Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

51x

Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray - Apple A10 Fusion 2.34 GHz, 2 GB, 32 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iPadOS 17, Bluetooth, Čtečka otisků prstů

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1304935
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray
      Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray - Fotka 1/3Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray - Fotka 2/3Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Užijte si nikdy nekončící zábavu: Repasovaný tablet Apple iPad 6 32GB Space Gray

      Všestranný tablet, který vám poskytne svobodu ve všem, co děláte. Nechte se strhnout zábavou nebo se naplno ponořte do práce, která je zcela ve vaší režii. Díky tenkému elegantnímu tělu a nízké váze je snadno přenositelný. V těle tabletu se skrývá výkonný čip Apple A10 Fusion, díky kterému můžete bez potíží vytvářet komplexní dokumenty, hrát náročné hry, stříhat videa až ve 4k či se naplno ponořit do rozšířené reality. S 2 GB RAM bude multitasking hračka. O dokonalý obraz se postará 9.7" IPS Retina displej s rozlišením 2048 x 1536 a 264 PPI. Skvělé pozorovací úhly, ostrý obraz a věrné zobrazení barev vyšvihnou práci i multimediální zábavu na samý vrchol. Displej je navíc opatřen oleofobní povrchovou úpravou, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Displej také podporuje stylus Apple Pencil, které poskytuje zcela nové a přesnější způsoby ovládání a podpoří vaši kreativitu. Tablet je vybaven zadní kamerou se snímačem 8 Mpx a světelností f/2.4. Pustit uzdu fantazii můžete s úžasnými funkcemi jako je panorama, slo-mo video, časosběrné video či skvěle optimalizovaná samospoušť. Pro dokonalá selfíčka je na přední straně kamera se snímačem 1.2 Mpx a f/2.2. Pro všechny vaše dokumenty, fotografie a aplikace je tablet vybaven úložištěm o kapacitě 32 GB. O ochranu a bezpečí vašich dat se stará čtečka otisků prstů a FaceID. Samozřejmostí je podpora Bluetooth a WiFi.

      Tablet je zařazen do kategorie B, což znamená že může nést známky používání. Po objednání se s vámi spojí naše zákaznická podpora a probere s vámi přesný stav daného kusu. Můžete se pak sami rozhodnout, zda si tablet koupíte, vyměníte za jiný kus či objednávku stornujete. Pokud se o stavu zboží chcete přesvědčit na vlastní oči, objednejte si jej na jednu z našich prodejen.

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

       

      Repasovaný Apple iPad 6

      Nová generace tabletu Apple iPad je tu. Výkonnější, intuitivnější a dostupnější. Podporuje Apple Pencil a nabízí mnohem více možností v oblast rozšířené reality. iPad je nyní daleko všestrannější.

      • Řada předinstalovaných aplikací
      • Obrovský výběr aplikací v App Store
      • Podpora rychlé WiFi
      • S Bluetooth klávesnicí použijete iPad jako notebook

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Výkon nade vše

      Díky platformě A10 Fusion s 64bitovou architekturou, 4 jádry a koprocesorem M10 vám iPad dopřeje užít si 4K videa, vytvářet komplexní dokumenty a prezentace a mnohem víc! 4K video můžete bez problémů také střihat, hrát graficky náročné hry, využívat více aplikací současně nebo se ponořit do rozšířené reality. I přes vysoký výkon je výdrž tabletu na baterii úctyhodných 10 hodin.

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Apple Pencil

      Potřebujete větší přesnost při ovládání tabletu Apple iPad? Pak je tu pro špičkové řešení v podobě stylusu Apple Pencil. Poskytuje nové možnosti ovládání a podpoří vaši kreativitu. Apple Pencil je navržen tak, aby se stal dokonalým partnerem tabletu iPad a prodloužením vaší ruky. Stylus Apple Pencil si okamžitě zamilujete a budete hned vědět jak ho používat. Proč? Protože se chová jako obyčejná tužka, kterou dobře znáte. Od první chvíle dělá to, co očekáváte. Ať už kreslíte jednoduchou skicu, malujete akvarel, nebo jen tak píšete poznámky, vše je jednoduché, jako když píšete tužkou (Apple Pencil se prodává samostatně).

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Vysoké rozlišení plné detailů

      Retina displej se na 9.7“ IPS obrazovce může pochlubit obrovským rozlišením 2048 x 1536 bodů s hustotou 264 bodů na palec (ppi). Přináší velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro střih 4K videa, přípravu prezentací, řízení firmy, hraní her i multimediální zábavu. Navíc je vybaven oleofobní povrchovou úpravou, která je odolná proti otiskům prstů a navíc podporuje Apple Pencil.

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Dvě úžasné kamery

      Tablet je vybaven zadní kamerou s vylepšeným snímačem 8MP a objektivem se světelností f/2.4, která společně s výkonným procesorem umožňuje používat funkce, jako jsou panorama, FullHD video, slo-mo zpomalené video 120fps, časosběrná videa, nebo například režim samospouště. Přední strana je vybavena FaceTime HD kamerou se snímačem 1.2MP a f/2.2, která umožňuje dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně. Přední a zadní fotoaparáty iPadu využijete také na skenování dokumentů, nebo třeba projektování interiéru v rozšířené realitě.

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Tenký pouze 7.5 mm

      S tabletem získáte vše, co máte rádi na iPadu v neuvěřitelně elegantním a přenosném provedení. iPad má jen 469/478 gramů (WiFi/LTE varianta) a je 7,5 mm tenký, takže si ho můžete brát všude s sebou a přesvědčí i svou odolností.Takže si můžete vychutnat intuitivní operační systém, skvělé aplikace, vynikající výkon, nebo FaceTime hovory kdekoli a kdykoli budete chtít.

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Kvalitní zabezpečení

      Dejte sbohem klasickému spojování bodů na obrazovce nebo dalších bezpečnostních prvků, které nemusí být vždy zcela bezpečné, pokud někdo zjistí klíč k odemknutí přístroje. Pro tyto případy vybavila společnost Apple nový tablet nejdokonalejším heslem, které nám darovala samotná příroda. Jedná se o čtečku otisků prstů, kde můžete jediným dotykem přístroj odemknout nebo bezpečně nakupovat na serverech iTunes, iBooks a App Store.

      Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Nový systém iPadOS

      iPadOS posouvá možnosti iPadu ještě dál díky intuitivnějšímu multitaskingu na velké obrazovce. Obsahuje šikovné funkce a výchozí aplikace navržené tak, aby využívaly jedinečné možnosti iPadu. S velkou obrazovkou iPadu, která se skvěle hodí na práci s několika aplikacemi najednou, se produktivita dostane na úplně novou úroveň.

       Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray

      Obsah balení:
      Tablet
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A10 Fusion 2.34 GHz 
      Operační paměť 
      2 GB 
      Pevný disk 
      32 GB 
      Displej 
      9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iPadOS 17 
      Rozhraní 
      1xLightning, 1x Jack 3,5mm 
      Výbava 
      Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Čtečka otisků prstů, Bluetooth, WiFi 
      Barva 
      šedá 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      169.5 × 240 × 7.5 (mm)
      Hmotnost
      478 g

      Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi Space Gray je zařazen také v těchto kategorií: