Fujitsu Esprimo P757 MT

83x

Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT - Intel Core i3 6100 3.7 GHz, 8 GB, 756 GB Kombinované, DVD-RW, nVidia GeForce GT1030, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1336991
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT
      Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT - Fotka 1/6Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT - Fotka 2/6Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT - Fotka 3/6Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT - Fotka 4/6Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT - Fotka 5/6Počítač Fujitsu Esprimo P757 MT - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu Esprimo P757 MT

       

      GeForce pro hráče

      Urychlete váš PC zážitek s rychlou a kvalitní grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 1030. Hraní, HD video a úprava obrázků. Oceňovaná architektura NVIDIA Pascal, výkonný grafický engine a moderní technologie vám dodávají vylepšení výkonu oproti integrovanému řešení, které potřebujete pro pohánění současných PC aplikací.

      Fujitsu Esprimo P757 MT

      PC Fujitsu Esprimo P757

      Společnost Fujitsu vám představuje všestranný počítač, s širokými možnostmi rozšíření a dobrým výkonem pro náročné podnikové aplikace. Použití stejné softwarové výbavy počítače v rámci jedné řady produktů zajišťuje perfektní kompatibilitu infrastruktury a zjednodušuje uvedení do provozu. Díky inovativnímu aktivnímu režimu s nízkou spotřebou jste připraveni na rychlou komunikaci v moderní kanceláři. Podnikejte a pracujte snadno a rychle s Fujitsu Esprimo P757.

      Bohaté možnosti a spolehlivý výkon

      Tento počítač je propracované a inteligentní zařízení, které s vámi lehce udrží krok díky výkonným procesorům Intel Core 6.generace a s operační pamětí DDR4. Díky tomuto procesoru a celkové hardwarové kontinuitě je zajištěna vysoká flexibilní logistická koncepce. O vaše data se stará disk typu HDD nebo SSD (dle konfigurace). Díky tomuto úložišti si můžete v klidu uložit do počítače všechny vaše soubory, data, programy, dokumenty, jednoduše vše co budete potřebovat a co využíváte. Nechybí ani integrovaná grafická karta Intel HD.

       Fujitsu Esprimo P757 MT

      Vysoký výkon a nejlepší poměr ceny a výkonu

      Výkonný a cenově výhodný projektový počítač. Šestá generace procesorů Intel Core Správa systému - Perfektní řešení pro usnadnění práce správců IT. Software DeskView Admin zlepšuje správu zařízení v infrastruktuře IT během produktivního provozu – dokonce i vzdáleně a po pracovní době. Výroba v Německu - Špičková kvalita a stabilní funkce díky německým výrobním standardům. Vývoj, výroba a testy funkčnosti – vše pod jednou střechou v Německu

      Perfektní konektivita s USB 3.0

      Počítač je vybaven řadou konektorů, které vám umožní připojit k počítači řadu dalších zařízení, které vám usnadní práci a zvýší tak vaši flexibilitu a tím i produktivitu. Mezi konektory tohoto počítače najdete i 6x USB konektor typu 3.0.

      Vysoká energetická úspora

      Fujitsu Esprimo P756 je spolehlivý počítač vyrobený v Německu. Počítač splňuje požadavky specifikace ENERGY STAR díky vybavení napájecím zdrojem s vysokou účinností. Díky vysoké účinnosti je tak zajištěn stabilní výkon a nižší spotřeba energie což se velmi pozitivně odrazí nejen na nízkých provozních nákladech ale i na šetrnějším dopadu na životní prostředí.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 6100 3.7 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD + 500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce GT1030 2048 MB 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 6xUSB 3.0, HDMI, DVI, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      180 × 375 × 304 (mm)
      Hmotnost
      7.0 kg