Lenovo ThinkPad E570 Black

26x

Notebook Lenovo ThinkPad E570 Black - Intel Core i5 7200U 2.5 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1310461
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad E570 Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad E570 Black

       

      Lenovo ThinkPad E570

      Notebooky Lenovo ThinkPad řady E570 představují ideální přenosné počítače pro použití ve firemním prostředí nebo pro vaše podnikání, a to i na cestách, díky skvělé odolnosti a dlouhé výdrži. Notebooky jsou vybaveny výkonnými procesory Intel Core, mají nízkou hmotnost a úhlopříčku displeje 15.6". Výdrž notebooku při práci na baterie navíc dosahuje několika hodin v závislosti na konfiguraci a způsobu použití.

      Lenovo ThinkPad E570 Black

      Špičkový výkon

      ThinkPad E570 je výkonný pracovní stroj, který je připraven přijmout a splnit jakoukoliv výzvu. Základem jsou procesory Intel, v kombinaci s rychlou operační pamětí DDR4 a nechybí vysokokapacitní pevné disky, nebo rychlé SSD v konfiguraci až PCIe NVMe. Grafický výkon pak zajistí integrované řešení Intel HD Graphics, nebo u vybraných modelů diskrétní grafický akcelerátor NVIDIA GeForce. Dedikovaná grafická karta nabízí vyšší výkon při kreativních úpravách videí a fotografií.

      Lenovo ThinkPad E570 Black

      Vynikající ergonomie

      Pohodlí zajišťuje skvělá ergonomická klávesnice ThinkPad s polohovacím zařízením TrackPoint odolná proti polití, která poskytuje, oproti standardním klávesnicím, pohodlnější a plynulejší psaní bez zbytečných překlepů. Velkou dotykovou plochu touchpadu můžete snadno konfigurovat podle svých potřeb, takže máte na výběr vždy optimální možnosti ovládání.

      Lenovo ThinkPad E570 Black

      Zabezpečení podnikové úrovně

      S notebooky řady ThinkPad E570 můžete v závislosti na konfiguraci zvolit jakou úroveň zabezpečení vyžadujete. S volitelnou čtečkou otisků prstů (dle konfigurace) získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo pracného zadávání hesla stačí pouhý dotyk prstu a nehrozí možnost zcizení dat ztrátou nebo krádeží hesla. Navíc může být ve vybraných konfiguracích vybaven také modulem TPM (Trusted Platform Module), což je specializovaný čip určený k zabezpečení hardwaru. ThinkPad E470 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

      Lenovo ThinkPad E570 Black

      Potřebné možnosti konektivity

      Notebooku nechybí rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1, které je až 10krát rychlejší než předchozí USB technologie a umožňuje rychlý přenos dat. Vybrané konfigurace mohou být vybaveny dokonce USB Type-C konektorem. Samozřejmě máte k dispozici důležitou síťovou konektivitu pomocí bezdrátového Wi-Fi ac i kabelového Gigabit Ethernet rozhraní a samozřejmostí je i rozhraní Bluetooth. Pro připojení externího zobrazovacího zařízení nechybí rozhraní HDMI a VGA.

      Lenovo ThinkPad E570 Black

      Nejen práce, ale i zábava

      Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Audio Premium. Při konferenčních hovorech s kolegy, klienty, rodinou i přáteli oceníte snadno použitelnou HD webkameru s dvojicí mikrofonů s funkcí potlačení šumu. Notebook E470 neklade vaší zábavě žádné meze.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7200U 2.5 GHz 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      379 × 25.4 × 261 (mm)
      Hmotnost
      2.3 kg