Niceboy RAZE 3 Guru

5x

Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru - Niceboy RAZE 3 Guru Bezdrátový reproduktor Niceboy RAZE 3 Guru je krasavec vhodný do interiéru i exteriéru. Výkon 24W, výdrž až 10 hodin

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Niceboy
Kód:1356003
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru
      Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru - Fotka 1/5Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru - Fotka 2/5Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru - Fotka 3/5Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru - Fotka 4/5Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru - Fotka 5/5
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Niceboy RAZE 3 Guru

      RAZE 3 Guru

      Bezdrátový reproduktor Niceboy RAZE 3 Guru je krasavec vhodný do interiéru i exteriéru. Výkon 24W, výdrž až 10 hodin, unikátní Magic Button pro superbasový zvuk. Spolehlivě odolá nepříznivým podmínkám díky krytí IP67. Přehrávat můžete jak přes Bluetooth, tak i přes USB či AUX. Nabíjení přes USB-

      Niceboy RAZE 3 Guru

      Parťák do nepohody

      Niceboy RAZE 3 Guru vydrží ozvučit i desetihodinovou party. Po celou dobu vás neopustí a bude hrát jako o život. I v prachu pouště, v písku na pláži, na samotě u lesa, uprostřed Mácháče. S krytím IP67 snese opravdu hodně, včetně pořádné spršky nebo pádu do vody.

      Niceboy RAZE 3 Guru

      Neuvěřitelný výkon v kompaktním těle

      Vedle překvapivě silného výkonu 24W potěší skutečně krásným, čistým zvukem, který se jen tak neslyší. Guru je navržen tak, aby valil skvělý sound doslova do všech směrů díky speciálnímu designu pro 360° zvuk.

      MaxxBass pro ultrasilný basový zážitek

      Reproduktor je osazený technologií MaxxBass pro čistý a velmi hutný zvuk. Vyznavači extra basového soundu ocení kouzelné tlačítko Magic Button, po jehož stisknutí můžete očekávat zvýraznění basů, které pomalu rozvibruje tabulky v oknech.

      Niceboy RAZE 3 Guru

      Dokonalý zdroj energie

      Až vám dojde v telefonu energie, stačí k reproduktoru připojit kabel přes USB konektor a využít Niceboy RAZE 3 Guru jako zdroj pro dobití baterie.

      Niceboy RAZE 3 Guru

      Vaše hudba na dosah ruky

      Reproduktor disponuje technologií Bluetooth 5.0, zajišťující stabilní bezdrátový přenos. Hudbu ale můžete kdykoli pohodově přehrávat také přes AUX kabel či USB flash disk.

      https://data.gigacomputer.cz/Niceboy/RAZE%203%20Guru/raze-3-guru-layout-04.jpg

      Parametry a specifikace

      Výkon 
      24 W
      Provedení 
      1.0 
      Materiál 
      Plast 

      Reproduktory Niceboy RAZE 3 Guru je zařazen také v těchto kategorií: