Lenovo ThinkBook 13S-IWL

32x

Notebook Lenovo ThinkBook 13S-IWL - Intel Core i5 8265U 1.6 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1328983
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkBook 13S-IWL
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkBook 13S-IWL

       

      Pro práci i zábavu

      Tenký a lehký notebook ThinkBook 13s vás zaujme díky kovovému povrchu celohliníkového šasi a tenkým rámečkům displeje. Má také skvělou odezvu s procesory Intel, moderním pohotovostním režimem a diskem SSD. Přihlaste se a spouštějte systém v pouhém okamžiku díky integrované čtečce otisku prstu na tlačítku napájení. Toto 13,3" zařízení disponuje také FHD displejem s Dolby Vision a reproduktory Harman s Dolby Audio.

      Pracujte chytřeji

      ThinkBook 13s je vybaven funkcemi, které vám umožní pracovat rychleji a snadněji, abyste se mohli soustředit na své podnikání. Spusťte notebook a přihlašte se otiskem prstu. Použijte Hot Keys pro zvednutí nebo odmítnutí hovoru během používání aplikace Skype. Poslouchejte hudbu i když je notebook v pohotovostním režimu, a probuďte systém za méně než 0,5 sekundy. Použijte asistentku Cortana s funkcí rozpoznání hlasu pro probuzení vašeho zařízení.

      Lenovo ThinkBook 13S-IWL

      Skvělá výdrž

      Když jste na cestách, nechcete věčně hledat zásuvky. Proto je ThinkBook 13s vybaven baterií s výdrží až 11 hodin na jedno nabití. Když dochází notebooku energie, díky rychlému dobíjení získáte 80 % energie za pouhou hodinu nabíjení. Takže při hodinové pauze se vám notebook nabije pro dalších 9 hodin používání. 

      Upoutejte pozornost

      Displej na ThinkBook 13s je funkční i krásný. Má větší obrazovku díky 5,5mm rámečkům. FHD displej disponuje technologií Dolby Vision high-dynamic-range (HDR) pro vyšší jas, kontrast, ohromující přesné barvy a více detailů.

      Lenovo ThinkBook 13S-IWL

      Odolný

      Notebook ThinkBook 13s úspěšně prošel mnoha testy kvality a spolehlivosti, jako jsou odolnost vůči polití až 60cc kapaliny, extrémním teplotám a vibracím. Zinkový pant je vyroben technologií práškového kovu, aby odolal 25 000 otevření a zavření. Zároveň je pokrytý indiem a cínem pro zvýšenou odolnost proti korozi a lepší příjem WiFi signálu.

      Spolehněte se na nás

      Vestavěné funkce zabezpečení ochrání vaše citlivá firemní data. Dedikovaný čip Trusted Platform Module (dTPM) šifruje data a vaši práci ve spolupráci se zabezpečovacími funkcemi Windows 10. ThinkShutter, fyzický kryt kamery, blokuje čočku kamery, abyste měli kontrolu nad svým soukromím. Čtečka otisku prstu je integrovaná do tlačítka napájení, takže se pomocí dotyku snadno přihlásíte a spustíte systém v pouhém okamžiku, jako u telefonu.

      Lenovo ThinkBook 13S-IWL


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8265U 1.6 GHz Whiskey Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 11 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice 
      Barva 
      zlatá 
      Rozměry zboží
      307 × 15.9 × 216 (mm)
      Hmotnost
      1.35 kg