HP ProDesk 600 G3 DM

115x

Počítač HP ProDesk 600 G3 DM - Intel Core i3 7100T 3.4 GHz, 8 GB, 120 GB SSD, Intel HD Graphics 630, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1292850
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP ProDesk 600 G3 DM
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP ProDesk 600 G3 DM

       

      Přepracovaný design a připravenost na budoucnost

      Navrženo tak, aby vyhovovalo modernímu pracovnímu prostoru velmi malý počítač HP ProDesk 600 Desktop Mini s aktualizovaným stylovým vzhledem, je výkonný a spolehlivý PC s možností správy výkonu funkcemi pro podnikání.

      HP ProDesk 600 G3 DM

      Výkon připravený pro podnikání, pěkně zabalený

      Sílu na každý den vám dodá vysoce výkonný procesor 6. a 7. generace Intel Core, volitelnou pamětí Intel Optane a SSD a až 32 GB operační paměti. DDR4 paměti, a HP Turbo Drive G2.

      Jednoduchá montážní řešení

      Snadné nasazení zařízení Mini za jakýkoli displej ProDisplay pro téměř nulovou náročnost na prostor. Připevněte a zajistěte jej téměř kdekoli díky kompletnímu ekosystému HP DM příslušenství.

      Exkluzivní zabezpečení a možnost správy HP

      Pomozte předcházet narušení dat a výpadkům díky technologiím HP BIOSphere Gen3 a snadno spravovat zařízení prostřednictvím Microsoft SCCM pomocí nástroje HP Manageability Integration Kit.

       HP ProDesk 600 G3 DM

      Další vlastnosti

      • Výkonný den s operačním systémem Windows 10 Pro a výkonným počítačem HP ProDesk 600 Desktop Mini s integrovaným zabezpečením, možností spolupráce a konektivitou.
      • Udržujte vysokou produktivitu a nízké prostoje díky automatizaci na úrovni firmwaru HP BIOSphereGen3. Vaše počítače mají dodatečnou ochranu díky automatickému aktualizací a bezpečnostních kontrol.
      • Sada HP Manageability Integration Kit pomáhá urychlit vytváření bitových kopií a správu hardwaru, systému BIOS a zabezpečení prostřednictvím systému Microsoft System Center Configuration Manager.
      • Sada HP Client Security Suite Gen3 obsahuje funkce HP Multi-Factor Authenticate, HP Device Access Manager, HP SpareKey a HP Password Manager. Tyto nástroje pracují na tom, aby data nebyla dostupná a chránila se před krádežemi, útoky a zneužitím neoprávněným uživatelům.
      • Zlepšete kvalitu a zabezpečení vlastních obrazů systému Windows pomocí nástroje HP Image Assistant, který pomáhá ITDM s vytvářením bitových kopií, identifikuje problémy a poskytuje doporučení a nápravná opatření.
      • Výrazně zlepšete přenosové rychlosti dat, hlasu a videokomunikace přes náročných sítích LAN a Wi-Fi.
      • Odpočívejte v klidu s počítačem, který překoná všechny překážky a je navržen tak, aby prošel testem HP Total Testovací proces.
      • Připojení zvuku je snadné díky univerzálnímu audio konektoru, který podporuje mikrofon in, sluchátka a náhlavní soupravy CTIA se stejným konektorem.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 7100T 3.4 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      120 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 630 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Mini PC 
      Rozměry zboží
      177 × 34.2 × 174.7 (mm)
      Hmotnost
      1.21 kg