Acer Aspire 5 Pure Silver

71x

Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz, 8 GB, 512 GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1304141
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver
      Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Fotka 1/7Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Fotka 2/7Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Fotka 3/7Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Fotka 4/7Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Fotka 5/7Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Fotka 6/7Notebook Acer Aspire 5 Pure Silver - Fotka 7/7
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       Acer Aspire 5 Pure Silver

       

      Notebook Acer Aspire 5 (A514-54)

      Notebooky Acer Aspire 5 jsou navrženy jako spolehlivý partner pro práci i zábavu. Poskytují solidní výkon moderních technologií ukrytý v elegantním šasi. Aspire 5 vám přináší potřebnou konektivitu, obrazovku s tenkým rámečkem i kvalitní zvuk, takže se můžete těšit na skvělou zábavu.

      • Tenký rámeček displeje.
      • Výkonný procesor Intel 11.generace.
      • Tenké provedení a hliníkový kryt displeje.
      • Zažijete strhující obraz a úchvatný zvuk s atraktivním moderním designem.
      • Vybaven konektory každodenní potřeby, včetně moderního USB Type-C.

      Acer Aspire 5 Pure Silver

      Výkon pro práci i zábavu

      Acer Aspire 5 (A514-54) je univerzální notebook se skvělým výkonem pro práci i zábavu. Využívá výkon nových procesorů Intel 11. generace, které bez problémů zvládají multitasking a náročné aplikace. Ty doplňuje rychlá operační paměť a k dispozici jsou modely s vysokokapacitními disky HDD, rychlými jednotkami SSD, nebo jejich kombinací jako optimální řešení úložiště nabízející rychlost i kapacitu (v závislosti na konfiguraci modelu). V notebooku Acer Aspire 5 získáte spolehlivého partnera v atraktivním provedení se solidní výdrží baterie.

       Acer Aspire 5 Pure Silver

      Rychlé bezdrátové připojení

      Pro pohodlnou práci je potřeba být rychle připojen. Notebook Aspire 5 je pro tento úkol skvěle vybaven. Poskytne vám vysokou rychlost nejnovější bezdrátové WiFi technologie standardu 802.11ax a silný signál díky promyšleně umístěné anténě.

       Acer Aspire 5 Pure Silver

      Kvalitní displej

      Notebooky Aspire 5 mohou být vybaveny displejem s technologii IPS (ve vybraných konfiguracích) pro věrné zobrazení barev a široké pozorovací úhly. Displej s LED podsvícením a vysokým rozlišením přináší krásný obraz za všech okolností a díky technologii Acer Color Intelligence získáte syté a věrné barvy. Nechybí ani technologie Acer BlueLightShield, která snižuje únavu zraku při sledování obrazovky a i dlouhé hodiny práce a zábavy se tak stávají mnohem příjemnější.

      Acer Aspire 5 Pure Silver

      Pohodlné ovládání

      Objevte výhody komfortní a stylové klávesnice Chiclet s klávesami se zaoblenými rohy a precizního touchpadu. Klávesnice vám poskytne příjemný zdvih, konzistentní odezvu, spolehlivost a rychlé reakce. Touchpad s potlačením doteku dlaně zajistí přesné a rychlé ovládání. Nikdy nebylo jednodušší dotykově ovládat přibližování obrazu, posouvat a rolovat.

      Acer Aspire 5 Pure Silver

      Možnosti komunikace

      webovou kamerou Acer a kvalitním mikrofonem získáte skvělé možnosti online komunikace s kolegy, přáteli i rodinou. Ostrý obraz a čistý zvuk vás budou provázet na cestách, v kanceláří i doma. Konektivita je pak zajištěna pomocí rozhraní Gigabit Ethernet a WiFi, takže máte vždy možnost volby způsobu připojení.

       Acer Aspire 5 Pure Silver

      Vybaven pro multimédia

      Moderní notebooky, to nejsou jen výpočetní zařízení, ale i prostředek pro zábavu. Nechybí prvotřídní obrazový i zvukový výstup Acer TrueHarmony a vy si můžete v klidu vychutnat nejen herní zážitek, ale i využití notebooku jako domácího přehrávače hudby a videí. S notebookem Aspire 5 dostáváte do ruky propracovaný nástroj pro multimediální využití se skvělým obrazem a vynikajícím zvukovým podáním. Pro připojení velkoplošné televizní obrazovky lze navíc využít multimediální rozhraní HDMI a vychutnat si tak oblíbený film v pohodlí domova.

       Acer Aspire 5 Pure Silver

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz Tiger Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel Iris Xe Graphics 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná 
      Rozměry zboží
      328 × 17.9 × 223 (mm)
      Hmotnost
      1.7 kg