HP EliteBook 745 G4

181x

Notebook HP EliteBook 745 G4 - AMD PRO A10 8730B 2.4 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, AMD Radeon R5, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1294193
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP EliteBook 745 G4
      Notebook HP EliteBook 745 G4 - Fotka 1/6Notebook HP EliteBook 745 G4 - Fotka 2/6Notebook HP EliteBook 745 G4 - Fotka 3/6Notebook HP EliteBook 745 G4 - Fotka 4/6Notebook HP EliteBook 745 G4 - Fotka 5/6Notebook HP EliteBook 745 G4 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Repasovaný notebook HP EliteBook 745 - elegance a výkon v jednom

      Firemní notebook v tenkém a odolném provedení, který rozjede vaše podnikání na maximum. Úsporný procesor AMD Pro A10 stojí za adekvátním výkonem, který bez problému utáhne náročnější aplikace i některé hry. Nechybí rychlá operační paměť 8 GB RAM. O grafické zobrazení se stará karta AMD Radeon R5, díky které si užijete plynulý a čistý obraz. Displej o velikosti 14“ s HD rozlišením má matnou úpravu, která odráží odlesky. Na rychlý SSD disk s kapacitou 256 GB můžete ukládat všechna vaše důležitá data. Notebook EliteBook 745 G4 disponuje konektory pro připojení do dokovací stanice. Z nabídky portů je vám k dispozici USB, LAN, VGA, DisplayPort a čtečka paměťových karet.

       HP EliteBook 745 G4

       

      HP EliteBook 745 G4

      Nová generace tenkého a vysoce odolného notebooku HP EliteBook 745 je opět o krok před svými předchůdci, a přestože ještě dokázal zhubnout, přichází s plnou výbavou potřebných rozhraní. Samozřejmostí jsou procesory AMD posledních generací včetně veškerých moderních technologií a výkonných integrovaných grafických akcelerátorů. V rámci série notebooků EliteBook 700 si navíc můžete zvolit mezi několika velikostmi displeje včetně možností volby konfigurace s podporou dotykového ovládání.

      HP EliteBook 745 G4

      Výkon ani odolnost vás nebudou omezovat

      Díky moderním výkonným a přesto úsporným procesorům AMD PRO APU s integrovaným grafickým řešením Radeon zajišťují potenciál adekvátního výkonu a výdrže při práci na bateriové napájení tak, jak se to hodí právě vám. Nechybí rychlá operační paměť ani možnost volitelné konfigurace s disky SSD ve výkonných variantách s rozhraním PCIe. Splnění přísných norem testování HP a schopnost v nich bez problémů obstát potvrzují důležitou odolnost v případě použití notebooku za extrémních podmínek. Práce s notebooky řady EliteBook 745 G4 bude nejen efektivní, ale i příjemná.

      HP EliteBook 745 G4

      Zabezpečení a správa na podnikové úrovni

      Nechybí propracované zabezpečení zaměřené na firemní klientelu s důrazem na maximální úsporu času při správě firemní výpočetní techniky. S nástroji HP můžete snadno zabezpečit a spravovat vše potřebné, uchovávat kritická data a identity v bezpečí. Technologie HP Sure Start Gen3 detekuje poškození a zotavuje systém BIOS a je připravena pro centralizovanou správu v celém podniku. Podle konfigurace mohou být notebooky vybaveny ověřenými technologiemi zabezpečení zahrnující čtečku otisků prstů, čtečku čipových karet a TPM. HP vám s notebookem EliteBook 745 G4 poskytuje prvotřídní řešení pro zabezpečení a komplexní správu.

      Tenký, přesto plně vybavený

      Pro notebooky určené do firemního sektoru je samozřejmá možnost použití v kombinaci s dokovací stanicí a řada EliteBook 745 G4 se svým řešením dokování podnikové úrovně není výjimkou. Nabídka portů USB 3.0/3.1 Gen 1, USB Type-C, Gigabit Ethernet, VGA a DisplayPort zajistí připojení ke všem vašim zařízením. Samozřejmostí jsou také bezdrátové technologie WiFi ac a Bluetooth i čtečka paměťových karet. Kromě dlouhé výdrže baterie je předostí také funkce rychlonabíjení, se kterou baterii dobijete na 50 % kapacity za pouhých 30 minut (v pohotovostním režimu nebo při vypnutém notebooku).

      HP EliteBook 745 G4

      Podmanivý zvuk

      Na své si přijdou i milovníci multimédií, kterým poslech umocní zvukové technologie a reproduktory z dílen Bang & Olufsen přinášející zvuk nevšední kvality. Oživte svou zábavu o podmanivý a velice přesný zvuk od mistrů audia.

      Excelentní konferenční hovory

      Komunikujte s kolegy, klienty a obchodními partnery za pomoci pokročilých technologií. Webová kamera a citlivý mikrofon, v kombinaci se skvělým zvukem, stereofonními reproduktory a softwarem HP Noise Reduction pro potlačení šumu, jsou zárukou dokonale čisté komunikace.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD PRO A10 8730B 2.4 GHz Carrizo PRO 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon R5 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      338 × 23.7 × 189 (mm)
      Hmotnost
      1.5 kg