Lenovo ThinkStation P520

24x

Počítač Lenovo ThinkStation P520 - Intel Xeon W-2125 4.0 GHz, 32 GB, 1256 GB Kombinované, DVD-RW, nVidia Quadro P2000, Windows 11 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1353637
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkStation P520
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkStation P520

      Výkonná pracovní stanice - Lenovo ThinkStation P520

      ThinkStation P520 je dokonalou kombinací výkonného zpracování a profesionální grafiky. Díky nejmodernějšímu úložišti, paměti a chlazení zvládne cokoliv s naprostou lehkostí – od vysoké pracovní zátěže přes komplexní modelování až k virtuální realitě. Je také zcela konfigurovatelný a navržený pro vysoký výkon, spolehlivost a energetickou účinnost.

       

      Perfektní pro uživatele a ještě lepší pro IT manažery

      Tato vysoce výkonná pracovní stanice zvládne i virtuální realitu a vy si můžete užít rychlost a efektivitu procesorů Intel® Xeon® a grafiky NVIDIA® Quadro®. Má také certifikáty ISV od hlavních prodejců jako Autodesk®, AVID®, a Siemens®. Pro více informací o certifikátech ISV kliknětezde.

      ThinkStation P520c je snadno nastavitelný, zapojitelný a spravovatelný a navíc úspěšně prošel testováním v náročných podmínkách. Takže se můžete spolehnout na jeho odolnost a výdrž. A s výjimečným designem a kvalitou vám poskytuje lepší funkce a šetří váš čas. Což je výhra pro jakoukoliv firmu.

      Navíc je optimalizace systému hračkou. Stačí stáhnout a spustit Lenovo Performance Tuner a aplikaci Lenovo Workstation Diagnostics.

      Lenovo ThinkStation P520

      Výkon, na který se můžete spolehnout

      Pracovní stanice ThinkStation P520 je poháněna nejnovějšími procesory Intel® Xeon®, disponuje grafikou NVIDIA Quadro® a přináší tak vynikající výkon a ohromující zobrazení. Ať už jde o kreslení na počítači nebo animační 3D software, tato 33l pracovní stanice má dostatečný výkon pro posunutí vaší kreativity a produktivity na novou úroveň.

      Nastavitelná a spolehlivá

      P520 můžete nastavit podle sebe. Možnost rozšířit operační paměť až na 256 GB, spoustu možností nastavení portů a typ úložiště. O spolehlivost se nemusíte bát, u každé pracovní stanice ThinkStation je standardem

      Lenovo ThinkStation P520

      Dokončete práci rychleji a snadněji

      Patentované tříkanálové chlazení zaručuje, že se P520 nebude přehřívat. Výsledkem je plynulejší a efektivnější chod systému i při vysoké pracovní zátěži. P520 disponuje také podporou virtualizační technologie RAID a má dva zabudované sloty M.2 PCIe SSD na základní desce, což vám poskytuje ohromující rychlost úložiště.

      Beznástrojový přístup

      Pokud potřebujete vyměnit nějaké komponenty, nepotřebujete nástroje... Stačí odejmout boční panel. Navíc můžeme napomoci automatizaci mnoha manuálních úkonů spojených s nasazením nového zařízení - od označení až po načtení vlastního obrazu disku.

      Lenovo ThinkStation P520

      Odolná a flexibilní, připraven na viruální svět

      Stejně jako každá stanice ThinkStation, prošla P520 přísnými a extrémními testy za náročných podmínek. Disponuje certifikáty ISV a s předním modulem FLEX nabízí spoustu možností pro flexibilitu včetně čtečky paměťových karet a rychlého portu Intel® Thunderbolt™ 3 (dle konfigurace).

      S virtuální realitou je možné téměř cokoliv - od revolučního designu přes ohromující speciální efekty až k vysoce komplexním animacím.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Xeon W-2125 4.0 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      32 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro P2000 5 GB 
      Operační systém 
      Windows 11 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 8xUSB 3.0, DisplayPort, COM, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet 
      Velikost 
      Midi Tower 
      Rozměry zboží
      165 × 440 × 460 (mm)
      Hmotnost
      20.0 kg