HP ProDesk 600 G1 SFF

301x

Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Intel Core i3 4150 3.5 GHz, 8 GB, 120 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1337231
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF
      Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 1/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 2/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 3/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 4/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 5/6Počítač HP ProDesk 600 G1 SFF - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP ProDesk 600 G1 SFF


      Kvalitní repasovaný PC HP ProDesk 600 G1

      Produktivita a možnosti správy na jednom místě. Poskytněte vytíženým pracovníkům nástroj, který potřebují pro udržení náskoku před konkurencí. Výkonné zabezpečení a software pro správu na podnikové úrovni uvolní ruce IT pracovníkům.

       HP ProDesk 600 G1 SFF

      Méně prostojů

      • Rychlý výkon a odezva pro vykonávání více úloh najednou. Po celý den si užijete vyšší rychlost a větší výkon. Rozhodněte se pro nejmodernější technologii zpracovávání s výběrem procesorů Intel.

      Mějte vše na dohled

      • Sledujte svou příchozí poštu a přitom zpracovávejte další úlohy. Díky podpoře více monitorů budete mít dostatek místa pro všechny vaše pracovní činnosti.
      • Využijte co nejlépe virtuální konference. S bohatým zvukem DTS Sound+ a obrazem z webové kamery oživíte své pracovní činnosti.
      • Snadno připojíte svá nejdůležitější zařízení. Rychlý přístup a vysoké přenosové rychlosti dat díky dvěma čelním portům USB 3.0.
      • Věnujte více času dívání z očí do očí. S aplikací Skype předem konfigurovanou v počítači HP ProDesk 600 G1 jste připraveni na webové chaty a konference. Je to skoro stejné, jako byste se přímo účastnili.

      Bezproblémové zabezpečení a správa

      • Sada softwaru HP Client Security vám pomůže rychle a snadno zašifrovat pevný disk, trvale odstranit nechtěná nebo zrušená data, zamezit neoprávněnému přístupu a provádět další akce.
      • Nepřerušujte práci. HP BIOS Protection nabízí vylepšenou ochranu před virovými útoky a dalšími hrozbami zabezpečení a pomáhá bránit ztrátám dat a redukovat prostoje.
      • S nástrojem HP Support Assistant se dostanete přímo k potřebným aktualizacím a správa aktualizací vám nezabere tolik času.

      Plánování s důvěrou

      • Vytěžte ze svých investic maximum. Počítač HP ProDesk 600 G1 byl navržen, aby poskytoval dlouhý životní cyklus s platformovou stabilitou v délce až 30 měsíců.
      • Počítače HP ProDesk absolvují přísné testy, které pomáhají zajistit jejich spolehlivý provoz. Během procesu komplexního testování HP jsou počítače vystaveny 115 000 hodinám zkušebního výkonu, aby se zajistilo, že vás v průběhu pracovního dne nezklamou.
      • Vaše pracoviště bude vypadat stylověji. Firemní počítače HP se vyznačují novým průmyslovým designem se zaoblenými hranami a dalšími vlastnostmi, které přispívají k dlouhodobě modernímu vzhledu.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4150 3.5 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      120 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      Rozměry zboží
      100 × 338 × 379 (mm)
      Hmotnost
      7.8 kg