HP ProDesk 400 G3 SFF

30x

Počítač HP ProDesk 400 G3 SFF - Intel Core i5 6500 3.2 GHz, 8 GB, 240 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 530, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1299998
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP ProDesk 400 G3 SFF
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       HP ProDesk 400 G3 SFF


      PC HP ProDesk 400 G3 v provedení SFF

      Malý stolní počítač HP ProDesk 400 G2 v provedení SFF (Small Form Factor) vám nabízí dostatečný výkon v malém provedení, který zajistí růst vašeho podnikání jednoduše a snadno. Počítač je vybaven nástroji, které využijete při každodenní práci s ním. Počítač je výkonný a přesto cenově dostupný. S tímto počítačem snadno vybudujete solidní základnu pro vaši IT infrastrukturu.

      Výkonný procesor

      Díky výkonnému procesoru Intel Core 6. generace s vysokou frekvencí a operační pamětí DDR4 můžete klidně provádět více věcí najednou nebo využívat různých softwarových nástrojů bez zatížení systému. Vše poběží plynule bez ztráty rychlosti a výkonu, takže můžete být maximálně produktivní. Počítač HP ProDesk 400 G3 SFF má také integrovanou grafickou kartu Intel HD.

      HP ProDesk 400 G3 SFF

      Vysoká konektivita

      HP ProDesk 400 G3 SFF disponuje širokou škálou konektorů, které vám umožní počítač rozšířit o periferní zařízení a rozšíří vám tak možnosti využití tohoto počítače. Počítač disponuje USB porty 3.0 pro extra rychlé připojení a porty pro připojení starších zařízení, aby vám nic nebránilo v podnikání naplno.

      Dostatečné úložiště

      O vaše data se stará SSD nebo pevný disk. Díky tomuto úložišti si můžete do počítače uložit vaše soubory a data nebo si nainstalovat řadu programů potřebných při vašem pracovním nasazení. Paměť lze snadno upgradovat, čímž snadno zvýšíte vaši flexibilitu, možnosti i výkonnost.

      Nadčasová produktivita

      Počítač absolvoval 120 000 hodin důkladného testování v rámci testování společnosti HP. Díky testování se můžete spolehnout, že vám počítač nepřipraví žádná nepříjemná překvapení a bude pro vás spolehlivým společníkem i v těch nejnáročnějších pracovních úkolech a prostředích.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6500 3.2 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      240 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 530 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      Rozměry zboží
      270 × 95 × 318 (mm)
      Hmotnost
      4.5 kg