Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

10x

Mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver - Apple A11 Bionic 2.39 GHz, 3 GB, 64 GB, 5.5 palců, 1920 x 1080 px, Dotykový, Apple iOS 15.5, 1xLightning, 202 g, 2691 mAh

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1331470
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver
      Mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver - Fotka 1/4Mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver - Fotka 2/4Mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver - Fotka 3/4Mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver - Fotka 4/4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

       

      Oblíbený iPhone 8

      Phone 8 má elegantní skleněnou konstrukci. Nejoblíbenější foťák na světě v novém. Velmi chytrý a výkonný čip. Pohodlné bezdrátové nabíjení. A nevídané možnosti rozšířené reality. iPhone 8 představuje pokročilou generaci iPhonu.

      Design

      Jak se nám povedlo zkonstruovat iPhone z odolného skla, které umožňuje bezdrátové nabíjení? Vyvinuli jsme úplně nové sklo a vyztužili ho konstrukcí z laserem svářené oceli a pruhem z leteckého hliníku. Díky mikronové přesnosti výroby je navíc iPhone 8 Plus odolný proti vodě.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Stvořený ze skla

      Dosud nejodolnější sklo na smartphonu, vepředu i vzadu. Barevně sladěný pruh z leteckého hliníku. Nově ve vesmírně šedém, stříbrném a zlatém provedení.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Odolný proti polití, vodě i prachu

      iPhone 8 Plus je mikroskopicky přesně konstruovaný tak, aby byl odolný proti vodě, polití a prachu.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver 

      Vůbec nejodolnější sklo na smartphonu

      Přední a zadní skleněná plocha má o 50 procent hlubší tvrzenou vrstvu. Zevnitř telefon zpevňuje konstrukce z oceli a po obvodu pruh z leteckého hliníku řady 7000. Oleofobní povrchová úprava umožňuje snadno stírat šmouhy a otisky prstů.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Hlasitější a dynamičtější stereo repro­duktory

      iPhone 8 Plus má přestavěné stereo repro­duktory, které jsou až o 25 procent hlasitější a mají hlubší basy, takže si můžeš muziku, videa i hlasité hovory dát na plné pecky.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Vyspělé zabezpečení máš pod palcem

      Touch ID ti umožní používat otisk prstu jako bezpečné heslo. Přiložením prstu odemkneš telefon a přihlásíš se ke spoustě aplikací, co denně používáš.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Retina HD displej

      Jak jsme dosáhli toho, že displej lépe reaguje na okolní prostředí? Použili jsme technologii rozpoznávání světelných podmínek a širokého barevného spektra. Takže všechno na obrazovce vypadá ještě přirozeněji. Retina FHD displej je ještě působivější než dřív. Má True Tone, široký barevný gamut a 3D Touch.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      True Tone

      Příjemnější pro oči. Technologie True Tone používá vyspělý čtyřkanálový snímač okolního osvětlení, který v závislosti na barevné teplotě světla kolem tebe jemně upravuje vyvážení bílé na displeji. Proto obrázky vypadají jako vytištěné na papíře a nebudeš z nich mít tak unavené oči.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Smartphone s nejvěrnějším podáním barev

      Fotky, filmy, hry i zpravodajství tě na displeji s vysokým kontrastem a živými barvami úplně pohltí. A díky širokému barevnému gamutu a nejvěrnějšímu podání barev je obraz stejně působivý jako reálná scéna.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Široký zorný úhel

      Díky dvoudoménovým pixelům je obraz vidět perfektně skoro ze všech úhlů.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Fotoaparáty

      Jak vylepšit nejoblíbenější fotoaparát na světě? Novým snímačem a čipem A11 Bionic. iPhone 8 snadno a automaticky zvládá i pokročilé fotografické techniky. Takže se teď pěknými fotkami a filmy může blýsknout každý. Navíc jsou jeho fotoaparáty navržené pro ještě působivější rozšířenou realitu. Šestičlenný širokoúhlý objektiv iPhonu 8 je stejný jako na iPhonu 8 Plus – má clonu ƒ/1,8, optickou stabilizaci obrazu a větší, rychlejší 12MP snímač.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Vyspělejší ISP

      Automaticky parádní fotky. Inteligentní obrazový signálový procesor vyvinutý společností Apple rozpoznává objekty, lidi, pohyb a světelné podmínky ve scéně. A začne fotku optimalizovat, ještě než stiskneš spoušť. Podporuje vyspělé zpracovávání pixelů, široký barevný rozsah, rychlejší automatické zaostřování a lepší HDR pro fotky

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Portrétní režim

      Ještě hezčí efekt hloubky ostrosti. Portrétní režim je teď ještě lepší. Má ostřejší detaily a přirozenější rozostření pozadí, dosahuje lepších výsledků při slabém světle a pracuje i s bleskem.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Portrétní nasvícení

      Efekt studiových světel v reálném čase. Na základě obsáhlého studia portrétní fotografie jsme vyvinuli funkci portrétního nasvícení, která staví portrétní režim do úplně nového světla. Čip A11 Bionic a nový obrazový signálový procesor používají rozpoznávání obličeje a hloubkové mapy k vytvoření portrétů s dramatickými stíny, bodovými světly a dalšími efekty.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Přední foťák

      Zaostři na sebe. 7MP fotoaparát FaceTime HD s Retina Flashem, širokým barevným rozsahem, vyspělou technologií tvorby pixelů a automatickou stabilizací obrazu. Pro výjimečná selfíčka.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Nové filtry, lepší blesk a větší zábava

      Fantastické fotky jde iPhonem 8 Plus dělat ještě snáz, od zachycení záběru až po finální úpravu. A nová kompresní technologie HEIF umožňuje pořizovat fotky ve stejné kvalitě jako předtím, ovšem v poloviční velikosti. Tak neváhej a foť.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Efekty pro Live Photos a nové filtry

      Udělej z Live Photo zábavnou videosmyčku. Nech záběr, ať se přehrává tam a zpátky. Vyber efekt dlouhé expozice, a ze snímku ohňostroje ti vznikne vějíř barevných čar na obloze. Nebo použij nové filtry pro přirozenější odstíny pleti a klasický vzhled portrétů.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Čtyřdiodový True Tone blesk s pomalou synchronizací

      Pomalý blesk spojuje nižší rychlost závěrky s krátkým intervalem blesku. Hodí se při slabém světle, když chceš mít jasněji nasvícené popředí a zároveň dobře exponované pozadí. Čtyřdiodový True Tone blesk navíc osvětluje scénu až o 40 procent rovnoměrněji, a tím eliminuje přesvětlené oblasti.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Videa, která si zaslouží velké plátno

      Ať studuješ filmovou školu, natáčíš profesionálně, nebo nadšeně dokumentuješ pokroky svých dětí, iPhonem 8 Plus natočíš mimořádné záběry. Enkodér videa od společnosti Apple dosahuje optimální kvality obrazu jeho zpracováním v reálném čase. A díky kompresi HEVC se video uloží ve stejné kvalitě jako dřív, ovšem v poloviční velikosti.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Stabilnější videa

      Vyspělá stabilizace videa vyrovnává všechny natáčené záběry pomocí nového, většího snímače a výkonného obrazového signálového procesoru. A optická stabilizace obrazu potlačuje pohybové rozmazání a chvění ruky ve videích natáčených při slabém světle. Takže tvoje záběry budou stabilní, i když nemáš klidnou ruku.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      A11 Bionic

      Může být čip výkonný a chytrý zároveň? V iPhonu 8 Plus a iPhonu X ano. A11 Bionic je vůbec nejvýkonnější a nejchytřejší čip ve smartphonu.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Nevídaný výkon

      Šestijádrový A11 Bionic se 4,3 miliardy tranzistorů má čtyři úsporná jádra, která jsou až o 70 procent rychlejší než v čipu A10 Fusion, a dvě výkonnostní jádra, která jsou rychlejší až o 25 procent. A když potřebuješ opravdu extrémní výkon, CPU spojí síly všech šesti dohromady.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Úspornost sama

      A11 Bionic využívá svůj obrovský výkon chytře – rozděluje úlohy mezi výkonnostní a úsporná jádra. Věci, které děláš nejčastěji, jako je psaní zpráv nebo prohlížení webu, odsýpají. A přitom spotřebovávají méně energie.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Realističtější rozšířená realita

      Díky čipu A11 Bionic jsou AR hry a aplikace ještě mnohem plynulejší a realističtější.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Čip dělaný pro Metal 2 a Core ML

      Metal 2 je grafický framework Apple, se kterým vývojáři můžou vytvářet hry v kvalitě srovnatelné s herními konzolemi. A Core ML jim umožňuje integrovat do aplikací strojové učení. GPU v čipu A11 Bionic je pro tyhle nové, poutavé 3D hry a AR zážitky optimalizovaný.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Bezdrátové nabíjení

      Jak jsme vyvinuli iPhone, který může fungovat úplně bez drátů? K technologiím, jako jsou bezdrátová sluchátka a vyspělé bezdrátové sítě, jsme přidali snadné bezdrátové nabíjení. Pod skleněnou zadní stranou je účinný nabíjecí systém, takže iPhone stačí položit na podložku a hned se začne nabíjet.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Nabiješ ho kdekoli

      Chtěli jsme, aby se iPhone 8 Plus dal pohodlně nabíjet kdekoli. Proto jsme ho navrhli tak, aby podporoval Qi bezdrátové nabíječky, které jsou běžně v hotelech, kavárnách, na letištích nebo v autech. Společnosti Belkin a Mophie pro iPhone 8 Plus vyvinuly i dvě nové bezdrátové nabíječky.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

      Rozšířená realita

      Ponoř se do světa ohromujících AR her a aplikací na největší platformě pro rozšířenou realitu na světě.

      Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver

       

      Obsah balení:

      • Mobilní telefon
      • Kompatibilní nabíjecí adaptér
      • Nabíjecí a datový kabel

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A11 Bionic 2.39 GHz 
      Operační paměť 
      3 GB 
      Vnitřní paměť 
      64 GB
      Displej 
      5.5" LCD s rozlišením 1920 x 1080 
      Operační systém 
      iOS 15.5 
      Rozhraní 
      Lightning 
      Výbava 
      4G (LTE), Bluetooth, NFC, GPS, Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Wifi, Bezdrátové nabíjení 
      Barva 
      stříbrná 
      Typ SIM 
      nanoSIM 
      Hmotnost 
      202 g
      Typ karty 
      nepodporuje paměťové karty 
      Rozlišení videa 
      UHD s rozlišením 3 840 x 2 160 px
      Rozlišení fotek 
      12 Mpx
      Baterie 
      Li-Ion 2691 mAh 
      Rozměry zboží
      78.1 × 158.4 × 7.5 (mm)
      Hmotnost
      202 g

      Mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver je zařazen také v těchto kategorií: