Fujitsu Lifebook E546

158x

Notebook Fujitsu Lifebook E546 - Intel Core i5 6300U 2.4 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 520, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1322900
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E546
      Notebook Fujitsu Lifebook E546 - Fotka 1/6Notebook Fujitsu Lifebook E546 - Fotka 2/6Notebook Fujitsu Lifebook E546 - Fotka 3/6Notebook Fujitsu Lifebook E546 - Fotka 4/6Notebook Fujitsu Lifebook E546 - Fotka 5/6Notebook Fujitsu Lifebook E546 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Propracovaný repasovaný notebook Fujitsu Lifebook E546 pro každodenní práci

      Nízká hmotnost, skvělý výkon a množství praktických funkcí. Notebook Fujitsu LIfebook vám skvěle poslouží, ať už pracujete z pohodlí kanceláře nebo na cestách. Za pomocí procesoru Intel Core i5 6. generace dostanete vysoký výkon pro plynulý chod systému i pro spuštění náročných aplikací. Díky 16 GB RAM si můžete užít neomezené možnosti multitaskingu. O grafické zobrazení se stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 520. Dostatek místa pro všechna vaše důležitá data poskytuje rychlý SSD disk s kapacitou 512 GB. Užijte si vždy dokonale čistý a jasný obraz. Velký 14“ FullHD displej je opatřen matnou úpravou, takže i při velmi jasném počasí aktivně odráží nežádoucí odlesky. Notebook má pokročilou konektorovou výbavu, která vám usnadní obsluhu zařízení. Univerzální dokovací konektor vám usnadní práci v kanceláři. Díky integrovaným bezdrátovým rozhraním WiFi, Bluetooth a kabelovému připojení k sítím LAN, v kombinaci s HD kamerou spolu s digitálním mikrofonem však můžete být online kdykoli a kdekoli. Kdykoliv se ocitnete mimo dosah WiFi, můžete využít 3G připojení k mobilním sítím. Bohatá konektorová výbava dále zahrnuje USB porty, DisplayPort, VGA a čtečku paměťových karet.

      Fujitsu Lifebook E546

       

      Fujitsu Lifebook E546

      Kompaktní notebook Fujitsu Lifebook série E je ideální zařízení pro podnikovou sféru. Ať s ním budete pracovat v kanceláři s dokovací stanicí nebo na cestách, vždy to bude pohodlně a bez kompromisů. Příjemné ovládání zaručí velký touchpad, ergonomická klávesnice, nízká váha a až jedenáct hodin provozu na baterii.

      Fujitsu Lifebook E546 

      Ergonomické zpracování ruku v ruce se zabezpečením

      To je nejen neustálý přístup ke všem svým datům díky univerzálnímu mobilnímu zařízení za pomoci propracovaných ovládací periferií, tedy klávesnice a touchpadu. Za pomoci tenkého a lehkého notebooku dostane uživatel také funkce trvale dostupného nabíjení z portu USB. Není tak problémem nabíjen mobilní telefon, MP3 přehrávač nebo další řadu zařízení i při vypnutém notebooku.

      Fujitsu Lifebook E546 

      Vysoká spolehlivost vždy a všude

      Bezpečná a efektivní práce i pro nejnáročnější uživatele ve všech situacích, to je základní heslo i pro řadu notebooků Lifebook E. Samozřejmostí je klávesnice odolná proti polití a celá řada dalších funkcí. Koncepce výrobních řad nabízí stejnou konstrukci a standardizované příslušenství pro notebooky Lifebook celé řady E což usnadňuje správu firemních výpočetních zařízení. Tím se těmto řadám notebooků otevírá možnost nasazení v podnikové sféře, kde je zajištěna kompatibilita mezi zařízeními a jejich příslušenstvím.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6300U 2.4 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, 4G modem, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      338 × 31.4 × 231 (mm)
      Hmotnost
      1.9 kg