Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny

91x

Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny - Intel Core i3 6100T 3.2 GHz, 8 GB, 750 GB Kombinované, Intel HD Graphics 530, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1323339
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny
      Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny - Fotka 1/6Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny - Fotka 2/6Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny - Fotka 3/6Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny - Fotka 4/6Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny - Fotka 5/6Počítač Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny

       

      VYSOKÝ VÝKON V TENKÉM ZAŘÍZENÍ

      Kompaktní stolní počítač ThinkCentre M910 Tiny se může pochlubit tak malými rozměry, že se může pohodlně vejít na polici, za monitor nebo dokonce pod stůl. Je navržen tak, aby fungoval v nejtěžších podmínkách. Tiny dokáže pracovat při malých otřesech, extrémních teplotách a v prašných podmínkách, takže se můžete soustředit na práci a růst vašeho podnikání.

      Malý výkonný zázrak, který ušetří prostor

      M910 Tiny je o 96 % menší než klasické stolní počítače, a je tak velmi kompaktní. Kompaktní stolní počítač může být umístěn kamkoliv vertikálně i horizontálně a může se tak pohodlně vejít na stěnu, za monitor nebo dokonce pod stůl. Můžete dokonce napájet digitální zařízení pomocí počítače, který snadno skryjete. Poskytuje spolehlivý výkon na profesionální úrovni a zároveň uvolňuje cenný pracovní prostor.

      Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny

      Výhody modulárního designu, Vyšší produktivita

      S ThinkCentre M910 Tiny si můžete vytvořit vlastní modulární zařízení All-in-One. Jednoduše připevněte Tiny na zadní část displeje ThinkCentre Tiny-in-One (TIO). Ušetřete náklady a upgradujte displej a komponenty samostatně, a prodlužte tak funkčnost zařízení.

      Se třemi samostatnými displeji a čtyřmi v režimu Mosaic může M910 Tiny posunout limity používání počítače pro ještě vyšší produktivitu. Je ideální pro finanční a kreativní odvětví , všechna vaše multimédia a multitasking.

      Větší neznamená lepší

      Nenechte se zmást malými rozměry. ThinkCentre M910 Tiny toho dokáže víc, než si myslíte. Je poháněn sedmou generací procesorů Intel Core a disponuje úložištěm PCIe SSD, takže můžete spouštět systém a otevírat složky ještě rychleji. Náročné úkoly jako je tvorba multimédií, grafický design a zpracovávání velkého množství dat jsou naprostou hračkou.

      Lenovo Thinkcentre M910q 10MU Tiny

      Rychlá pomoc

      S vysokorychlostními procesory Intel Core vPro může váš IT tým vzdáleně spravovat váš počítač. Mohou snadno provést upgrade a opravu softwaru na všech počítačích v sítí, a ušetřit tak náklady na správu i čas strávený u stolu.

      Stabilita životního cyklu

      S Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) má ThinkCentre M910x Tiny zaručenou dostupnost platformy po dobu nejméně 12 měsíců. Takže můžete spravovat životní cyklus vašeho počítače a snížit náklady.

      Stvořen pro podnikání, testován pro život

      ThinkCentre M910 Tiny je navržen tak, aby odolal každému prostředí. Název Think znamená, že byl testován dle armádních norem a prošel více než 200 náročnými testy kvality. Od odolání arktickým teplotám -20°C až po 60°C horko na poušti. Toto zařízení zvládne všechny nástrahy.

      Volitelný filtr ThinkCentre Dust Shield

      Ať už pracujete v obyčejné kanceláři nebo v obchodě, časem se vytvoří prach a omezuje výkon a spolehlivost. ThinkCentre M910 Tiny nabízí možnost prachového filtru, který snižuje množství vnikajícího prachu až o téměř 40 procent, takže počítač vydrží déle a bude stačit méně údržby. Prachový filtr je navíc vyroben tak, že nikde nepřekáží a lze jej snadno vyjmout a vyčistit, i když je Tiny připevněn.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 6100T 3.2 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      250 GB SSD + 500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 530 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 3.0, DisplayPort, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Mini PC 
      Rozměry zboží
      34.5 × 182.9 × 179 (mm)
      Hmotnost
      1000 g