Fujitsu Lifebook E558

146x

Notebook Fujitsu Lifebook E558 - Intel Core i5 8250U 1.6 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1335150
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E558
      Notebook Fujitsu Lifebook E558 - Fotka 1/6Notebook Fujitsu Lifebook E558 - Fotka 2/6Notebook Fujitsu Lifebook E558 - Fotka 3/6Notebook Fujitsu Lifebook E558 - Fotka 4/6Notebook Fujitsu Lifebook E558 - Fotka 5/6Notebook Fujitsu Lifebook E558 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Fujitsu Lifebook E558

       

      Repasovaný Fujitsu Lifebook E558

      Notebooky Fujitsu Lifebook řady E5 nabízejí rovnováhu mezi nízkou hmotností a velmi dobrým výkonem. Fujitsu Lifebook E558 patří mezi lehké, snadno konfigurovatelné notebooky s možností volby výbavy dle konkrétního zaměření. Komplexní sada podnikových funkcí se společným replikátorem portů, zabezpečení na vysoké úrovni, baterie s dlouhou výdrží a možnosti připojení vám umožní snadno a efektivně pracovat kdykoli a kdekoli. Vychutnejte si nové elegantní provedení s plastickým povrchem a pokročilými funkcemi zabezpečení.

      Fujitsu Lifebook E558

      Spolehlivý výkon dle potřeby

      Notebooky Lifebook E558 za pomoci 7. nebo 8. generace procesorů Intel Core a operační paměti typu DDR4 poskytují vysoký výkon i pro náročné aplikace. Rozšiřitelná operační paměť a možnost výběru konfigurace vysokokapacitního disku HDD, nebo rychlého pevného disku SSD vám dává možnost volby optimálního systému.

      Fujitsu Lifebook E558

      Spolehlivost podnikové třídy

      Bezpečná a efektivní práce i pro nejnáročnější uživatele ve všech situacích, to je základní heslo pro řadu notebooků Lifebook E. Spolehlivá mobilita, snadné použití a moderní vzhled splní každodenní požadavky firemního prostředí. K dispozici můžete mít celou řadu praktických funkcí v závislosti na konkrétní konfiguraci daného modelu, jako například snímač otisků prstů, čtečka čipových karet SmartCard, modul TPM a další možnosti zabezpečení pro ochranu vašich dat a celého zařízení.

      Fujitsu Lifebook E558

      Univerzální dokovací konektor

      Univerzální dokovací konektor pro replikátor portů je společný s notebooky řady Lifebook U7. Jedinečný replikátor portů lze použít s různými zařízeními Ultrabook a notebooky Lifebook, zařízeními 2v1 a mobilními pracovními stanicemi. Koncepce výrobních řad nabízí stejnou konstrukci a standardizované příslušenství což usnadňuje správu firemních výpočetních zařízení. Tím se těmto řadám notebooků otevírá možnost nasazení v podnikové sféře, kde je zajištěna kompatibilita mezi zařízeními a jejich příslušenstvím.

      Fujitsu Lifebook E558

      Snadný upgrade

      Lifebook E558 vám poskytuje snadný přístup k nejdůležitějším komponentám, takže lze snadno vyměnit baterii, paměť, interní úložiště i adaptéry sítí LTE a WLAN. Tato praktická konstrukce zkracuje čas a snižuje náklady související s rozšířením.

      Konektivita pro vaše potřeby

      Díky integrovaným bezdrátovým rozhraním WiFi ac, Bluetooth a kabelovému připojení k sítím Gigabit Ethernet, v kombinaci s HD kamerou spolu s digitálním mikrofonem můžete být online kdykoli a kdekoli. Případně komunikovat s přáteli, nebo kolegy a obchodními partnery. Samozřejmě s vysokým komfortem mobilního zařízení. Oceníte také funkci trvale dostupného nabíjení z portu USB, díky které můžete nabíjet svůj telefon nebo ostatní USB napájená zařízení, i když je váš Lifebook vypnutý. S porty VGA, DisplayPort a HDMI snadno připojíte další zobrazovací zařízení kdekoli budete potřebovat.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8250U 1.6 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, DisplayPort, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, 3G modem, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      379 × 23.9 × 256 (mm)
      Hmotnost
      2.04 kg