Lenovo ThinkCentre M93z AIO

18x

Počítač Lenovo ThinkCentre M93z AIO - Intel Core i5 4590S 3.0 GHz, 8 GB, 120 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4600, 23 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1344872
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M93z AIO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M93z AIO - Fotka 1/4Počítač Lenovo ThinkCentre M93z AIO - Fotka 2/4Počítač Lenovo ThinkCentre M93z AIO - Fotka 3/4Počítač Lenovo ThinkCentre M93z AIO - Fotka 4/4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkCentre M93z AIO

       

      POČÍTAČE ALL-IN-ONE PRO VELKÉ PODNIKY

      Nejmodernější technologie v modelu ThinkCentre M93z zlepšují produktivitu a zajišťují bezpečnost vašich dat. Tento stolní počítač třídy All-in-One díky svému štíhlému profilu šetří prostor, ale v jeho útrobách se skrývá vše potřebné pro splnění všech požadavků vašeho podniku.

      Stvořen pro vyšší produktivitu

      22" displej modelu M93z s rozlišením full HD, LED podsvícením a technologií in-plane switching (IPS) nabízí široký pozorovací úhel - téměř 180 stupňů - takže obsah displeje může číst více uživatelů postavených kolem počítače. Kvalitní displej s technologií anti-glare, který je k dispozici na modelech s dotykovou obrazovkou spolu s citlivou 10bodovou vícedotykovou technologií zlepšují možnosti spolupráce (dle zvolené konfigurace).

      Lenovo ThinkCentre M93z AIO

      Špičková technologie VoIP

      Vychutnejte si telekonference ve vynikající kvalitě díky softwaru certifikovanému pro aplikaci Microsoft Lync, připravenému pro aplikaci Skype a optimalizovanému pro VoIP a hardwaru, jako je například webová kamera s rozlišením HD 2 Mpx, stereo reproduktory s technologií Dolby Advanced Audio a digitální mikrofon.

      Vysoké zabezpečení a snadná správa

      Model M93z nabízí jedny z nejlepších nástrojů na zabezpečení v odvětví, včetně vypínání portů USB s cílem zabránit odcizení údajů a síťovým bezpečnostním rizikům při neoprávněném používání úložných zařízení. Modul Trusted Platform Module (TPM) šifruje data a důležité informace, jako jsou hesla a digitální certifikáty, další bezpečnostní aplikace, elektronické protokoly a online komunikaci.

      Lenovo ThinkCentre M93z AIO

      Intel vPro a Active Management Technology

      Obsahuje efektivní IT funkce a udržuje citlivá data v bezpečí. Mezi přednosti této technologie patří rychlé šifrování a dešifrování dat, ochrana proti neoprávněnému přístupu a vzdálená správa.

      SuperSpeed USB 3.0

      Umožňuje až 10krát rychlejší přenos souborů. Zažijte bleskurychlé kopírování velkých mediálních souborů, jakož i plynulé připojení mezi periferním zařízením se zvukovým obsahem a videem. Zpětně kompatibilní se zařízeními USB 2.0.

      Lenovo ThinkCentre M93z AIO

      View Management Utility

      Připojte k počítači více monitorů a pracujte rychleji: Větší pracovní plocha a jednodušší přechod mezi aplikacemi na více displejích pomáhají snižovat četnost chyb a zlepšují produktivitu.

      Možnost rozšíření bez použití nářadí

      Modernizace zařízení je pro IT personál díky pohodlnému přístupu k hardwaru bez potřeby použití nářadí hračkou.

      Lenovo ThinkCentre M93z AIO

      Inovativní systém chlazení

      Technologie Intelligent Cooling Engine (ICE) 3,0 poskytuje perfektní rovnováhu mezi chlazením a tichým provozem, které zaručují dlouhou životnost počítače. Vyberte ten režim z dvojice optimalizovaných nastavení, který nejlépe odpovídá vašemu pracovnímu prostředí a upřednostněte tak teplotu, nebo hlučnost. Kromě toho technologie ICE 3.0 umožňuje práci při vyšších teplotách a monitorování systému pomocí teplotních upozornění, které zabraňují přehřátí. Spravujte technologii ICE s nástrojem PC Cloud Manager 2.0. Certifikace EPEAT Gold a ENERGY STAR - Snižte spotřebu elektrického proudu - dobré pro životní prostředí i váš rozpočet.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4590S 3.0 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      120 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Displej 
      23" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      6xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      All In One 
      Rozměry zboží
      568 × 442 × 247 (mm)
      Hmotnost
      11.58 kg