pozvedne vaše podnikání

      Výkonný, snadno spravovatelný a přizpůsobitelný vašemu podnikání. S nejmodernějším výkonem a technologií úložiště je ThinkCentre M910 v provedení SFF rychlý a má skvělou odezvu. Snadno zvládá velké soubory, obrázky a videa. Tyto počítače motivují vaše zaměstnance k vyšší produktivitě a vaši zákazníci si budou jisti, že jsou jejich data v bezpečí. Díky množství portů a možnostem rozšíření pozvednou tyto počítače vaše podnikání na novou úroveň. Pro maximální výkon a možnosti upgradu zvolte ThinkCentre v provedení SFF.

      Lenovo ThinkCentre M910s 10ML SFF

      Výkonný počítač

      Dostaňte z ThinkCenter M910 vysoký výkon. Se sedmou generací procesorů Intel Core zvládne váš počítač ThinkCentre i náročnější úkoly. Užijte si rychlou odezvu systému, který se spouští během několika vteřin a otvírá aplikace v pouhém okamžiku. Úložiště PCIe SSD pozvedne vaši produktivitu díky trojnásobnému výkonu oproti klasické technologii SSD.

      Ochrana citlivých dat

      Vyjměte svůj pevný disk ze zabezpečené a uzamykatelné přihrádky v přední části počítače, a zabraňte tak tomu, aby se k vašim datům dostal někdo nepovolaný. Navíc TPM 2.0 nyní nabízí ještě lepší zabezpečení vašich důležitých dat.

      Lenovo ThinkCentre M910s 10ML SFF

      Přizpůsobitelné zařízení stvořené pro potřeby vaší firmy

      Snadno si přizpůsobte komponenty jako je procesor, paměť, HDD a grafiku. Potřebujete vyšší výkon? Máte nedostatečnou grafiku? Jednoduše přidejte další pevný disk nebo nainstalujte další paměť. Navíc můžete připojit další zařízení a přidat ovladače s volitelným slotem PCI pro propojení se staršími technologiemi.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7500 3.4 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 630 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      8xUSB 3.0, 2xDisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      Rozměry zboží
      92.5 × 343.5 × 290.5 (mm)
      Hmotnost
      6.0 kg